reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale młody mnie wkurza ostatnio,bo taki dyduch się zrobił,że szok:szok: Wstaliśmy przed 9,a on jeszcze krąży z jaśkiem i dyduchem. Nie umiem go odzwyczaić,bo strasznie ryczy i wrzeszczy:baffled:
Hrudzia ja to zastanawiam się skąd wyczarować 600:sorry2:

reklama
Ale młody mnie wkurza ostatnio,bo taki dyduch się zrobił,że szok:szok: Wstaliśmy przed 9,a on jeszcze krąży z jaśkiem i dyduchem. Nie umiem go odzwyczaić,bo strasznie ryczy i wrzeszczy:baffled:
mnie tez zaczynało denerwować, że świata bez nie widział, więc ciach, ciach po kilka milimetrów obcięłam i w dzień pozbylismy sie dyda, ale plastik trzymała jeszcze w rączce 2 dni:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Dzień dobry

to za gwałt sie teraz płaci:szok:;-):-D
dzieki Ci dobra kobito,:tak: roześmiałaś mnie:-D:-D:-D:-D:-D

Dziś w nocy była Zębowa Wróżka u Mai:-D:-D:-D w poniedziałek dopomogłam ząbkowi wyskoczyć:tak::tak::tak:

:tak::tak::tak::tak::tak:piszesz o Julitce?:-D:-D
tez zauwazylam ansilenie parcia na smoczek:angry:. a o zabraniu nie ma mowy. cierpliwie czekam, az sam skonczy swoj zywot, bo juz jet baaardzo pogryziony

Dziś w nocy była Zębowa Wróżka u Mai:-D:-D:-D w poniedziałek dopomogłam ząbkowi wyskoczyć:tak::tak::tak:

a ja wczesniej nie znalam takie tradycji:no:

niunka spi, ja kolejne okienko mam za soba. po obiadku lecimy do tesciow podrzucic mala, a my z P na robote;-)

:tak::tak::tak::tak::tak:piszesz o Julitce?:-D:-D
tez zauwazylam ansilenie parcia na smoczek:angry:. a o zabraniu nie ma mowy. cierpliwie czekam, az sam skonczy swoj zywot, bo juz jet baaardzo pogryziony

a ja wczesniej nie znalam takie tradycji:no:

niunka spi, ja kolejne okienko mam za soba. po obiadku lecimy do tesciow podrzucic mala, a my z P na robote;-)
ja też nie ale to jest na czasie teraz w przedszkolach. Czyżby w jakiejś bajce, albo programie lub książecce to było:confused: Nie mam pojęcia:no:

Witam i ja:-) ale się dziś rozpisałyście:szok: młoda śpi a mnie się nic nie chce:baffled: obiad mam w domu syf ale wyszłam z założenia że nie zając i nie ucieknie:zawstydzona/y: a ja mam zamiar dziś się wyleniuchować:-) jutro posprzątam bo wreszcie 2 dni wolne;-) muszę tylko zrobić sobie pazurki u nóg bo już na nie patrzyć nie mogę:sorry2: do południa napadłayśmy z moją mamą na lumpka kupiłam sobie super dżinsy z levisa za 3zł:-D:szok: jak nowe:tak: 2 bluzki i tunikę a młodej dwie katanki i Szymusiowi bluzę za H&M a za wszystko zapłaciłam 45zł:tak: takie zakupy to ja lubię:-D

to dzis az tak ciezko bylo?

No niestety w sezonie tak to wygląda:wściekła/y: wczoraj przez cały dzień zjadłam jogurt i pączka:zawstydzona/y: i nawet nie miałam czasu pomyśleć o głodzie:no: jeden plus że czas szybko leci wczoraj byłam w szoku jak odkryłam że to już 20:szok: a ja nadal miałam jeszcze coś do zrobienia:baffled: Ale cóż jak mówi moja siostra podliczając moją pracę przez cały rok można powiedzieć że 4 miesiące ciężko pracuję a 8 siedzę i udaję że pracuję;-) i tak w sumie jest:tak: jedyne pocieszenie że jak jest zapiernicz to i szef odpowiednio premią nam charówkę wynagradza:-)

a Agulka zamiast wieczory spedzac z nami,to hyba wybrala J:-p;-)

Chłopu też się czasem coś należy;-) a swoją drogą to tak mi przyszło do głowy ciekawe jak by sąd zareagował na pozew o rozwód z powodu rozpadu pożycią bo żona woli BB:-D

Dzień dobry

to za gwałt sie teraz płaci:szok:;-):-D
:-D:-D:-D:-Drozbrajasz mnie czasem swoimi tekstami;-)

ja też nie ale to jest na czasie teraz w przedszkolach. Czyżby w jakiejś bajce, albo programie lub książecce to było:confused: Nie mam pojęcia:no:
To kolejna super tradycja która przybyła za oceanu;-) często w amerykańskich filmach widzę że właśnie do dzieci przychodzi zębowa wróżka tylko o ile się nie mylę tam wkładają pod poduszkę kaskę dziecku:-)

Witam i ja:-) ale się dziś rozpisałyście:szok: młoda śpi a mnie się nic nie chce:baffled: obiad mam w domu syf ale wyszłam z założenia że nie zając i nie ucieknie:zawstydzona/y: a ja mam zamiar dziś się wyleniuchować:-) jutro posprzątam bo wreszcie 2 dni wolne;-) muszę tylko zrobić sobie pazurki u nóg bo już na nie patrzyć nie mogę:sorry2: do południa napadłayśmy z moją mamą na lumpka kupiłam sobie super dżinsy z levisa za 3zł:-D:szok: jak nowe:tak: 2 bluzki i tunikę a młodej dwie katanki i Szymusiowi bluzę za H&M a za wszystko zapłaciłam 45zł:tak: takie zakupy to ja lubię:-D

No niestety w sezonie tak to wygląda:wściekła/y: wczoraj przez cały dzień zjadłam jogurt i pączka:zawstydzona/y: i nawet nie miałam czasu pomyśleć o głodzie:no: jeden plus że czas szybko leci wczoraj byłam w szoku jak odkryłam że to już 20:szok: a ja nadal miałam jeszcze coś do zrobienia:baffled: Ale cóż jak mówi moja siostra podliczając moją pracę przez cały rok można powiedzieć że 4 miesiące ciężko pracuję a 8 siedzę i udaję że pracuję;-) i tak w sumie jest:tak: jedyne pocieszenie że jak jest zapiernicz to i szef odpowiednio premią nam charówkę wynagradza:-)

Chłopu też się czasem coś należy;-) a swoją drogą to tak mi przyszło do głowy ciekawe jak by sąd zareagował na pozew o rozwód z powodu rozpadu pożycią bo żona woli BB:-D

juz nie raz mi groził:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-Drozbrajasz mnie czasem swoimi tekstami;-)

To kolejna super tradycja która przybyła za oceanu;-) często w amerykańskich filmach widzę że właśnie do dzieci przychodzi zębowa wróżka tylko o ile się nie mylę tam wkładają pod poduszkę kaskę dziecku:-)
u nas na szczęście zabawki. tym razem była pachnąca lalka w butelce:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry