reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Najpierw muszę do tego egzaminu dojść:-D:-D:-D
A propos wycieczki rodziców- takie łazikowanie to coś dla mnie, cały czas coś innego-bosko:tak::tak: Ale wiadomo u ludzi po pięćdziesiątce może wzbudzać mniej entuzjazmu:sorry2:

Ja na szczęście mam spokój z przymusowym leczeniem ząbków-tzn-brak ubytków, ale za to kosmetyka dentystyczna wskazana:baffled:
tata w tym roku skończył 60 i ogólnie jest wycięczony budową, bo sam z J domek budują a mama umysliła sobie takie łażenie, mi osobiscie tez taka wycieczka by pasowała, ale co nich to................... bez komentarza............ na szczęście wrócili cali i zdrowi:tak:

Właśnie mysz przelaciała przez kuchnie, dostanę zaraz kurw........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Najwyższy czas zmienić dentystę:wściekła/y: Za zaklejenie malutkiej dziureczki, taka milimetrowa kreseczka z boku zęba bez znieczulenia kosztowała mnie 120zł.
Kurna właśnie dojrzałam,że ostatnie piguły zjadłam. Jak ktoś idzie teraz do gina to receptę poproszę

Ostatnia edycja:
Najwyższy czas zmienić dentystę:wściekła/y: Za zaklejenie malutkiej dziureczki, taka milimetrowa kreseczka z boku zęba bez znieczulenia kosztowała mnie 120zł.
Kurna właśnie dojrzałam,że ostatnie piguły zjadłam. Jak ktoś idzie teraz do gina to receptę poproszę
:szok::szok::szok:ja za znieczulenie, wyrwanie i założenie na drugim zębie opatrunku( trutki) tyle zapłaciłam:tak:

Witam się i ja:-) wpadłam zajrzeć bo młoda śpi a na gazie pierożki się gotują:tak: byłam dziś z Tuśką na bilansie bo później mam każdy wtorek zajęty i szkoda gadać:wściekła/y: marnowanie czasu:wściekła/y: pani doktor uparła się że ją zmieży na leżącą ta myślałam że wyjdzie z siebie tak wrzeszczała i się wyrywała efekt taki że przez ostatnie półtora miesiąca dziecko mi się zbiegło o 4 cm:eek::szok: wpisała jej w ksziążeczkę że uzębienie pełne mleczne a nawet porządnie w paszczkę nie zajrzała:confused: rozwój mowy oceniła na podstawie tego że siedząc w gabinecie obok usłyszała jak mała przez łzy mówi do mnie mamusia dotol zła badać niunie oć do domu mamusia i to jej w zupełności wystarczyło:sorry2: jedyne co sprawdziła dokładnie to kręgosłup no i powiedziała że skoro mała nie idzie do przedszkola to wstrzymałaby się ze szczepieniem na pneumokoki do przyszłego roku:tak:

witam wieczorowo:-)

niunka caly dzien byla w miare grzeczna, to dala popis wieczorem:crazy:
lapie sie an tym, ze chyba za duzo na nia krzycze ostatnio:-:)zawstydzona/y: musze sie poprawic, choc naprawde czasem nie mam juz do niej nerowow i anjchetniej to rozszarapalabym an pol za to jej zachowanie:-(

Gagulec, rob prawko, rob:tak:. ja bez samochodu to jak bez reki, nie wyobrazam sobie,ze moglabym nie miec prawa jazdy:no:

Aneta, juz nie raz slyszalam, ze te bilanse to o d*** potluc:baffled:. ale w jednym sie zgadzam z p dr: to co powiedziala Natalka bylo wystarczajace, by stwierdzic ze dziecko laczy wyrazy

Justyna, ten Twoj dentysta to chyba dla VIP-ow skoro takie ceny sadzi:szok:

Agulka pewnie nie moze sie nacieszyc rodzicami:-)

dziewczyny, a co z klavell? juz tydzien temu miala byc w domu i sie odezwac, a tu cisza:-( macie do niej nr?

Witaj Donkat chociaż Ty nie opuszczasz mnie na forum.
Ja też ostatnio duzo krzyczałam, ale teraz troszke przystopowałam, bo mały zaczął tak samo robić

Rodziców obsiadły dzieci, więc troszkę pogadalismy, zdjęć mama narobiła 1100 w dziesieć dni, tata się wściekał i mówił, że babcia fotoreporter i zawsze na końcu zostawała bo musiał robić wszystkiemu zdjęcia.

Ja nie mam kontaktu do Klavell

teraz wieczory spedzam samotnie, wiec mam czas na net;-)
a widze, ze reszta dziewczyn zajeta mocno, bo malo sie pokazuja:sorry2:

spojrzalam teraz na blog klavell, to widze, ze prowadzi na biezaco, wiec chyba do nas tylko nie zaglada:confused:

kurcze, zaproszono mnie na jutro na rozmowe kwalifikacyjna i nie za bardzo moge znalezc to ogloszenie, zeby wiedziec co i jak:szok::baffled:

teraz wieczory spedzam samotnie, wiec mam czas na net;-)
a widze, ze reszta dziewczyn zajeta mocno, bo malo sie pokazuja:sorry2:

spojrzalam teraz na blog klavell, to widze, ze prowadzi na biezaco, wiec chyba do nas tylko nie zaglada:confused:

kurcze, zaproszono mnie na jutro na rozmowe kwalifikacyjna i nie za bardzo moge znalezc to ogloszenie, zeby wiedziec co i jak:szok::baffled:
a gdzie małż???????????

co to za oferta?

reklama
malz w pracy:-(

no wlasnie nie kojarze dobrze tej oferty, bo wysylalam kilka dni temu i to kilka. zawsze robie zakladke z ogloszenia i nie ma problemu, a teraz jak an zlosc zapomniaalm:crazy:

Do góry