reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kulig super:tak:my mieliśmy dzis propozycję żeby 13lutego iśc na zabawę karnawałową ale odmówiliśmy jakoś nas nie ciągnie w tym roku:no::baffled:
oj nie zartuj! my ledwo zaliczylismy hucznego sylwestra a juz zapisalismy sie na bal 23.01. tydzien pozniej idziemy na impreze zakladowa u M w pracy a ja jeszcze mysle gdzie by tu poszalec :-D jakos zyje wizja, ze przez nastepne 2 lata znow nigdzie nie pojdziemy i chce troche nadrobic.
sniegu u nas srednio duzo. gdyby nie to, ze jest zmarzniety dalo by sie lepic balwana ale na sanki dzis bylo jeszcze za malo. zobaczymy co bedzie jutro.

reklama
S spi to przyszlam,a tu echo. Przepraszam, Monia sie swieci.
Bosze niech juz ten moj chlop do pracy idzie,bo mlody rozregulowany, ja nawet do laptopa nie moge usiasc i obiady musze konkreto wymyslac i bleee i do tego @
W sobote kolende mamy. Jutro mamy w planach wizyte u tapicera. Chcemy zrobic wersalke i mlodemu fotel i mamy nadzieje,ze wezmie od nas ten jebitny naroznik,bo to ten sam gosciu go robil.

Justyna świece się swiecę ale już idę spac bo D od jutra teżś do pracy już idzie a sam oczywiście do góry spac nie pójdzie:no:A S od kiedy do pracy jedzie?,moje dzieci i ja przyzwyczailiśmy się ze D w domu jest i jutro będzie dla nas ciężki dzień:sorry2:Dobranoc............

Witam pierwsza z kawencja.
Mialysmy isc do przedszkola dzisiaj i kiedy jadlysmy sniadanko z Angelka i rozmawialysmy jak bedzie fajnie w przedszkou zadzwonila pani i powiedziala ze przedszkole zamkniete z powodu awarii ogrzewania.:wściekła/y:Idziemy dopiero w czwartek.:dry:

Witam i ja z kawusią:-) mam jakiegoś lenia:baffled: muszę iść postawić ziemniaki na kluski bo chcę zrobić z mięskiem z rosołu a nawet do tego brak mi motywacji:baffled: do tego siedzę zła bo już 4 a ja jeszcze wypłaty nie mam:wściekła/y: wiem że z firmy na bank wyszła 31 bo koleżanka która ma konto w tym samym banku co firma już ma kase a ja dupa:wściekła/y: dziwi mi ze bank potrafi robić tak długą przerwę w księgowaniu przelewów:confused::wściekła/y: powinno być moim zdaniem to jakoś automatycznie rozwiązane jak w banku mojego M nawet w niedzielę kaska wchodzi:tak: chciałam iść na zakupy a tu nie ma z czym:wściekła/y:

No to i ja witam jeszcze bez kawki, zaraz młody idzie sie kulać, więcv w spokoju wypiję.

Nie wiem co wstapiło w mojego łobuza, ale od kilku dni budzi się około 5 i wariuje.................. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba powoli będziemy sie przestawiać na dzień bez drzemki........................... :confused:

Coraz częściej myślę o pracy.........:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Agulka Tuśce też coś się znów poprzestawiało znowu wstaje po 8 a o normalnej porze za nic nie mogę ją zagonić na drzemkę:wściekła/y: a potem albo po 18 chodzi i już marudzi albo zasypia gdzieś w locie ok16 a potem wariuje do 23:wściekła/y: już sama głupieje co znią mam robić:baffled:
No wreszcie weszł ta wypłata:-) ale na zakupy teraz nie polecę bo buraki nastawiłam:baffled: zaraz zabieram się za kluski:tak:

Ostatnia edycja:
Ja mam nadzieję, że zmieni sie to jak dzieci będą więcej czasu na powietrzu przebywały.................. wybiegają się , wymęczą i dotlenią ............
Też obawiam się tego, że jakbym Adasia nie położyła w dzień to potem sam by odleciał w godzinach wieczornych a później masakra, bo Maj musi iśc wcześniej spać bo po 6 wstaje...........
Widocznie potrzebuje snu mój mały w ciągu dnia, bo jak mówię idziemy spać, to kładzie sie do łózka i śpi.......................... ja go nie zmuszam........

Udało mi się jakoś Tuśkę zagonić do spania po 13 ale była już wrrr:wściekła/y: nie do wytrzymania. Na szczęście napatoczyła się moja mama i została z nią w domu a ja spokojnie poszłam na zakupy:tak: nic nie kupiłam konkretnego a 100zł zostawiłam:szok::baffled: no i właśnie przed chwilą odkryłam że papier toaletowy się skończył ale jako że młoda nie była dziś na dworze to ją zaraz ubiore i przejdziemy się chociaż do sklepu niech łyknie świeżego powietrza:tak: a no i zapomniałam że mama mnie wyręczyła z buraczkami jak wróciłam z zakupów już były starte;-):-) to nic że chciałam pół zrobić z cebulką a pół z chrzanem a ona wszystkie starła na takie cebulką jakoś to przeżyję ważne że ktoś inny odwalił brudną robotę:sorry2::-)

reklama
Do góry