reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
MOJ SLUB NIE WAZNY??? Jaja sobie chyba robia...dobrze ze akurat w wyrku lezalam jak to ogladalam hehe A ja jestem z rocznika '85 i nic nie pamietam
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
nic mi nie mów a co mają zrobic ci co urodzą się im 2 albo 3 jaczki, to w prszedszkolu będzie masakra.
juz odczuwamy ten bum, bo kiedys z bylepierdołą przyjmowali do szpitala a teraz wola leczyc w domku lekami,
atruviell z moją szafką na ubranka dla Wiktorii było tak samo będzie na piątek jade ekstra po nią w piątek i to jeszcze 30 przed zamknieciem sklepu zeby mi nie mówili ze nie dotarła a pańca mowi ze nie ma, bo on abyła w promocji i ze często się zdarza że takie zamówienia się opóźniaja ale dlaczego tydzień wczesniej mi tego nie powiedziała i wiecie co ja twardzielka zrobiłam rozryczałam sie w sklepie
juz odczuwamy ten bum, bo kiedys z bylepierdołą przyjmowali do szpitala a teraz wola leczyc w domku lekami,
atruviell z moją szafką na ubranka dla Wiktorii było tak samo będzie na piątek jade ekstra po nią w piątek i to jeszcze 30 przed zamknieciem sklepu zeby mi nie mówili ze nie dotarła a pańca mowi ze nie ma, bo on abyła w promocji i ze często się zdarza że takie zamówienia się opóźniaja ale dlaczego tydzień wczesniej mi tego nie powiedziała i wiecie co ja twardzielka zrobiłam rozryczałam sie w sklepie
Shinead - sto lat! Zdrówka i spokoju, superłatwego porodu i przesłodkiego, pięknego, zdrowiusieńkiego dzidziołka!
Aneczka - o co chodzi z tym niewaznym slubem, bo to mi umknelo.
A ja pamiętam brak teleranka w niedziele 13 grudnia i wyprowadzenie wojsk radzieckich po stanie wojennym, nawet wlazłam do jednego czołgu, mój tata zbladł jak zobaczył, że włażę.
Aneczka - o co chodzi z tym niewaznym slubem, bo to mi umknelo.
A ja pamiętam brak teleranka w niedziele 13 grudnia i wyprowadzenie wojsk radzieckich po stanie wojennym, nawet wlazłam do jednego czołgu, mój tata zbladł jak zobaczył, że włażę.
a co się stało że nieważny???MOJ SLUB NIE WAZNY??? Jaja sobie chyba robia...dobrze ze akurat w wyrku lezalam jak to ogladalam hehe A ja jestem z rocznika '85 i nic nie pamietam
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Carioca77 Okazalo sie ze niby kierownik usc zostal powolany na to stanowisko niezgodnie z prawem,wojewoda slaski jak sie o tym dowiedzial to napisal skarge do sadu administracyjnego i czekaja na odp. Chodzi o to ze przy normalnej rekrutacji kandydaci musza przejsc jakies konkursy..jednak w tej sytuacji nikt niczego nie przechodzil Jak uniewaznia miejskie uchwaly to bedzie lipa
SHINEADCarioca-to ja jestem chyba następna po Tobie. Rocznik 78 i własnie wczoraj skończyłam 29 lat
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu tego wszystkiego i wiele więcej Ci życzę.
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Maciek juz dzwonil i sie smieje ze bedzie trzeba zlozyc wniosek o odszkodowanie do sadu za straty morlane Tamto malzenstwo dostalo 5000zl przyda sie na wyprawke;-) A tak serio to niech sobie jaj nie robia bo trzeba bedzie wziac slub jeszcze raz,pokazali tego faceta na zdjeciu i go rozpoznalam,fajny byl taki specyficzny:-)
reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Shinead - no to happy birthday! Sto lat, sto lat niechaj żyje nam! Duże buziaki i wszystkiego naj!
Carioca - tychże właśnie konsekwencji boom'u się najbardziej boję. Najpierw zamykają i rozwalają wszystko co się da, a jak co do czego, to kobiety z 7-cm rozwarciem odsyłają od szpitala do szpitala. Tak samo ze żłobkami i przedszkolami - jeden żłobek na całe miasto w Zgolcu. Ciekawe jak to u nas w szpitalu będzie, bo mój lekarz już marudzi, że będzie ciężko, tyle terminów na wrzesień i październik jak za dobrych starych czasów naszych własnych narodzin. U nas na położniczym jest maksymalnie 20 łóżek, a z 4 fotele porodowe. Wkurzę się, jak mnie ktoś odeśle do domu z bólami, bo coś tam. Albo jak wywalą mnie do domu z dwudniowym noworodkiem i niedoleczoną żółtaczką.
Podziel się: