twoje zdrowie.
A po testach testerami prosimy o ogłoszenie wyników{czy to są tylko kosmetyki osiągalne w salonie?}
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
twoje zdrowie.
A po testach testerami prosimy o ogłoszenie wyników{czy to są tylko kosmetyki osiągalne w salonie?}
A ja uwolniona. Mama zabrala mlodego az do soboty - bo ja przeciez o 7 jutro do Wawy...i nie ukrywam czuje sie swietnie bo mi dzis zalazl za skore nieznosnik i bunotownik jeden
![]()
Anetasa hop hop gdzie zniknęłaś?? Wypoczywasz???
Lecę pranie powiesić do później...............
ten twój Igorek to jest super
wogóle to jestem zachwycona jego mową bo z tego co piszesz to on już wszystko mówi i to zdaniami
a mój Mateusz to nadal pojedyńcze słowa i ciągle jest ich mało:-(wczoraj jak obejżałam nagranie jak Ola była w wieku Mateuszka a nawet i młodsza to ja już z nią normalnie rozmawiałam a z Matim
rodzeństwo a jakie różne
a tak wogóle to przypomniałas mi o zdjęciach ze spotkania dobrze że zgrałam je kilka dni temu na płytke więc może za kilka dni uda mi się je wkleicNuśka a do ciebie te zdjęcia doszły???
Zajechalismy na budowę a tam dziadzia wybiałkował juz pkoje dzieci , tylko kolorek i podłogę zrobić i można meble wnosisć:-):-):-)
Ja właśnie siedzę i kontakty, włączniki wybieram
Sorry że Wam przynudzam ale teraz tym żyję
o wy za moimi plecami moimi zdjęciami się wymieniacie oj nie ładnie;-)
Dostała dostałaa że praw autorskich nie zastrzegłaś to jeszcze przesłała dalej:-);-)
A ja uwolniona. Mama zabrala mlodego az do soboty - bo ja przeciez o 7 jutro do Wawy...i nie ukrywam czuje sie swietnie bo mi dzis zalazl za skore nieznosnik i bunotownik jeden
![]()
hmmm a co będziecie robić ;-)![]()
Dentysta zaliczony, przerwa na dwa tyg bo babaka idzei na urlop.......... miałam w jednym opatrunek i pyta mnie się czy mnie boli: ja że nie absolutnie. więc robiła inny. Przyjechalismy do domu i zaczał ten z opatrunkiem mnie napierdzielaćjestem na prochach bo bym nie wytrzymała........... jak do jutra nie przejdzie bede musiała do niej pojechać
![]()
poza tym ja zostałam wychowana w innym klimacie i dochodzę do wniosku nie mogę się odnaleźć w klimatach gdzie 11 letnia smarkula mówi do matki " spadaj" a matka nic nie reaguje ;
t.
:-):-):-)witam wieczorowo:-)
niunka znow dzis z kupka odstawila histerie i niestety nie zrobila:-(. zaraz pewnie jej sie zrobi zatwardzenie i dopiero bedzie jazda. P chcial ja zmotywowac i wlaczyl bajke tylko pod warunikem, z esiadzie na nocnik. jak to komicznie wygladalo, gdy siedziala na krzesle na nocniku, jak an parwdziwym tronie
biedna Julitka :-(
ojej, te lalki sa coraz to brzydsze
to zależy jakie bo niektóre nadal są piękne
hhhmmm, cos mi umknelo. co bedziesz w W-wie robic?
mi cos świta że jakiś kurs albo coś w tym rodzaju
konczylismy koszenie
to teraz tak to się nazywa
nie zlosc sie, moze jak robila tamtego, to ten sie naruszyl, albo promieniuje i dlatego boli
rozumiem Cie doskonale. na pocatku bytnosci w rodzinie Tomczykow tez bylam w szoku, jak siostra P odnosi sie do babci, czy jej corka do niej i dziadkow. teraz to juz chleb powszedni, ale nadal nie akceptuje takiego zachowania
o wy za moimi plecami moimi zdjęciami się wymieniacie oj nie ładnie
a i była bym zapomniała czy była już któraś ze swoim maleństwem w cyrku? u nas jutro ma byc własnie cyrk i zastanawiam sie czy zabrac ze sobą Mateusza (bo zOlą napewno pójdę) czy weksmitowac go do tesciowejbo on jest taki ze 5 min w miejscu nie usiedzi a i tak jeszcze by tego nie pamietał no i szkoda by bylo gdybym w polowie musiala z nim wyjsc i psuc Oli zabawę
![]()
kurcze albo się skasowało albo zapomniałam napisacA co;-) nie było dopisku wszelkie prawa zastrzeżone;-)![]()
hhhmmm, cos mi umknelo. co bedziesz w W-wie robic?
Ja tez nie znosze tego ustrojstwa...ale coz - trzeba bedzie sie poswiecicdruga rzecz to to że ja za cyrkiem wogóle nie przepadam szkoda mi tych męczonych zwierząt i raczej w młodej ten punkt widzenia zaszczepię ale pójść napewno kiedyś z nią pójdę żeby sama sie przekonała jak to wygląda![]()
kurcze albo się skasowało albo zapomniałam napisacnie już wiem napisałam ale tak małym druczkiem że Nuśka napewno tego nie doczytała
![]()
A Ty znów nas straszysz tymi myszamiDonat raczej nie promienieje ból, ponieważ to ząb po drugiej stronie............
Julitka musiała fajowo wyglądać, trzeba było jej fotę strzelić..
Słysze jak mysz w kuchni za szafką coś gryziechyba zaraz pierdyknę ją pogrzebaczem
![]()