reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc Dziewczyny
Pamietacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y:
Niestety ostatnio to nawet nie zagaldam na BB bo czasu brak - latam to tu i tam...Z remontem salonu sa opoznienia i to nie z mojej winy - ja tylko czekam na wejscie ze swoimi fachowcami! Ale chyba w srode/czwartek juz będe działać.:-)Powinnam bo mam juz pierwsze klientki:-)
Poza tym Stas czasem bardzo dokazuje - a mi wyc sie chce bo mam wyrzuty...wynagradza to bo dla odmiany potrafi byc takze syneczkiem mamusi i tuli sie bardzo. Chyba tez przezywa te wariacje na swoj sposob.
Pozdarwiam :tak::-)
I zajrze pewnie za kilka dni:-p

reklama
witam!:-)

Donka a mieliście nie iść:sorry2:
.

bo i nie poszlismy. ja bylam tylko an slubie.
mieli tylko cywilny slub i powiem wam, z ejestem w szoku, bo myslalam, ze teraz malo kto bierze ywilny, a tam slub za slubem:szok::szok:

niunka sie rozbeczala o bajki i poszla spac:sorry2:
noc byla dziwna, bo ciagle cos nas budzilo i mala ma zaleglosci.
w dodatku wcozraj Julitka miala gosci, ktorzy poszli poznawo, wiec niunka miala opoznienie ze snem

brzydko dzis u nas. zimno, mgliscie i ponuro:-(

U nas niby słonko,ale zimno. Czekam za listonoszem i jadę do mamy. S rano był u mechanika i samochód spisał się super. Więc ryzyk-fizyk jadę,bo mama chce firany wyprać,a nic może za bardzo się przesilać. A co tam, od razu okna jej umyję. Mam nadzieję,że samochód nie stanie mi po drodze:baffled:

Witam i ja.
Zawiozłam Maję do przedszkola i od razu po drodze zajechałam z Adasiem do byłej sąsiadki, mieszka tam gdzie teraz mój brat................ i bratowa według niej jest też CIĘŻKĄ sąsiadką , mieszkają drzwi w drzwi, maja dzieci w podobnym wieku a widzą się raz na pół roku......... ach szkoda gadać o mojej bratowej...............

Rodzice dzwonili , już są w Polsce więc w domku będą wieczorem....... trochę sie stęskniłam i dzieci też.................

U nas pogoda teraz zrobiła sie nawet ładna, rano było mokro a dzieciaki wpadły w trawę, a że Adaś ma tylko trampki.................. więc założyłam stare po MAi-------- różowe, trochę dziwacznie to wyglądało, ale wolałam tak niż w mokrych miał jechać...............

Donkat u nas cywilny tez nie jest juz tak praktykowany, ale moja jedna szwagierka brała rok przed Kościlenym ale tu chodziło bardziej o jakis zapis nieruchomości. A teraz chrzestna Adasia ( druga szwagierka ta dziwna) 3 paździrnika tez bieże cywilny a po 2 godzinach Kościelny............... dlaczego, nie wiem, każdy mówi, by lepiej rozwód dostać , bo my wszyscy ich przyszłości dobrze nie widzimy...........

A tak na marginesie to Anka mówiła, aby J mi nic nie mówił o tej kasie, że chcą pożyczyć.................... na jej szczęście drugi brat weźmie dla nich pżyczke z banku

Witam się.
Dziewczyny muszę sie pochwalić- wczoraj mój M miał chyba dzień dobroci i pojechaliśmy na lotnisko na moja pierwszą jazdę autem , za kierownicą:szok: Jak na pierwszy raz M stwierdził, że było dobrze i że spodziewał się dużo gorszego. A tu ani nie zgasł samochód, ani nie było zgrzytów i szarpania- po prostu jestem zdolna dziewczynka:-D:-D:-D:-D

Witam się.
Dziewczyny muszę sie pochwalić- wczoraj mój M miał chyba dzień dobroci i pojechaliśmy na lotnisko na moja pierwszą jazdę autem , za kierownicą:szok: Jak na pierwszy raz M stwierdził, że było dobrze i że spodziewał się dużo gorszego. A tu ani nie zgasł samochód, ani nie było zgrzytów i szarpania- po prostu jestem zdolna dziewczynka:-D:-D:-D:-D
to se chłop nie poużywał;-) a tak na serio to najwidoczniej stworzona jesteś do tego:tak:
Na 11 do dentysty jadę, oj

Witam się.
super a egzaminy to teraz PIKUŚ;-):-D:-D:-D:-D
to se chłop nie poużywał;-) a tak na serio to najwidoczniej stworzona jesteś do tego:tak:
a ja własnie przed chwilą wróciłam od dentysty-sadysty:-D, mały usnął tuż przed samym domem, więc przeniosłam do łózka i spi dalej :tak:

Tata juz nie mógł się doczekac i przyjechał zobaczyc małego, po obiadku przyjadą z mamą , więc będziemy prze4zywac tę ich wycieczkę , fotki będą:-):-):-) Tata mówi, że fajnie było , ale NIGDY więcej:no::no::no::no::no: umęczył sie niemiłosiernie, bo to była objazdówka i codziennie , gdzie indziej nocleg i przemieszczanie sie autobusem.

Oki lecę kaszę ugotować, bo dziś serwuję gulasz

reklama
super a egzaminy to teraz PIKUŚ;-):-D:-D:-D:-D

Tata juz nie mógł się doczekac i przyjechał zobaczyc małego, po obiadku przyjadą z mamą , więc będziemy prze4zywac tę ich wycieczkę , fotki będą:-):-):-) Tata mówi, że fajnie było , ale NIGDY więcej:no::no::no::no::no: umęczył sie niemiłosiernie, bo to była objazdówka i codziennie , gdzie indziej nocleg i przemieszczanie sie autobusem.

Oki lecę kaszę ugotować, bo dziś serwuję gulasz
Najpierw muszę do tego egzaminu dojść:-D:-D:-D
A propos wycieczki rodziców- takie łazikowanie to coś dla mnie, cały czas coś innego-bosko:tak::tak: Ale wiadomo u ludzi po pięćdziesiątce może wzbudzać mniej entuzjazmu:sorry2:

Ja na szczęście mam spokój z przymusowym leczeniem ząbków-tzn-brak ubytków, ale za to kosmetyka dentystyczna wskazana:baffled:

Do góry