reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

wiatm dzis pierwsza,

to u nas nie jest jeszcze tak źle, bo z angielskim wychodzi 180zł:tak: no ale w Szczecinku na pewno juz będzie więcej a tam już Adaś będzie chodzi:tak:

Znów schody z tym kredytem............ nie możemy wziąc z rodzicami ten Rodzina na swoim, ponieważ rodzice mają mieszkanie własnościowe, a nie powinni nic posiadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:............

Donakt wczoraj wieczoru nie spędziłam ani z Wami ani z J................ wciągnęły mnie meble kuchnne na zamówienie:baffled::baffled::baffled::baffled: J się wściekał:wściekła/y::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Witam i ja
Cos się dzieje nie tak ze mną:baffled: wczoraj znowu miałam totalny spadek formy psychicznej, poza tym nie mogę pojąć pewnych zachowań ludzkich i to mnie męczy.:-(
Potrzeba mi totalnej odskoczni od teściowej, szwagierki , kuzynki małego i w ogóle od całej rodziny ze strony M:szok: ( od swojej cały czas odpoczywam:-p)
Agulka, wybrałaś jakiś model?
U nas prywatne przedszkole to koszt około 400zł. Ma działać dopiero od września i jeszcze nic na jego temat nie wiadomo.Za publiczne płaci się chyba coś około 250zł plus jakieś dodatkowe zajęcia i nie wiem jak jest z wyżywieniem- po nowym roku zacznę się interesować.

Ostatnia edycja:
Czesc
Agulka - posta ci wcielo...tylko cytat i dalej nic..:oo:.znowu cos wykasowałas?

Dzis z kolei spadek nastroju bo...kasy potrzebuje - 7 tys...skad ja wziac???:baffled:

witam!!!

noc do du**. najpierw sie przebudzialm, bo zaczelo lac, a potem niunka sie obudzila i znow usypilala ponad 2godz:szok:
teraz juz ziewa:sorry2:

dzis w planach kolejne okno i prasowanie firanek-oj, nienawidze tego:no:

polalo w nocy, a teraz juz mocno przypieka

jutro ide do PUP, odbiore pierwszy zasilek:cool2:

Potrzeba mi totalnej odskoczni od teściowej, szwagierki , kuzynki małego i w ogóle od całej rodziny ze strony M:szok: ( od swojej cały czas odpoczywam:-p)

tylko jak to zrobic?:-(

Dzis z kolei spadek nastroju bo...kasy potrzebuje - 7 tys...skad ja wziac???:baffled:

na gwalt potzrebujesz? dotacja nie wystarczy, czy jeszcze nie wplynela?

witam!!!

noc do du**. najpierw sie przebudzialm, bo zaczelo lac, a potem niunka sie obudzila i znow usypilala ponad 2godz:szok:
teraz juz ziewa:sorry2:

tylko jak to zrobic?:-(
Właśnie, Donkat, jak to zrobić?Pytanie za 100 punktów:baffled:
propos spania- moje dziecko wczoraj raz ziewnęło o 10 i babcia już go usypiała i padł na 3 godziny. Pomijam fakt, że o 19 był juz wymęczony i mega marudny, ale teściowej nie przetłumaczysz:baffled:- ona miała spokój.A później jest pieprzeni, że jak dziecko jest z babciato nawet nie zamruczu a jak tylko mam wraca z pracy to jest płacz, marudzenie itp. :angry::angry::angry::angry:
Kobieto, to jutro szelejesz- MAtki Boskiej Pienieżnej:cool2:

reklama
Do góry