reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) przepraszam za moją niobecność i nieodpisywanie ale poprostu przed wyjazdem jest miliom spraw do załatwienia i czasu brak:zawstydzona/y:dziś byliśmy odwieżć moją kuzynkę:-( i zaszalałam w pepco w Prudniku bo u nas nie ma:no: w 20 minut zostawiłam ponad 170zł:cool: ale z zakupów zadowolona jestem;-) jutro rano jedziemy pożegnać się z babcią Lilą czytaj teściową jak młoda zaśnie ja nas pakuje potem jeszcze do Szymonka na wcześniejsze urodzinki i ok 23 startujemy także niedźwiedzie północy sterzcie się;-) no i właśnie Hrudzia i Carioca strasznie chę Was poznać dajcie na priva nr tel i jakoś się dogadamy i spotkamy;-):tak:

reklama
J dfziś też przywizie od szwagierki gruszki. I co z nimi robisz?????
Rwanko było:sorry2: oj to łączę się w bólu:tak:
kompot zrobię,bo co innego? A i moja mama miałaby ochotę na gruszki w occie, takie do mięsa. Ja mam przepis na śliwki i zastanawiam się,czy do gruszek też może być:eek:
A rwanie to miałam masakryczne,bo asystentka trzymała szczękę,a lekarka rwała. Skończyło się na pękniętym zębie i wyciąganiu 2 korzenia,bo tak mocno siedział,że nie szło go ruszyć. Boleć nie bolało, tylko takie dzikie uczucie,za to teraz jadę na prochach

u mnie Zloty Bażant od bratowej z wczasów:crazy: i do tego smażona cebula
normalnie szał:-D bambino

Szwagierka jedzie jutro w teren i przywiozla Mikołaja to szczegół,że z niby końcówką grypy żołądkowej:wściekła/y:

kompot zrobię,bo co innego? A i moja mama miałaby ochotę na gruszki w occie, takie do mięsa. Ja mam przepis na śliwki i zastanawiam się,czy do gruszek też może być:eek:
A rwanie to miałam masakryczne,bo asystentka trzymała szczękę,a lekarka rwała. Skończyło się na pękniętym zębie i wyciąganiu 2 korzenia,bo tak mocno siedział,że nie szło go ruszyć. Boleć nie bolało, tylko takie dzikie uczucie,za to teraz jadę na prochach

normalnie szał:-D bambino

Szwagierka jedzie jutro w teren i przywiozla Mikołaja to szczegół,że z niby końcówką grypy żołądkowej:wściekła/y:
ooooooooooooo fak :)happy:) nic dziwnego, że na prochach jedziesz, ja bez takich przygód też brałam.
W przyszłym tyg znów odwiedzam Panią terrorystkę;-), już będzie po urlopie:tak:

Nuśka -Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.Wszystkiego NAjlepszego w dniu urodzin:-):-):-)

te kiecki są rewelacyjne, ja kupowałam taką tylko troszeczkę inną górę, materiał jest bardzo fajny:tak::tak::tak:
Nuśka -Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.Wszystkiego NAjlepszego w dniu urodzin:-):-):-)
ja też, ja też...... dołańczam się do życzeń, przede wszystkim szczęścia i zdrowia, a z resztą to jakoś będzie:tak::tak::tak:

Mnie dzis czeka fasola i gruszki, czekam na mamę i po kawce zabieramy się do roboty:tak:

reklama
Do góry