reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a tak wogóle to dzień dobry, bo nawet się nie przywitałam... choróbsko mnie dopadło... grypa w środku lata, pięknie...:wściekła/y: chyba umrę... ale nic, lecę do łóżka dalej czytać moje romansidło :-D i się kurować. miłej resztki niedzieli kochane BBony. pozdrawiam:-)

wiiitam!!!!!!!!!!

oj, podroz z Julitka to trudna sprawa. tym bardziej jak jade znia sama i nie spi:baffled:
dzis stawlaam 4 razy na kupke i siku, przy czym 2 oszukane a jeszcze piaty chciala;-):-D

teraz nadrabia stracony czas z tatuniem, a pozniej sie zamienimy:-D:-D:rofl2:

pobyt zmama fajny, choc nastroje nie za fajne. robi sie kaszana ze stosunkow z moim bratem i jego durna zona:baffled:
przykre to, ale prwadziwe. najbardziej oczywiscie szkoda mi mamy. dzis z siostra troche ja ustawilysmy jak ma sobie z nimi radzic, ale nie wiem , czy na dlugo ans poslucha:-(

za tydzien do nas przyjedzie, to bedzie fajnie:-)

Sprawdzilam kalendarz pylenia no i teraz to kurz, pokrzywa i grzyby daja czadu.
macie moze jakies doswiadczenia z tym zwiazane?

moj p jest uczulony na to, ale u niego objawia sie kichaniem i przy tym smakrnaiem, ale z nosa nie elci jakz kranu

Nuska
, przyjmij spoznione zyczonka:-):tak:

Aneta, milego wypoczynku:tak:

Alusia, chyba na weselu sie przeziebi9las

Cześć dziewczyny
Nuśka ja też składam spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego
Alusia dużo zdrowia
Donkat moja Zuzia robi takie numery z sikaniem jak ma iść spać dosłownie co pieć minut jej się chce:baffled: W radzi sobie z tym tak że liczy do dziesięciu bo w innym wypadku siedziała by na nocniku pół godziny byle nie spać tak też nauczyła się liczyć do dziesięciu po niemiecku :-D
co do mojego nastroju z wczoraj to aż wstyd mi pisać :zawstydzona/y:poszło o...lodówkę nie będę pisać o co dokładnie ale strasznie się z W pokłóciliśmy :zawstydzona/y:skończyło się na tym że mamy nową lodówkę przywiązą ją jutro jest bardzo fajna i robi loda ;-)a nerwy były zupełnie niepotrzebne

Ode mnie tez spóznione zyczenia! Nuska, zyj zdrowo, wesolo i wyciągaj z zycia ile sie da!

Bardzo sie zdenerwowalam na fryzjerke.. obciela mnie...jakby nie obciela. Zeszla taka napuszona fryzura po pierwszym myciu i nie wiem co z moimi wlosami zrobic.

Bylam dzis na osiemnastkowym grilu na wsi, jestem zmeczona, olo dawno juz spi.
Lece zaraz sie myc i spac...

Alusia szybciutko zdrowiej:-)
a my dziś byliśmy w Pszczynie na dniach Pszczyny później w na lotnisku pooglądac samoloty a na koniec dnia zrobiliśmy se w domku grila:tak:udało mi się namówic D na grę w paletki no a wieczorkiem posiedzielismy z sąsiadami przy ognisku z piwkiem:rofl2:więc po ciężkim tygodni mogę powiedziec że niedziela była bardzo miła:-)
dziś jadąc do Pszczyny przyponiało mi sie że kiedyś była mowa o spotkaniu właśnie w Pszczynie niektórych mamusiek więc może udało by sie jednak spotkac póki eszcze są pogody?która ma blisko do Pszczyny???

Ostatnia edycja:
reklama
Monia faaaajnie miałaś, zazdroszczę... choróbsko wstrętne. i dzięki za życzonka powrotu do zdrowia :happy2:
Luandzia z tego co zauważyłam Zuzia jest bardzo mądra... tyle już mówi i liczy po niemiecku:szok: fajnie. jak to zrobiłaś że woła siku?? poradźcie coś bo zwariuję z tą moją złośnicą :crazy: czy jakoś to wytłumaczyć?? czy jak??:rofl2:

Do góry