reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam z pelnym brzuszkiem

niunka koloruje-ostatnio moglaby to ciagle robic.
kurcze, odwyklam do ciaglego zabawiania dziecka i jak Julitka jest w domu, to mnie troche meczy...

dzis spalysmy do...8,30!!!!

Aga, niunka temp. nie ma wcale juz, tylko katar ciagnacy i kaszel odrywajacy sie. Jasia krzyczy, zebym poszla z nia do lekarza, ale ja wole w domu sama podkurowac. nie widze zagrozenia. daje jje Pulneo, wapno, wit C, czasem Diphergam i Rubital

Aneta dawej te prasowanie twoje ja od wczoraj prasuje i juz kończe i tak mi to podpasowało że mogła jeszcze.......:-Djednak duzo zależy od mocy żelazka bo tym starym to źle mi się prasowało słabe było.......

czyli zakup nowego byl potzrebny

Aneta, ale te wieczne porzadki sa spowodowane tym, ze z Tupperware masz jakies nowe fajne rozwiazania do domu, czy jak?

Julitka miala troche bardziej urozmaicone menu w wigilie: gumy rozpuszczalne na przemian z cukierkami-chachacha!!!

reklama
Donkat akurat te porządki nie mają nic wspólnego z tupperware:no: podejrzewam, ze raczej ze zbliżającą się @ bo zawsze mam przed nią power;-) no i bardzo optymistycznie mnie nakręca Bednarek, którego mogłabym słuchać naokrągło;-) a co do menu Wigilijnego to widzę, że tylko moja niuńka się spisała;-) zjadła barszcz ale bez uszek:no: bo stwierdziła, że takich dziwnych pierogów nie będzie jadła:-D 1 pieroga i podziubała trochę rybki;-) za to torta na koniec wciągnęła prawie cały kawałek:-D

Łukasz na Wigilii zjadł same kluski od zupy, a Paweł suchy chleb więc za bardzo nie odbiegali od reszty dzieci :-D
Dominika obronbiła honor moich dzieci jedząc pyszną zupę rubną.

Aneta dawej te prasowanie twoje ja od wczoraj prasuje i juz kończe i tak mi to podpasowało że mogła jeszcze.......:-Djednak duzo zależy od mocy żelazka bo tym starym to źle mi się prasowało słabe było.......
JA mam prasowania na dobrych 6 godzin albo wiecej :-( Może podrzucić? ;-)

No to mnie załatwiłaś:szok::-D wiecie co coś mi sie porobiło z głową:szok: i naprawdę chyba chce przemienić dom w dom perfekcyjnej pani domu:-D ciągle sprzątam i to w takich miejscach, ze bym się po sobie tego niespodziewała:no: wczoraj uporządkowałam w szystko w komodzie podzieliłam szuflady i każda ma swoje zastosowanie, dzisiaj właśnie zrobiłam porządek w płytach, filmach:szok: a w przeciągu 2 dni wyrzuciłam 5 pełnych toreb śmieci, a ile miejsca się zrobiło:szok:

To ja jestem sto lat za murzynami. wszędzie bałągan niesamowity i góra prasowania do tego. Pralka stale pierze, wiecznie coś się suszy a w zlewie zawsze brudne rzczy czekają :-(

Asia dawaj Twoje też chętnie wyprasuje;-)ale będę miała dużo gości bo jak się wszystkie zjedziecie po odbiór tego prania super:-D:-D:-D

Asia dawaj Twoje też chętnie wyprasuje;-)ale będę miała dużo gości bo jak się wszystkie zjedziecie po odbiór tego prania super:-D:-D:-D

niezle to sobie wykombinowalas;-):-D:-D:-D:-D

a tak w ogole, to witam wieczorowo:-)
pewnie znowu sama posiedze, bo ostatnio to tzreba Was wolami przed komp zaciagac:sorry:

jutro mam napiety grafik. trzeba rano wstac i ruszac do miasta!

Monia, a jak Twoj zab? moj slad po nim juz OK. ladniutko sie goi, t zn mnie sie podoba:-p, nie boli, nawet odwazam sie przemielic czasem jedzenie tamta strona:blink:

Aga
, po spacerku OK? nie gorzej?

Ggaulec,
gdzie Ty?

Majandra, co taka zapracowana?

Asia
, a nie myslisz o wzieciu kogos do pomocy w nowym domku? taki metraz, 3 rozrabiakow i Ty jedna...

Asia przy trójce dzieci to i tak szacun że Was za syfu widać;-):-D bo ja przy jednym rynku nie mogę do porządku doprowadzić:sorry2:
Justa Bednarka mam z exeita M mi ściągnął bo miał mi kupić na gwiazdkę orginał i zapomniał:sorry2: ale łapie odlot przy jego głosie:zawstydzona/y::-D:szok: a jeszcze teraz pod wieczór Tuśka mnie zagoniła do tańca bo ona mówi że to rock & roll:szok::-D i szalałyśmy dobr pół godziny upociłam sie jak po jakimś aerobiku normalnie:-D

Aneta Bednarka masz z Youtuba,czy gdzies wiecej wyczailas??

Asia przy trójce dzieci to i tak szacun że Was za syfu widać;-):-D bo ja przy jednym rynku nie mogę do porządku doprowadzić:sorry2:
Justa Bednarka mam z exeita M mi ściągnął bo miał mi kupić na gwiazdkę orginał i zapomniał:sorry2: ale łapie odlot przy jego głosie:zawstydzona/y::-D:szok: a jeszcze teraz pod wieczór Tuśka mnie zagoniła do tańca bo ona mówi że to rock & roll:szok::-D i szalałyśmy dobr pół godziny upociłam sie jak po jakimś aerobiku normalnie:-D

a może któras zapoda linka bo ja nie jarzę o kim mówicie:zawstydzona/y:

reklama
Do góry