donkat
Fanka BB :)
wiecie, ze dzis dzien przytulania?
my z niunka nieswiadomie rano juz to uczcilysmy, bo mialysmy troche czasu przed wstaniem i byly caluski, piesciochy, psitulanki....
troche ten moj wakacjuusz zmeczony zyciem ejst, jeszcze lezy i dosypia... ale fajnie, bo Julitka bardzo lubi Kamijka i sie chetnie z nim bawi.
dzis rano planela tekst:
miala sikac, rozebrala sie, stoi z gloa psitulka i z diablikeim w oczach mowi tak:
wejde z gola psitka Kamijkowi pod koldre, zesikam sie, a on sie ebdzie tak smial, ze az peknie

ogolnie to ostatnio lubi sie obnazac i pokazywac swa "kobiecosc";-)
szukaj spokojnie, napewni diabeł ogonem nakryl i zaraz sie znajdzie
a jak mateuszek z brzuszkiem?
Monia, postarsz D, ze jak nie ebdzie cchial jezdzic na anrty, to sie wezmiesz za jakiegos intruktora i juz;-)
one byly w dodatku juz z cebula
ja zapachu nie czuje, ale jak P wszedl z dworu, to od razu wyniuchal
my z niunka nieswiadomie rano juz to uczcilysmy, bo mialysmy troche czasu przed wstaniem i byly caluski, piesciochy, psitulanki....
robota robota,ale zapach... Fajnie,ze masz wakacjusza, odzyjesz troszke
troche ten moj wakacjuusz zmeczony zyciem ejst, jeszcze lezy i dosypia... ale fajnie, bo Julitka bardzo lubi Kamijka i sie chetnie z nim bawi.
dzis rano planela tekst:
miala sikac, rozebrala sie, stoi z gloa psitulka i z diablikeim w oczach mowi tak:
wejde z gola psitka Kamijkowi pod koldre, zesikam sie, a on sie ebdzie tak smial, ze az peknie

ogolnie to ostatnio lubi sie obnazac i pokazywac swa "kobiecosc";-)
wrrrrrrr wściekła jestemna 12 mam z Olą alergologa a dyskietki do lekarza nie umiem znaleźc od rana szukam i nie ma
a z tymi nartami śmiejcie się dalej ale ja od soboty o niczym innym nie myślę jak tylko o natrachto nic że od wczoraj wieczora kości mnie bolą że ledwo się ruszam ale ciągle D mówię tylko o tym on ma mnie juz dośc
znalazłam nawet stok z łatwym stopniem trudności dla początkujących i już tam ciągnę D
![]()
szukaj spokojnie, napewni diabeł ogonem nakryl i zaraz sie znajdzie
a jak mateuszek z brzuszkiem?
Monia, postarsz D, ze jak nie ebdzie cchial jezdzic na anrty, to sie wezmiesz za jakiegos intruktora i juz;-)
Donkat- musialo bosko pachniec (lub jeszcze pachnie)
one byly w dodatku juz z cebula