reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
o widzę że wczoraj ostatnia a dziś pierwsza;-);-)niepokoji mnie ten nasz zastój na forum kiedys potrafiliśmy napisac ok 10 stron w ciagu 1 dnia a teraz:-(
Hrudzia jak Stasiu lepiej juz znosi przedszkole? no i jak tam twój biznesik ruszył już?
Anetasa jak zdrówko?
Alusia a wy żeście juz wyzdrowieli?
Kasia może byś się tak zameldowała:sorry:
Gagulec jak nastroje?
Donkat jak kotek z pieskiem sie dogadują ?kot żyje jeszcze:cool2:
Agulka kibelek naprawiony?
a u nas pogoda od wczoraj się popsuła więc siedzimy w domku :-(

Witam się wreszcie i ja:-) od rana młyn na kółkach 22 osoby na śniadania w tym 11 koszykarzy:szok::-D musiałam latać dokupywać bo mi żarcia zabrakło:szok: dopiero skończyłam sprzątać tzn jeszcze trzeba wymyć jadalnie, obrusy się piorą to je poprasuje nakryje na jutro no i jeszcze zakupy muszę zrobić ale przynajmniej dzień mi może szybko zleci;-) ze zdrówkiem znacznie lepiej tylko jeszcze cherlam:wściekła/y: wczoraj była u mnie siostra i młody już niestety nie tak chętnie maszeruje do żłobka:sorry: na domiar złego ich oboje doadł w nocy jakiś wirus żołądkowy Gośka zawinęła się z pracy i musiała zabrać młodego ze żłobka bo dzwonili. Mam nadzieję że nam go nie sprzedali wczoraj przynajmniej narazie brak jakichkolwiek objawów i mam nadzieję że tak już zostanie:tak: spadam sprzatać dalej.

witam!!

objadam sie sliwkami:zawstydzona/y:

mialam duzo szycia na maszynie, wiec tesciu aj przywiozl. zasiadlam i jak sie okazalo, to tylko jedna rzecz przeszylam, bo reszty sie nie dalo i trzeba w rekach:cool:wiecej rozkladanai i skaldania, niz tego szycia:eek:

Jasia nam zrobi pierozki z kapusta i grzybami:-)

juz sie zapoznali i zyja wzgodzie. nawet sie ladnie bawia, chco czasem psotka przesadzi z pieszczotami i kot miauczy:-D:-D
gorzej jest z Julitka, bo ciagle chce nosic kota, a on wisi w jej raczkach ajk an szubienicy:sorry:
niunka jak prawdziwa nianka: jak zobaczy kota, ot od razu bierze an rece, niemalze wrzuca do miseczki i mowi: mleko:-D:-D . kot zje. znow jej sie napatoczy, wiec ta bierze go, kladzie do skrzyneczki i mowi: spac:-D:-D:rofl2:. mala piastunka:tak:. i tak w kolko z przerwa na noszenie kotka po calym podworku:laugh2:

wczoraj była u mnie siostra i młody już niestety nie tak chętnie maszeruje do żłobka:sorry:.

z jakiegos konkretnego powodu?

Czesc Dziewczetaa
..przepraszam ze tak tylko o sobie al mam urwanie glowy...
które wybrac do mojego salonu kosm???
1.
2
3

Dodam ze podlogi beda szaro-waniliowe, sciany waniliowe, meble mocno drewniane (sliwka wegietrka ) i dodatki soczysty zielony:eek:

o widzę że wczoraj ostatnia a dziś pierwsza;-);-)niepokoji mnie ten nasz zastój na forum kiedys potrafiliśmy napisac ok 10 stron w ciagu 1 dnia a teraz:-(
Hrudzia jak Stasiu lepiej juz znosi przedszkole? no i jak tam twój biznesik ruszył już?
Anetasa jak zdrówko?
Alusia a wy żeście juz wyzdrowieli?
Kasia może byś się tak zameldowała:sorry:
Gagulec jak nastroje?
Agulka kibelek naprawiony?
a u nas pogoda od wczoraj się popsuła więc siedzimy w domku :-(
nie, nie naprawiony, dziś spróbują J z tata cos zrobić , załatwili spiralę i będą kręcić, a jak się nie uda to dopiero po przyjeździe rodziców z wycieczki, będą kopać i sprawdzać kanalizę:crazy: przez podwórko dodam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam się wreszcie i ja:-) od rana młyn na kółkach 22 osoby na śniadania w tym 11 koszykarzy:szok::-D musiałam latać dokupywać bo mi żarcia zabrakło:szok: dopiero skończyłam sprzątać tzn jeszcze trzeba wymyć jadalnie, obrusy się piorą to je poprasuje nakryje na jutro no i jeszcze zakupy muszę zrobić ale przynajmniej dzień mi może szybko zleci;-) ze zdrówkiem znacznie lepiej tylko jeszcze cherlam:wściekła/y: wczoraj była u mnie siostra i młody już niestety nie tak chętnie maszeruje do żłobka:sorry: na domiar złego ich oboje doadł w nocy jakiś wirus żołądkowy Gośka zawinęła się z pracy i musiała zabrać młodego ze żłobka bo dzwonili. Mam nadzieję że nam go nie sprzedali wczoraj przynajmniej narazie brak jakichkolwiek objawów i mam nadzieję że tak już zostanie:tak: spadam sprzatać dalej.

to Ty dopiero masz urwanie głowy w tej robocie, sprzątanie, gotowanie , zakupy.................. jak w normalnym domu:cool: gosposia pełna gębą:laugh2:
witam!!

objadam sie sliwkami:zawstydzona/y:

mialam duzo szycia na maszynie, wiec tesciu aj przywiozl. zasiadlam i jak sie okazalo, to tylko jedna rzecz przeszylam, bo reszty sie nie dalo i trzeba w rekach:cool:wiecej rozkladanai i skaldania, niz tego szycia:eek:

Jasia nam zrobi pierozki z kapusta i grzybami:-)

juz sie zapoznali i zyja wzgodzie. nawet sie ladnie bawia, chco czasem psotka przesadzi z pieszczotami i kot miauczy:-D:-D
gorzej jest z Julitka, bo ciagle chce nosic kota, a on wisi w jej raczkach ajk an szubienicy:sorry:
niunka jak prawdziwa nianka: jak zobaczy kota, ot od razu bierze an rece, niemalze wrzuca do miseczki i mowi: mleko:-D:-D . kot zje. znow jej sie napatoczy, wiec ta bierze go, kladzie do skrzyneczki i mowi: spac:-D:-D:rofl2:. mala piastunka:tak:. i tak w kolko z przerwa na noszenie kotka po calym podworku:laugh2:

z jakiegos konkretnego powodu?

ja byłam już w szcz-ku z tatą i małym, on w czasie pracy oczywiscie, ale ciiiiiiii:rofl2: załatwiłam dentystę a Adas z dziadkiem jeździł po firmach............ nie odstepywał go na krok................ może nie będzie tak źle jak na te wesele pojedziemy, podejrzewam, że najgorzej będzie wieczorem ( pora spania) , ale mama powiedziała, że telefonywyłańcza i nie zyczy sobie kontroli:eek::eek::eek:

Zahaczyła o Biedronke i dzis na obiad serwuję pyzy z mięsem:confused2::confused2::confused2::confused2:

Czesc Dziewczetaa
..przepraszam ze tak tylko o sobie al mam urwanie glowy...
które wybrac do mojego salonu kosm???
1.
2
3

Dodam ze podlogi beda szaro-waniliowe, sciany waniliowe, meble mocno drewniane (sliwka wegietrka ) i dodatki soczysty zielony:eek:
trzecia słonko:tak::tak::tak::tak: Podoba mi się ten wystrój, taki będę miała salon;-);-);-);-);-)

Za tydzień idziemy z Adasiem na pobranie krwi i zobaczymy jak stoimy z anemią.
Na moje oko chyba jest lepiej chociażby ten fakt , że przez m-c urósł 2,5 cm.:tak::tak: z czego się bardzo cieszę:-D:-D a wcześniej przez 7 m-cy ani , ani troszkę:no:

Wreszcie mogę usiąść i osapnąc wszystko porobione;-) i nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał i już 16:-) oby tak do wieczora ale nogi mi już do du** wchodzą a podobno juz po sezonie:cool:
Hrudzia ja bym się zastanawiała między 2 a 3 ale chyba ze wskazaniem na 3;-) a jak tam dziś Stasiu w przedszkolu?
Donkat do Szymka chyba poprostu na początku nie dotarło że będzie tam bez babci i mamy:sorry: najpierw zachwycił sie dziećmi w drugi dzień był już lekko zdezorientowany a w kolejny już była histeria i nie chciał zostać:no: no nic zobaczymy co będzie dalej:eek:
Agulka faktycznie skoro Adaśko skoczył ze wzrostem to chyba naprawdę nie ma już powdów do zmartwień:-) i to dobry znak w każdym bądź razie trzymam mocno kciukasy za jego wyniki:tak:

A co tu tak puściutko?:szok: Dziewczyny piątek wieczór na dworze zimno wracać na BB natychmiast;-) już jesień koniec wakacji zaraz mi się tu meldujcie:-) a ja mam wesoło w pracy do tego stopnia że szef przerażony i przyjeżdża siedzieć tu w nocy bo ekipa koszykarzy rozrabia. Pochlały się chłopy na koniec i pod pretekstem że zepsuła im się lampka zciągnęły mnie do pokoju.Wchodzę a tam widok całkiem niezły 5 faceta siedzi nago i ogląda mecz:szok::-D:rofl2: i zero zawstydzenia ekshibicjoniści jacys czy co zresztą przed chwila dwóch mi wpadło na recepcję w samych gaciach:laugh2: powiedziałm zeby uważali co robią bo jest monitoring i żeby sie nie zdziwili jak obejrzą się późiej na you tubie spierniczali w poskokach:-D

reklama
witam witam:-)
Aneta to miałaś widoki:-D:-D:-D:-D:-D
Hrudzia mi tez najbardziej podoba się nr 3:tak:
Donkat to się Julitka uczy roli mamusi na kotku;-):-D

Do góry