reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

wiecie, ze dzis dzien przytulania?
my z niunka nieswiadomie rano juz to uczcilysmy, bo mialysmy troche czasu przed wstaniem i byly caluski, piesciochy, psitulanki....

robota robota,ale zapach... Fajnie,ze masz wakacjusza, odzyjesz troszke

troche ten moj wakacjuusz zmeczony zyciem ejst, jeszcze lezy i dosypia... ale fajnie, bo Julitka bardzo lubi Kamijka i sie chetnie z nim bawi.
dzis rano planela tekst:
miala sikac, rozebrala sie, stoi z gloa psitulka i z diablikeim w oczach mowi tak:
wejde z gola psitka Kamijkowi pod koldre, zesikam sie, a on sie ebdzie tak smial, ze az peknie:szok::-D

ogolnie to ostatnio lubi sie obnazac i pokazywac swa "kobiecosc";-)

wrrrrrrr wściekła jestem :wściekła/y:na 12 mam z Olą alergologa a dyskietki do lekarza nie umiem znaleźc od rana szukam i nie ma:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a z tymi nartami śmiejcie się dalej ale ja od soboty o niczym innym nie myślę jak tylko o natrach:zawstydzona/y:to nic że od wczoraj wieczora kości mnie bolą że ledwo się ruszam ale ciągle D mówię tylko o tym on ma mnie juz dośc :sorry2::zawstydzona/y:znalazłam nawet stok z łatwym stopniem trudności dla początkujących i już tam ciągnę D:-D

szukaj spokojnie, napewni diabeł ogonem nakryl i zaraz sie znajdzie

a jak mateuszek z brzuszkiem?

Monia
, postarsz D, ze jak nie ebdzie cchial jezdzic na anrty, to sie wezmiesz za jakiegos intruktora i juz;-)

Donkat- musialo bosko pachniec (lub jeszcze pachnie)

one byly w dodatku juz z cebula:szok: ja zapachu nie czuje, ale jak P wszedl z dworu, to od razu wyniuchal

reklama
DOnka z golaskami chyba cos jest na rzeczy,bo Mateusz jak jest jeszcze w pizamie tociagle trzyma raczki w spodniach, nie,ze jakos sie podejzanie podmacuje,ale sobie trzyma. Mowi np. ze musimy kupic nowa pizamke,bo mu spodnie pekly,bo siusiaczek urosl

DOnka z golaskami chyba cos jest na rzeczy,bo Mateusz jak jest jeszcze w pizamie tociagle trzyma raczki w spodniach, nie,ze jakos sie podejzanie podmacuje,ale sobie trzyma. Mowi np. ze musimy kupic nowa pizamke,bo mu spodnie pekly,bo siusiaczek urosl

prawdziwy facet, wielkosc"meskosci" to podstawa:-D

Julitka sie domagala w Slupi, zeby Kamijek ja podgladal, jak sika. lubi pokazywac cycoszki

Ja nigdy nie krylam sie przed Mateuszem, wiadomo na golasa przed nim nie paraduje,ale normalnie ubieram sie, siku zrobie itd. , znowu S jest bardzo skrepowany. Ostatnio bral prysznic i Mateusz wymyslil sobie,ze musi koniecznie siku zrobic, a pozniej kupke, S sie wkurzyl i zaczal nas wyganiac,bo nie mogl wyjsc spod prysznica. Podalam mu recznik,a oczywiscie Mateusz wypali "o tata, tobie juz urosl siusiaczek"

Olo ostatnio plakal, bo zobaczyl wlochy na klacie i na brzuchu u K. i taki na maksa zdegustowany (jakby po raz pierwszy w zyciu zobaczyl..)..No i ja glupia mu powiedzialam, ze jak bedzie duzy, to tez tak bedzie mial... a olo w ryk.. ze to jest okropne, ze wlosy na glowie sie ma itd...

hahahahahahahhaha, justyna- super tekst. Juz widze jaki S. byl czerwony.
Ja tez jakos sie nie kryje,ale nie wiem czy juz nie czas, bo Olo potrafi zawstydzic glupim porownaniem..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nigdy nie krylam sie przed Mateuszem

ja sie tez nie kryje. P bardziej, ale ogolnie to tez nie

Olo ostatnio plakal, bo zobaczyl wlochy na klacie i na brzuchu u K. i taki na maksa zdegustowany (jakby po raz pierwszy w zyciu zobaczyl..)..No i ja glupia mu powiedzialam, ze jak bedzie duzy, to tez tak bedzie mial... a olo w ryk.. ze to jest okropne, ze wlosy na glowie sie ma itd...

dobre!

cos mialam napisac i zapomnialam.
kurcze, alpie sie na sporym roztargnieniu i zapominam sie jakos:-(

Maja napewno fajne telefony i oferty minutowe dla klientow, ale nie znam nikogo kto mialby playa,bo... tanio jest z playa do playa i z playa do innych,ale inne sieci do playa maja kosmicznie drogo

reklama
oferty w Orange mnie dobijaja. mamy tam numer juz 8lat, a proponuja nam gorsze warunki, niz jakbysmy przyszli po oferte z ulicy. zasieg w domu tez mam do dupy. kupilam wiec starter Playa i zasieg lepszy. Brat z siostra juz sie jakis czas temu przeniesli do Playa i sa zadowoleni z rachunkow. a w sumie to jest dla mnie najwazniejsze, zebym ja miala tanie polaczenia

Do góry