Ale tu dzisiaj tłum nie pchajcie sie tak drzwiam i oknaminam dzień minął rewelacyjnie choć przez dziadkji wieczór się zrąbał bo sie zasiedzieli i efekt taki że M walczy jeszcze z młodą która wyje z pozytywnych wieście to musę się pochwalić że po raz pierwszy w życiu tak w pełni i oficjalnie zostałam pochwalona przez szefa za to jak pod czas nieobecności kierowniczki wypełniałam jej obowiązki i nawet mi za to podziękował:-) strasznie mi przyjemnie z tego powodu się zrobiło bo on z takich akcji raczej nie słynie a już napewno nie tak w prosty i jasnymi zdaniami:-)
No to faktycznie cyrk po zbóju tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu że takie atrakcje to nie dla mnie
ale tu dzis tłumy normalnie nie nadążam z czytaniem
byliśmy dziś w tym cyrku jeśli to można nazwac cyrkiemzero zwierząt tylko uczestnicy programu mam talent pokazywały swoje akrobacje i był też niby klaun ale do klauna dużo mu brakowało ale najważniejsze że Oli sie podobało:-)
No to faktycznie cyrk po zbóju tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu że takie atrakcje to nie dla mnie