reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a co to??????????????
Jakie buciory kupiłąś?
a to to Ballantine's – Wikipedia, wolna encyklopedia , buty pozniej,a co to zubrowka zurawinowa??
otworzyliśmy dzieciom ich szampana gdybyście widziały ich miny:-Dwogóle im to nie smakowało:no:
Mateuszowi tez nie smakuje.

Wyjechalismy po 17, spac poszlismy o 4.04, wstalismy po 11, na 15 S chrzestny zaprosil nas na obiad,bo maja swoj lokal niedaleko Mosiny,no i pojechalismy pozniej do domu. Teraz siedzimy u moich i dobijamy sie,haha

reklama
Witam się z pracy:-) u nas wreszcie piękna zima:-) od rana już dwa razy odśnieżałam dojście do pensjonatu ale za drugim razem wycwaniłam się i już posypałam wszystko solą;-) miłego dnia dziewczyny:-)

Ale frekwencja w nowym roku:-DWstawac spiochy a moze tego Wam trzeba:-p

Po zabawie wrocilismy o 2.30 i jeszcze przez godzine dzieciaczki rajcowaly po domu:szok::szok::szok:Oczywiscie przez cala impreze tez.Ogolnie bylo super bo wszyscy goscie byli z dziecmi ktore potem grzecznie poszly lulu(oprocz moich gagatkow)
I chyba pierwszy raz po imprezie sylwestrowej nie mialam kaca:-D

witam!!!
\

dzis mam wielkiego lenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nawet na dwor z dzieckeim nie poszlam, tylko wyszykowalamn niunke i biegala sama:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pieke placek, bo wieczorm idziemy do znajomych:-)

otworzyliśmy dzieciom ich szampana gdybyście widziały ich miny:-Dwogóle im to nie smakowało:no:

Julitce tez nie, ale popijala, bo jej bylo zazdrosc, z einni pija, a ona nie:-D:-D

Dzieci wytrzymały właśnie poożyłam je spac, byliśmy na dworze i oglądaliśmy fajerwerki:tak:

Julitka tez o tej godzinie padla:-D:-D:-p

dzis wstala o 9.30 i na razie nie chce slyszec o spaniu, a ja chce ja zmolestowac, zeby nie marudzila u znajomych

Witam w Nowym Roku ze śnieżnego Żagania:-)
Mamy przepiękna zimę i zjazdy z górki już dzisiaj zaliczone.
Teraz Młody odsypia chyba sylwestra- szalał do 01:30 :cool2:a ja chcę troszkę posprzątać bałagan i muszę odciągnąć się od myślenia bo Nowy Rok zaczęłam wielgachnym dołem :-(
Pozdrawiam i wszystkim BBonkom życzę szczęśliwego Nowego Roku.

Widzę że dziś tu znów tłumnie:szok::-D ja dziś miałam kolejny młyn w pracy także przynajmniej dzień szybko minął:-) a teraz już wpadłam się tylko pożegnać i zbieram się powolutku do domciu:-) miłego wieczoru Bb-onki kochane!

Witam się w niedzielne południe:-) obiadek już gotowy za oknem pięknie słoneczko świeci i chyba zaraz się ubierzemy i skoczymy z młodą na sanki:-) miłej niedzieli kochane!

Witam i ja.
Obiadek tez juz prawie gotowy, dzieci dotleniły sie trochę a teraz młody próbuje usnąc.
U nas sniegu jak na lekarstwo ( ok. 1 mm) ale słoneczko chociaż świeci.

Miłej niedzieli

reklama
Do góry