reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Harsh - prrrrr szalona , wracaj:tak::szok::-D
Gagulec - a moze tak makatke z HannaMonatna - co to zawieszasz na sciane a ze ma mnostwo kieszonek to mloda bedzie mogla wkladac tam swoje skarby...pisze bo akurat dzis wiadzialam w moim osiedlowym papierniczym na wystawie - fajne!

A ja uwolniona:-D. Mama zabrala mlodego az do soboty - bo ja przeciez o 7 jutro do Wawy...i nie ukrywam czuje sie swietnie bo mi dzis zalazl za skore nieznosnik i bunotownik jeden:wściekła/y::sorry2::happy2:

Ale tu tłumnie :szok::-p

Witam właśnie objadłam się świństwem (Mcdonalds) jadam bardzo rzadko takie rzeczy ale czasami mi coś odbiję i nawet lubię z tym że zawsze po mam wrażenie że w brzuchu mam śmietnik:sorry2:

Gagulec
Hrudzi ma rację z HannaMonatna dziewuszki teraz szaleją na tym punkcie piórniki ołówki gierki gumki spinki etc.... A jak tam sprawy rodzinne już lepiej??? Wybieracie się na jakiś urlop ???

Agulka
co tam u WAS ??? Na czym stanęło z paluszkiem Adasia??? I jak Hemofer bez problemu toleruje???

Hrudzia
jedziesz autem czy pociągiem???

Monia
ostatnio ogladałam z Igorkiem zdjęcia ze spotkania i młody mówi "mama Mateusa" "Mateus kolega" "mama Talki , Zuzi itd:-D:-D i tak w kół ko "kto to" "MAma .......

:tak::tak::tak::tak::tak:piszesz o Julitce?:-D:-D
tez zauwazylam ansilenie parcia na smoczek:angry:. a o zabraniu nie ma mowy. cierpliwie czekam, az sam skonczy swoj zywot, bo juz jet baaardzo pogryziony

JAk ja Cię rozumiem:wściekła/y:

niunka spi, ja kolejne okienko mam za soba. po obiadku lecimy do tesciow podrzucic mala, a my z P na robote;-)

hmmm a co będziecie robić ;-):-p:-D:-D

Anetasa
hop hop gdzie zniknęłaś?? Wypoczywasz???

Lecę pranie powiesić do później...............

Ostatnia edycja:

Monia
ostatnio ogladałam z Igorkiem zdjęcia ze spotkania i młody mówi "mama Mateusa" "Mateus kolega" "mama Talki , Zuzi itd:-D:-D i tak w kół ko "kto to" "MAma .......
:-D:-D:-Dten twój Igorek to jest super:tak:wogóle to jestem zachwycona jego mową bo z tego co piszesz to on już wszystko mówi i to zdaniami:tak:a mój Mateusz to nadal pojedyńcze słowa i ciągle jest ich mało:-(wczoraj jak obejżałam nagranie jak Ola była w wieku Mateuszka a nawet i młodsza to ja już z nią normalnie rozmawiałam a z Matim :no:rodzeństwo a jakie różne:sorry2:
a tak wogóle to przypomniałas mi o zdjęciach ze spotkania dobrze że zgrałam je kilka dni temu na płytke więc może za kilka dni uda mi się je wkleic:tak:Nuśka a do ciebie te zdjęcia doszły???

Agulka
co tam u WAS ??? Na czym stanęło z paluszkiem Adasia??? I jak Hemofer bez problemu toleruje???
Adaś nie daje znaków że cos nie tak z tym żelazem:no::no::no: więc chyba spoko toleruje:tak: A paluszek................:confused:nie pisałam o tym:confused::confused::confused: no nie ważne, .paluszek jest do ponownej operacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mały często ściąga skarpetę i oglada "aukę" pokazuje i mówi: ojej:confused:

Dentysta zaliczony, przerwa na dwa tyg bo babaka idzei na urlop.......... miałam w jednym opatrunek i pyta mnie się czy mnie boli: ja że nie absolutnie. więc robiła inny. Przyjechalismy do domu i zaczał ten z opatrunkiem mnie napierdzielać:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem na prochach bo bym nie wytrzymała........... jak do jutra nie przejdzie bede musiała do niej pojechać:wściekła/y:

Zajechalismy na budowę a tam dziadzia wybiałkował juz pkoje dzieci , tylko kolorek i podłogę zrobić i można meble wnosisć:tak::-):-):-)

Ja właśnie siedzę i kontakty, włączniki wybieram:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Sorry że Wam przynudzam ale teraz tym żyję

Niestety tego nie można obsłużyć pilotem i wymaga wysiłku psychicznego:shocked2: a to za dużo jak na jej mozliwosci:baffled:

Gagulec - a moze tak makatke z HannaMonatna - co to zawieszasz na sciane a ze ma mnostwo kieszonek to mloda bedzie mogla wkladac tam swoje skarby...pisze bo akurat dzis wiadzialam w moim osiedlowym papierniczym na wystawie - fajne!
Hrudzia, polać Ci. Idealne pomysł- bo jest ta Hanka Montanka ( bzik totalny na jej punkcie opanował Młoda ) i praktyczne no i nie ma jeszcze czegoś takiego.Jutro mam kurs na papiernicze sklepy:cool2:

Gagulec
Hrudzi ma rację z HannaMonatna dziewuszki teraz szaleją na tym punkcie piórniki ołówki gierki gumki spinki etc.... A jak tam sprawy rodzinne już lepiej??? Wybieracie się na jakiś urlop ???.
Dokładnie, Hruda podsunęła superowy pomysł, tylko teraz muszę coś takiego w naszej mieścinie znaleźć:sorry2:
Sprawy rodzinne- cisza przed burza, wisi wszystko w powietrzu i szybko lepiej nie będzie:baffled: teściowa nie słucha co sie do niej mówi i myśli, że wszystko samo się cudem rozwiąże. poza tym ja zostałam wychowana w innym klimacie i dochodzę do wniosku nie mogę się odnaleźć w klimatach gdzie 11 letnia smarkula mówi do matki " spadaj" a matka nic nie reaguje ;
także sprawy rodzinne na minusie:frown:
Urlop mamy z głowy- bo M cały czas w trasie. Co najwyżej , przy pomyślnych wiatrach może być weekendowy wypad i koniec.

Ostatnia edycja:
Gagulec - a na kiedy to? Ta Hanka:-p:-D Montanka? Bo moge ja kupic w tym swoim pepierniczym i wyslac do Ciebie....ale dopiero w poniedzialek. Koszt Montanki 80zika

Ide sobie strzelic maseczke witaminowa ( z calej puli testerow ktore zyczliwe firm dolaczyly do ofert!)...i juz sobie polalam:-p:-D

reklama
Gagulec - a na kiedy to? Ta Hanka:-p:-D Montanka? Bo moge ja kupic w tym swoim pepierniczym i wyslac do Ciebie....ale dopiero w poniedzialek. Koszt Montanki 80zika

Ide sobie strzelic maseczke witaminowa ( z calej puli testerow ktore zyczliwe firm dolaczyly do ofert!)...i juz sobie polalam:-p:-D
Oficjalnie na wtorek 11 sierpnia, nieoficjalnie na niedzielę:baffled: Juz mi tez przez myśl przeleciał taki pomysł, ale czasowo nie ma szans.Ale dziękuje
:-D:-D:-D twoje zdrowie.
A po testach testerami prosimy o ogłoszenie wyników:) {czy to są tylko kosmetyki osiągalne w salonie?}

Do góry