H
Harsharani
Gość
scrabble?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty piczko lepiej napisz co u Was!scrabble?
piszesz o Julitce?
tez zauwazylam ansilenie parcia na smoczek. a o zabraniu nie ma mowy. cierpliwie czekam, az sam skonczy swoj zywot, bo juz jet baaardzo pogryziony
JAk ja Cię rozumiem
niunka spi, ja kolejne okienko mam za soba. po obiadku lecimy do tesciow podrzucic mala, a my z P na robote;-)
ten twój Igorek to jest superwogóle to jestem zachwycona jego mową bo z tego co piszesz to on już wszystko mówi i to zdaniamia mój Mateusz to nadal pojedyńcze słowa i ciągle jest ich mało:-(wczoraj jak obejżałam nagranie jak Ola była w wieku Mateuszka a nawet i młodsza to ja już z nią normalnie rozmawiałam a z Matim rodzeństwo a jakie różne
Monia ostatnio ogladałam z Igorkiem zdjęcia ze spotkania i młody mówi "mama Mateusa" "Mateus kolega" "mama Talki , Zuzi itd i tak w kół ko "kto to" "MAma .......
Adaś nie daje znaków że cos nie tak z tym żelazem więc chyba spoko toleruje A paluszek................nie pisałam o tym no nie ważne, .paluszek jest do ponownej operacji mały często ściąga skarpetę i oglada "aukę" pokazuje i mówi: ojej
Agulka co tam u WAS ??? Na czym stanęło z paluszkiem Adasia??? I jak Hemofer bez problemu toleruje???
Niestety tego nie można obsłużyć pilotem i wymaga wysiłku psychicznego a to za dużo jak na jej mozliwosciscrabble?
Hrudzia, polać Ci. Idealne pomysł- bo jest ta Hanka Montanka ( bzik totalny na jej punkcie opanował Młoda ) i praktyczne no i nie ma jeszcze czegoś takiego.Jutro mam kurs na papiernicze sklepyGagulec - a moze tak makatke z HannaMonatna - co to zawieszasz na sciane a ze ma mnostwo kieszonek to mloda bedzie mogla wkladac tam swoje skarby...pisze bo akurat dzis wiadzialam w moim osiedlowym papierniczym na wystawie - fajne!
Dokładnie, Hruda podsunęła superowy pomysł, tylko teraz muszę coś takiego w naszej mieścinie znaleźć
Gagulec Hrudzi ma rację z HannaMonatna dziewuszki teraz szaleją na tym punkcie piórniki ołówki gierki gumki spinki etc.... A jak tam sprawy rodzinne już lepiej??? Wybieracie się na jakiś urlop ???.
Oficjalnie na wtorek 11 sierpnia, nieoficjalnie na niedzielę Juz mi tez przez myśl przeleciał taki pomysł, ale czasowo nie ma szans.Ale dziękujeGagulec - a na kiedy to? Ta Hanka Montanka? Bo moge ja kupic w tym swoim pepierniczym i wyslac do Ciebie....ale dopiero w poniedzialek. Koszt Montanki 80zika
Ide sobie strzelic maseczke witaminowa ( z calej puli testerow ktore zyczliwe firm dolaczyly do ofert!)...i juz sobie polalam