reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam
Przeczytlam glowny...na reszte nie mam sil. Podroze i szkolenie mnie wykonczylo...ale jestem zadowowlona!I obkupiona:-p
Musimy dzis is ze Staskiem do fryzjera bo ma grzywke jak Beatles:-p:-D - do lini nosa:szok::baffled:

widzę że nie tylko ja zzaczełam dzień w kiepskim nastroju:-(już zdążyłam sie popłakac i powkurzac na dzieciaki:wściekła/y:od rana słyszę tylko płacze, piski, krzyki yyyyyyyyyyy,już mam tego dośc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i oczywiście D znów jak co dzien będzie ok 19:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam
Latamy do banku z papierami i podpisami, a jest tego od ch...ry:crazy::crazy::crazy:

Kolejną, bo 5 juz myszkę ( :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) właśnie wyniosłam z domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czyżby cała ogromniasta rodzina siedziała pod podłogą:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
nie ma jak dobry początek dnia:sorry2:
Oj bolało wczoraj:-( jedziemy dziś do mamy,a wczoraj byliśmy u babci S po gruszki. Rwali beze mnie i....nie wiem co zrobię z taką ilością gruszek:szok:
J dfziś też przywizie od szwagierki gruszki. I co z nimi robisz?????
Rwanko było:sorry2: oj to łączę się w bólu:tak:
Witam
Przeczytlam glowny...na reszte nie mam sil. Podroze i szkolenie mnie wykonczylo...ale jestem zadowowlona!I obkupiona:-p
Musimy dzis is ze Staskiem do fryzjera bo ma grzywke jak Beatles:-p:-D - do lini nosa:szok::baffled:
to najważniejsze, a jak chłopaki sobie poradzili bez Ciebie w domciu?
widzę że nie tylko ja zzaczełam dzień w kiepskim nastroju:-(już zdążyłam sie popłakac i powkurzac na dzieciaki:wściekła/y:od rana słyszę tylko płacze, piski, krzyki yyyyyyyyyyy,już mam tego dośc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i oczywiście D znów jak co dzien będzie ok 19:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monia przybij piątkę , ja dziś takiego dnia nie miałam , ale ostatnio bardzo często tak bywa:crazy::crazy::crazy:
co się stało, klikaj puki siedzę przed klawiaturą:sorry2::tak::tak::tak:

Monia za szybko napisałam że dzieci w miarę grzeczne, właśnie Maja oberwała.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam
Latamy do banku z papierami i podpisami, a jest tego od ch...ry:crazy::crazy::crazy:

Kolejną, bo 5 juz myszkę ( :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) właśnie wyniosłam z domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czyżby cała ogromniasta rodzina siedziała pod podłogą:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

co się stało, klikaj puki siedzę przed klawiaturą:sorry2::tak::tak::tak:
Powodzenia w banku:tak:
Oj współczuje tych myszek, może jakiś kotek by je odstraszał:sorry2:
Stało się stało. Dość, że mnie rano babka telefonem wkurzyła (czyt. zamknięty), póxniej M zadzwonił, że jego kochana siostrunia przekazała, że tesciówka narzeka ze musi zostawać z małym a ja sobie chodzę do pracy i teraz na kurs ( 3razy w tygodniu bede wracac do domu około 19:30). Ale kuźwa rozmawiałam z teściową i nic takiego nie powiedziała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Za jakisczas po mojej rozmowie dzisiejszej z M dostał on smsa od swej siostruni, żeby mi nie mówił o ich rozmowie. Przypuszczam, że Aśka to mówiła z zazdrosci - wierzcie mi taki typ człowieka, tym bardziej, ze jej mąż jej dogryza, ze ona sie do niczego nie daje w tym do robienia prawa jazdy. Tylko cholera jasna zapomniała jak Karolina była mała i Aśka wracała do domu z pracy to kładała sie spać bo zmęczona a dziecko całymi dniami z babka. Ja jak wracam do domy to nie ma bata- MAłego za fraki i teraz jest czas z mamą.
wiecie co cholera mnie trafia, jak mi ktos za plecami cos pierdziel. Tym bardziej, że temet pilnowania mojego Małego przez babkę działa mojej szwagierce bardzo na gulu, bo przez to musiała jej córka w 4 klasie SP wstawać sama na autobus-( babka nie mogła do niej polecieć bo zostawała z małym).

Agulka, ja wolałabym chyba walnąć kogoś (czyt. chwasta):angry::angry:
a to jasne:tak: tylko nie chciałam tak bezpośrednio :sorry2:
A rodzinkę to masz ............. kochana........... zaniejefajną:no::no::no::no: po Aśce widać, że piana z mordy wylatuje z zazdrości............... są ludzie i parapety:tak::tak::tak:

Zdasz prawko i będziesz mykać autem a będzie się pienić.

Jakie sprawy radcy załatwili??????

reklama
Do góry