reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
nic mi nie mów a co mają zrobic ci co urodzą się im 2 albo 3 jaczki, to w prszedszkolu będzie masakra.

juz odczuwamy ten bum, bo kiedys z bylepierdołą przyjmowali do szpitala a teraz wola leczyc w domku lekami,

atruviell z moją szafką na ubranka dla Wiktorii było tak samo będzie na piątek jade ekstra po nią w piątek i to jeszcze 30 przed zamknieciem sklepu zeby mi nie mówili ze nie dotarła a pańca mowi ze nie ma, bo on abyła w promocji i ze często się zdarza że takie zamówienia się opóźniaja ale dlaczego tydzień wczesniej mi tego nie powiedziała i wiecie co ja twardzielka zrobiłam rozryczałam sie w sklepie

Shinead - sto lat! Zdrówka i spokoju, superłatwego porodu i przesłodkiego, pięknego, zdrowiusieńkiego dzidziołka!

Aneczka - o co chodzi z tym niewaznym slubem, bo to mi umknelo.

A ja pamiętam brak teleranka w niedziele 13 grudnia i wyprowadzenie wojsk radzieckich po stanie wojennym, nawet wlazłam do jednego czołgu, mój tata zbladł jak zobaczył, że włażę.

Carioca77 Okazalo sie ze niby kierownik usc zostal powolany na to stanowisko niezgodnie z prawem,wojewoda slaski jak sie o tym dowiedzial to napisal skarge do sadu administracyjnego i czekaja na odp. Chodzi o to ze przy normalnej rekrutacji kandydaci musza przejsc jakies konkursy..jednak w tej sytuacji nikt niczego nie przechodzil:baffled: Jak uniewaznia miejskie uchwaly to bedzie lipa:-D

Maciek juz dzwonil i sie smieje ze bedzie trzeba zlozyc wniosek o odszkodowanie do sadu za straty morlane:-D:-D Tamto malzenstwo dostalo 5000zl przyda sie na wyprawke;-) A tak serio to niech sobie jaj nie robia bo trzeba bedzie wziac slub jeszcze raz,pokazali tego faceta na zdjeciu i go rozpoznalam,fajny byl taki specyficzny:happy2::-)

reklama
Shinead - no to happy birthday! Sto lat, sto lat niechaj żyje nam!:-D:-D:-D Duże buziaki i wszystkiego naj!

moz-screenshot-2.jpg
Carioca - tychże właśnie konsekwencji boom'u się najbardziej boję. Najpierw zamykają i rozwalają wszystko co się da, a jak co do czego, to kobiety z 7-cm rozwarciem odsyłają od szpitala do szpitala. Tak samo ze żłobkami i przedszkolami - jeden żłobek na całe miasto w Zgolcu. Ciekawe jak to u nas w szpitalu będzie, bo mój lekarz już marudzi, że będzie ciężko, tyle terminów na wrzesień i październik jak za dobrych starych czasów naszych własnych narodzin. U nas na położniczym jest maksymalnie 20 łóżek, a z 4 fotele porodowe. Wkurzę się, jak mnie ktoś odeśle do domu z bólami, bo coś tam. Albo jak wywalą mnie do domu z dwudniowym noworodkiem i niedoleczoną żółtaczką.

Do góry