reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

szkoda:-(a może rozejżyjcie się bardziej to okarze się że ktroś ma lepsze mieszkanko do wynajecia:sorry2:

Miłego dnia w pracy:-)
Oj mam jeszcze taką nadzieję:tak:

witam!!!

wlasnie wcinam mizerie w ramach snaidania:-)
chyba gagulec:sorry2: ( ale zapożyczyłam od Tygryska:zawstydzona/y:)
a POZA TYM co u was?:rofl2::-)

POZA TYM u nas w porzo:tak::-D:-D:-D

wyszla baardzo smaczna, choc nie za zimna, bo sie nie moglam doczekac:sorry2:. przepisow na necie ejst mnostwo i to kazdy inny. ja wybralam ten, tylko warto by dodac jescze kostki lodu
Wielkie Żarcie - Domowa kawa mrożona
Mniam , mniam

a ja mam bardzo zajete popoludnie:
1.do PUP podbic ksiazeczke
2. na stacje diagnostyczna, bo zamontowalismy hak w samochodzie
3. do ksiegowej
4. do ortopedy z Julitka:szok:
Aktywny dzień się zapowiada :szok::szok:

ja to calkiem zielona jestem w tyhc sprawach
Oj ja w kwestiach elektroniki to nawet seledynowa jestem:-)

reklama
Cześć dziewczyny ledwo żyje bo Zuzka nie śpi praktycznie od dwóch nocy :sorry2:myślę że to wina zębów bo z wyjątkiem kataru który też dostała dwa dni temu nic jej nie jest no z wyjątkiem marudzenia
z przedszkolem Zuzi kolejny zwrot akcji ... bo jutro jadę oglądać kolejne :baffled: i chyba jednak na to się zdecyduję bo koleżankaz z której córką Zuzia miała iść jednak tam posyła a to dość ważny argument bo chcemy wozic dzieci na zmianę , grupa jest mniej liczna na 7 dzieci 2 panie i pomoc , będą tylko dzieci w wieku Zuzi, pani jest sprawdzona bo wcześniej prowadziła grupę starszego syna koleżanki ,sale są większe i co też dośc ważne pomimo tego że przedszkole jes drogie udało się wynegocjować cenę o 200 zł niższą ze względu na to że koleżanka ma już dziecko w tym przedszkolu i teraz posyła kolejne więc ostatecznie wyjdzie tyle co to przedszkole do krórego mieliśmy posłać mała:-)
dzisiaj jest niania więc chyba postaram się trochę odespać te zarwane noce bo nie wiem co mnie dzisiaj czeka

Witam się i ja:-) Do południa byłyśmy z małą na mieście kupić jej trampeczki i dla Szymka kurteczkę bo w Cocodrilu są wyprzedaże a młody ma w sobotę urodziny więc dorzucę do bujaka który już mu dawno obiecałam;-) no i trafiłam jeszcze 2 fajne koszulki dla M i dla siebie krótkie spodenki akurat nad morze:-)

Cos sie nam maluchy zmówiły:tak: Mój dzisiaj dostał dwa mega soczyste klapsiory w tyłek, za uciekanie, ba, za wybieganie na ulice:crazy:. W miejscu gdzie zawsze ładnie stawał i obracał sie za mamą ewentualnie jak mama zawaołała, dzisiaj dostał takiego powera, ze zostawiłam wszystko jak stałam i w długą za młodym - swoja drogą nie wiem jak to sie dzieje, ze te malutkie nózki tak szybko potrafia biegać:szok::szok:. Szczęście, ze nie jechało żadne auto bo byłby placek.:wściekła/y::wściekła/y:tfuu tfu.
Poza tym jutro rano ekipa wczasowa robi papapapa:happy::happy::happy: i mam nadzieje życie zacznie wracać do normy.
Poza tym jutro sie dowiem czy mieszkanko , które miałam swego czasu na oku jest nadal do wynajęcie,(i może jak by sieu dało poszlibyśmy na wynajem)
poza tym:-) idę jutro zapisać się na kurs prawa jazdy ( na 95%)-także drżyjcie kierowcy, nadchodzę:-D:-D:-D
poza tym ogladałam oprawki dzisiaj u optyka bo szykuje mi siez mian szkieł (slepne:baffled:)
Poza tym na obecna chwile koniec tych "poza tym":-D:-D

Mnie też często zaskakuje to jaka Tuśka jest szybka i zwinna:-) i na tych małych nóżętach tak szybko popyla:-D życzę miłego odpoczynku po traumatycznyej wizycie;-) no i powodzenia na kursie prawa jazdy:tak: szkoda że z mieszkankiem nie wypaliło ale może trafi się coś ciekawszego miejmy nadzieję;-)

oj Mateusz dziś tez był mega niedobry ,wredny i marudny juz miałam go dośc:wściekła/y:i stwierdziłam nawet do Oli że wezmę i go sprzedam na allegro a ona na to ,,no mamus i będziemy miały wkońcu święty spokój":szok::baffled::-D

Za pomysł szacun:rofl2::-D ale teks Oli powalający swoją drogą uważaj co piszesz bo jeszcze za handel żywym towarem Cię skażą;-):rofl2:

Dzień dobry :-)
Jestem czytam zawsze ale nie zawsze mam czas żeby odpisać .
Pracę czas zacząć :sorry2:

No i tym razem się okrutnie rozpisałaś:-p po takiej nieobecności mogłabyś chociaż napisać co tam u Was:sorry2:

u nas była po 2 i zabrała bajki... chyba dekoder nam spaliło albo walnęło w antenę,bo teściowa klatkę obok ma więc to nie wina Polsatu:wściekła/y: i nie wiem teraz co zrobić z tym fantem

I co działa?Czy nie ma szans na ratunek?:baffled:

Cześć dziewczyny ledwo żyje bo Zuzka nie śpi praktycznie od dwóch nocy :sorry2:myślę że to wina zębów bo z wyjątkiem kataru który też dostała dwa dni temu nic jej nie jest no z wyjątkiem marudzenia
z przedszkolem Zuzi kolejny zwrot akcji ... bo jutro jadę oglądać kolejne :baffled: i chyba jednak na to się zdecyduję bo koleżankaz z której córką Zuzia miała iść jednak tam posyła a to dość ważny argument bo chcemy wozic dzieci na zmianę , grupa jest mniej liczna na 7 dzieci 2 panie i pomoc , będą tylko dzieci w wieku Zuzi, pani jest sprawdzona bo wcześniej prowadziła grupę starszego syna koleżanki ,sale są większe i co też dośc ważne pomimo tego że przedszkole jes drogie udało się wynegocjować cenę o 200 zł niższą ze względu na to że koleżanka ma już dziecko w tym przedszkolu i teraz posyła kolejne więc ostatecznie wyjdzie tyle co to przedszkole do krórego mieliśmy posłać mała:-)
dzisiaj jest niania więc chyba postaram się trochę odespać te zarwane noce bo nie wiem co mnie dzisiaj czeka

Oj Luandzia to korzystaj z obecności niani i odpocznij sobie:tak: a co do zmiany decyzji o przedszkolu to na Twoim miejscu też bym tak zrobiła:tak:

Ale durna jestem:-D S antenę wykręcił z dekodera,a że ja nigdy tak nie robię to nie wpadłam na to:dry:
Zupka się gotuje, pranie schnie tylko patrzę,czy nie pada,bo takie chmurzyska przewalają się po niebie:szok:

Hejka.

Gagulec szkoda tego mieszkania, ale szukajcie dalej, nie ma co siedziec w takim zoo jak Wy jesteście................... ciasne , ale własne( wynajęte) , zamkniesz drzwi i masz wszystkich w D...E

W zeszyłym tygodniu J był w Poznaniu a tam likwidowali sklepu 5-10-15 , wszystkie rzeczy po 10-12zł, pytam sie czemu nie wszedł i czegos dziecom nie kupił. On ana to: byłem, ale tyle tam tego było, że nie umiałam sie zdecydowac i NIC nie wziałem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Narka

Ostatnia edycja:
W zeszyłym tygodniu J był w Poznaniu a tam likwidowali sklepu 5-10-15 , wszystkie rzeczy po 10-12zł, pytam sie czemu nie wszedł i czegos dziecom nie kupił. On ana to: byłem, ale tyle tam tego było, że nie umiałam sie zdecydowac i NIC nie wziałem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Narka
A mój D to by nawet nie wszedł bo stwierdził by że on się na tym nie zna:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Witam się i ja:-) Do południa byłyśmy z małą na mieście kupić jej trampeczki i dla Szymka kurteczkę bo w Cocodrilu są wyprzedaże a młody ma w sobotę urodziny więc dorzucę do bujaka który już mu dawno obiecałam;-) no i trafiłam jeszcze 2 fajne koszulki dla M i dla siebie krótkie spodenki akurat nad morze:-)

Ma byc duzo słonka :tak:

No i tym razem się okrutnie rozpisałaś:-p po takiej nieobecności mogłabyś chociaż napisać co tam u Was:sorry2:

żyjemy;-):-D:-D:-D może z domku cos naskrobie bo w pracy to tak średnio mam czas ................no własnie ...................... do później

Agulka to normalka że facet nic nie kupił mój jak widzi że idę do sklepu z ciuszkami dla dzieciaczków to zawraca i mowi do później :baffled: a własnie wczoraj wpadłam na minutkę do Cocodrillo i duzo pieniażków wydałam:sorry2:

No to musze powiedzieć,że S jest zupełnie inny jeśli chodzi o zakupy. Co prawda rzadko coś kupujemy młodemu,bo jakoś nie mam parcia w tym kierunku,ale jak wchodzimy to razem i S też wybiera. W zasadzie to każde zakupy mi zrobi, łącznie z podpaskami;-)

Justyna, to chyba z niego wyjatek. Jeden na milion.Szczegolnie jesli chodzi o podpaski!

Nuska, pochwal sie zakupami ;)

Agulka, to skad ty dokladniej jestes? moze wcale nie tak daleko ode mnie?

Ostatnio sie zastanawialam kto mieszka najblizej mnie. Musze na mapie sprawdzic. |Chyba Justyna. Ale bys sie zdziwila jakbyś zobaczyla taka mnie przed domem :D

Ja sie jakos nauczylam w sumie kupować Olafowi rzeczy w pepco i lumpkach. W sumie u nas sa o wiele wyzsze ceny w sklepach typu 5-10-15 niz np w Poznaniu. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Chociaz ostatnio wpadlam do wyzej wspomnianego i byla promocja.. granatowa marynarka za 30 zl. Musialam kupic :p

W ogole co do lumpkow jeszcze, to ostatnio upolowalam olafowi 2 pary butow, nowych, jeszcze z metkami. Z czego jedne to zolte trampki conversa :) A drugie z clarksa (czy jak to sie tam pisze).

W ogole wystawilam przedmiot na allegro. Spodnice, pelen opis dalam.. I na jakas idiotke trafilam normalnie... Najpierw sie pyta, czy rozciagliwa. Pozniej jaka jest cena na kup teraz. Pozniej czy zamek dziala..
Bardzo mnie wkurzaja takie sytuacje, otwarta glupota mnie atakowala :)

Aaa, i jeszcze. Ostatnio planuje z Olafem wycieczke. Albo do Zoo w Poznaniu, albo do Biskupina (na poczatku wrzesnia), albo do Borysewa (Zoo safari) i nie wiem gdzie jechac, bo cenowo wyjdzie podobnie...

reklama
Justyna, sprawdzilam! Ale jaja. Tylko 70 km... Strzeż się ;)
A ostatnio byłam w Powidzu, w odwiedzinach na obozie. Od Ciebie to też chyba tam blisko?

Do góry