reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorową porą:-)
Donkat mój ząbek już nie boli a jutro mam wizyte u dentysty bedzie wyjmowac mi lekarstwo no i wkońcu da mi plombę:tak:
mi też podobaja się jak Bednarek śpiewa:-)ale ta dziewczynka co zajeła 1 miejsce też pięknie śpiewała
a jak by kto chciał to mam Bednarka na chomiku;-)

reklama
A już myślałam, ze tylko ja jakaś spatrzona i odlatuje jak słyszę tego kolesia:-D a tu widzę, że nas więcej;-) Tuśka już dawno śpi:tak: m chyba też układa się do spania więc mam luz:tak: ktoś tu dziś będzie?

Ja jestem :-)

Asia
, a nie myslisz o wzieciu kogos do pomocy w nowym domku? taki metraz, 3 rozrabiakow i Ty jedna...
Ja myśle i owszem, choć ciężko mi też pomyśleć że ktoś obcy mi będzie nos w moje kąty wsadzał - taka jakaś pogięta jestem ;-) no i mam nadzieję że na większej przestrzeni to mniej ten bałagan będzie widać :-p
Asia przy trójce dzieci to i tak szacun że Was za syfu widać;-):-D bo ja przy jednym rynku nie mogę do porządku doprowadzić:sorry2:
Justa Bednarka mam z exeita M mi ściągnął bo miał mi kupić na gwiazdkę orginał i zapomniał:sorry2: ale łapie odlot przy jego głosie:zawstydzona/y::-D:szok: a jeszcze teraz pod wieczór Tuśka mnie zagoniła do tańca bo ona mówi że to rock & roll:szok::-D i szalałyśmy dobr pół godziny upociłam sie jak po jakimś aerobiku normalnie:-D

No właśnie czasem nie widać :-D A już na pewno nie jak jest Adam. Bo on dokłada się do bałaganu a mnie wyciąga z domu więc nie ma komu porządkować :-D

witam wieczorową porą:-)
Donkat mój ząbek już nie boli a jutro mam wizyte u dentysty bedzie wyjmowac mi lekarstwo no i wkońcu da mi plombę:tak:
mi też podobaja się jak Bednarek śpiewa:-)ale ta dziewczynka co zajeła 1 miejsce też pięknie śpiewała
a jak by kto chciał to mam Bednarka na chomiku;-)
Fajnie że masz ząb jak nowy prawie - ja mam dziurę od chyba 2 czy 3 lat do rozgrzebania i póki nie boli to nie mam czasu iść - głupio ale jakoś nie mam kiedy się zebrać.

A bednarka nie znam :sorry2:, może i gdzieśtam słyszałam ale się nie wypowiem :-)

marzy mi się wypad na narty nigdy jeszcze nie jeździłam ale chciała bym spróbowac tylko D ciężko namówic:sorry2: jeździ któras z was na nartach?

posluchalam i ja Bednarka, faktycznie super spiewa! tak bez wysilku, naturalnie..

a ja uwielbiam te piosenke, ogolnie lubie M.Buble YouTube - Michael Buble - Save the Last Dance For Me

zmykam!
dobranoc!

słuchałam, słuchałam wczoraj i północ mnie zastała ..... kojarzę niektóre piosenki z filmów...............

Asia z zebami widze masz tak jak ja, ide jak musze,a pozniej zaluje,ze predzej nie zebralam sie

Jest duzo piosenek ze starych filmow, ktore podobaja mi sie,ale nie znam tytulow
A to lubicie? YouTube - Barry White- You Sexy Thang

to ja dołączam się do tego grona
ja też tak mam idę jak już z bólu nie moge wytrzymac:zawstydzona/y:no i w efekcie chyba z 7 zębów mam do leczenia:zawstydzona/y:ale najgorzej zacząc jak już się raz pójdzie to juz lepiej.........
fajne te piosenki wasze:tak:ja bardzo lubię tą

YouTube - when i die (no mercy) DOWNLOAD http://www.megaupload.com/?d=DE9FTIAQ
oj Monia przypominają mi sie szczeniackie dyskoteki
marzy mi się wypad na narty nigdy jeszcze nie jeździłam ale chciała bym spróbowac tylko D ciężko namówic:sorry2: jeździ któras z was na nartach?
ja równiez bym chciała spróbowac a w ogóle bardzo bym chciała zima w góry pojechać

Dzień dobry.............. J dziś w domu tzn teraz jest w Starostwie i juz myslelismy że wszystkie dokumenty ok by móc odebrac dom a tu dupa, znów cos nie tak, dzwonił wściekły, że jeden podpis jest nie w tym miejscu co trzeba i nie przyjeli dokumentów:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie juz wypilas, ja dopiero usiadlam z kawusia. Na jakies male zakupy przydaloby sie jechac,ale nie chce mi sie nawet z domu wyjsc,a juz nie mowie o wyprowadzeniu samochodu z garazu.

Do góry