reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja juz na żarcie nie mogę patrzeć:no: po Nowym Roku idę na diete:zawstydzona/y: bo zaczynam wyglądać jak szafa trzydrzwiowa z przystawką:szok::wściekła/y: a to wszystko efekt świąt. Tuśka zgodnie z przewidywaniami szaleje żebyście ją widziały skaczącą jak na polsacie grał SNAP:-D teraz postanowiła odpocząć i czyta Mafiemu bajkę:szok::-D

reklama
Ja juz na żarcie nie mogę patrzeć:no: po Nowym Roku idę na diete:zawstydzona/y: bo zaczynam wyglądać jak szafa trzydrzwiowa z przystawką:szok::wściekła/y: a to wszystko efekt świąt. Tuśka zgodnie z przewidywaniami szaleje żebyście ją widziały skaczącą jak na polsacie grał SNAP:-D teraz postanowiła odpocząć i czyta Mafiemu bajkę:szok::-D[/QUOTE]
Mateusz też teraz czyta bajki:-D

tak jak przypuszczałam tuśka szaleje jeszcze na parkiecie:-D ale to dobrze bo wyuczyłam ją sto lat więc zaśpiewamy tatusiowi odrazu po północy i lecimy spać bo ja padam na nos:sorry2: Także ja się żegnam życząc Wam wszystkim jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nadchodzącym za kilka minut Nowym Roku:-)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Życze by był jeszcze lepszy niz poprzedni, by choroby, troski i złe dni Was omijały, miłości kwitła i szczęście nie opuszczało.

Adasiunia obudziły fajerwerki, ale juz dalej śpi. My też zbieramy sie do wyra................

Aneta 100lat dla męża:tak::tak::tak:

Mój chrześniak wczoraj miał 3 urodziny:-)

Miłej zabawy tym którzy teraz tańczą i się świetnie bawią

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!!!!
Dzieci wytrzymały właśnie poożyłam je spac, byliśmy na dworze i oglądaliśmy fajerwerki:tak:
Aneta wszystkiego najlepszego dla męża:happy2:

No i witam się rok starsza;-) dziś po wczorajszych szaleństwach wszyscy pospaliśmy do 11:szok: teraz odarnęłam chałupkę a M oświadczył że ma urodziny i będzie się lenił cały dzień:tak: a niech mu będzie niech korzysta raz w roku moge mu odpuścić;-):-D po obiadku chyba kulniemy się gdzieś na spacer choć pogoda zbytnio nie zachęca:no: a i jeszcze wczoraj mąż mojej kierowniczki zrobił numer jak przyjechali mnie zmienić i wrzucił zamiast do Marty torebki kluczyki od ich auta to do mojej:-D oczywiście żadna z nas tego nie widziała i spokojnie sobie pojechałam do domu:tak::-D skapnęli się dopiero rano jak chcieli jechać do domu:-D Miłego pierwszego dnia Nowego Roku:-)
A no i dziękuję za życzenia w imieniu M:-)

reklama
ale tu dzisiaj tłumy były:szok:
my wczoraj posiedzieliśmy do 3,30 bo ok 1 przyszli sąsiedzi od rodziców więc zawołaliśmy ich na szampana;-)a dziś byliśmy u mojej mamy zaś jest chora bidulka:-(no i przyszedł też później mój brat z bratową atmosfera była drętwa wogóle się do siebie nie odzywaliśmy:no::sorry2:męczy mnie ta cała sytuacja...........
a po obiadku byliśmy u teściów był też brat D z rodzinką i mieszkająca tam siostra i było bardzo miło:tak::-)

Do góry