reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a żebys wiedziala:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ja spadam bo małż sie rzuca na klawiaturę

No wiesz ja myślałam że na Ciebie ....no chyba że to takie wasze hasło klawiatura:-p;-);-);-);-) buziaki i gorącej nocy........... chociaż nie u Ciebie coś dla ochłody by się przydało bo Ty już półnaga biegasz no ale co się dziwić taka laska to mąż "dokłada do pieca" żeby buchało gorącem i ma na co popatrzeć :-):-):-):-)

oczy mi sie kleja:sorry:
a chcialam jeszcze pobawic sie w zaprojektowanie tesciowej kuchni, bo chcemy jej pomoc przy wymianie mebli i remoncie, a ona nie dosc, z enie ma zmyslu i wyobrazni to jeszcze sie boi wszelkich zmian:sorry:

Witam :-)
Donkat żyję ale ostatnio jakoś mi wena na pisanie odleciała:zawstydzona/y:
Agulka 24stopnie to macie bardzo cieplutko:tak:ja mojemu D nie pozwalam przekraczac 22 stopni:no:ale mi i przy 18 jest ciepło:rofl2:

Koniec końców nie zostałam u mamy,bo S zjechał na noc i byłoby mu przykro. A tam przykro i tak był zły,że tak długo siedziałam, że oni do nas nie przyjadą,a ja do nich lecę. Tak,czy inaczej mój małżonek pojechał dzisiaj znowu na pogotowie,bo okazalo się,że ma uczulenie na Augmentin. Wybombała mu się na udach i dusku taka jebitna pokrzywka. Normalnie gorzej jak z dzieckiem:no: A i jeszcze policzyłam tak na szybko... Od początku tego miesiąca wydaliśmy 300zł na leki. Masakra!

No i witam z domku:-) fajnie jest wrócić wiedząc że mnie nie czekam spacer na zimnie i chłodzie z Mafim:zawstydzona/y: bo M w związku z tym ze młoda tak szybko poszła spać już załatwił to za mnie:tak: tak niby ten spadający śnieg dziś topniał a jak wsiadłam do auta to do połowy miałam nim szybe przykrytą:szok: muszę jutro wygrzebać zimową odzież i kozaki:eek: bo choć połowa października to już chyba czas na nie:crazy: tylko zastanawiam się po co ja młodej kupiłam te jesienne kozaczki skoro wypada już w zimowe buty wskakiwać:crazy:
Justyna to nie fajnie z S:wściekła/y: współczuje mu uczulenia:-( a co do wydatków na leki to mnie zawsze trafia bo w najmniej spodziewanym momencie zawsze tak się dzieje że trzeba kupe kasy w aptece zostawić:crazy: a najgorsze jest to że u nas zawsze jednym ciągiem wszystkich połamie a na końcu nawet psa coś weźmie:crazy: i żeby było śmieszniej to właśnie leki i wizyty u weterynarza najwięcej w tym wszytkim kosztują:wściekła/y: teraz też śpi tu obok mnie i coś charczy:eek: i zastanawiam się o co kurna kaman:eek: oby znowu nie jakieś zapalenie gardła:wściekła/y: bo seria zastrzyków udeży mnie po kieszeni 150zika niestety o tej porze roku Mafik nam często na to zapada:-(

reklama
Dzień dobry dzisiaj ja rozpoczynam:-)
Koniec końców nie zostałam u mamy,bo S zjechał na noc i byłoby mu przykro. A tam przykro i tak był zły,że tak długo siedziałam, że oni do nas nie przyjadą,a ja do nich lecę. Tak,czy inaczej mój małżonek pojechał dzisiaj znowu na pogotowie,bo okazalo się,że ma uczulenie na Augmentin. Wybombała mu się na udach i dusku taka jebitna pokrzywka. Normalnie gorzej jak z dzieckiem:no: A i jeszcze policzyłam tak na szybko... Od początku tego miesiąca wydaliśmy 300zł na leki. Masakra!

JA też:tak::tak:

Do góry