reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra u nas też był upał:tak:a nagle przyszła taka burza ż szok:szok:ale było bez wiatru i cieplutko że ubrałam małemu gumiaki i chwile latał po deszczu żebyście widziały jaką miał radochę aż ciężko go było zaciągnąc do domu:-D
Anetasa dobrze że u wsz juz nie pada:tak:

Witajcie
Pragnę tylko zakomunikowac ze Niedzwiedzie Polnocy tez maja upal...w koncu:-) bo wczoraj to jakas zmarzlina byla:wściekła/y::baffled::szok:

Zarobiona jestem..ale juz widac swiatelko:-)

No tak tylko na południu kicha. Ciepło, pochmurnie, ciągle jakieś burze... ehh

Ale i tak dzisiaj dostałam dobrą wiadomość (a nawet dwie) więc nie jest źle :-):-D

Witam sie i ja.

Mam męża w domu jescze jutro więc czasu brak.
Dzieci zdrowe jako tako, dzis bylismy z małym na kontroli ( była nasza Pani doktor, a Adaś jak ją zobaczył zaczął płakac i wołał: dzie Pan, dzie Pan....:sorry2:) W środę znów na kontrole i po skierowanie na badania krwi i moczu................. po wynikach Doktorowa powiedziała że damy Adasiowi jakieś zastrzyki czy cóś na wzmocnienie, bo chorowity chłopak jakoś ostatnio.:wściekła/y::tak::tak:

Wszystkim zonom Pawłów i Piotrów przekazuję życzenia, :-):-):-) a my bylismy na kawce u mojego brata.:tak:

J tez zahaczył o lekarza, bo coś w krzyżu mu przeskoczyło......... dostał antybiotyki......:baffled:

Pogoda DUSZNA i upalna, w cieniu było 32stopnie....... a burza przeszła bokiem

Tyle w skrócie u nas.....:tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny pamietacie jak pisalam Wam o oczkach Juli...
zapisalam sie do okulisty dzieciecego na 30 lipca
jednak wczoraj stwierdzilam ze z oczkami juli jest coraz gorzej nawet tesciowa i P tez to zauważyli
wiec dzis pojechalam do tej przychodni poprosic o szybszy termin albo o wizyte prywatną
babka w rejestracji zapytała czy jestem z dzieckiem i czy mam ksiązeczkę i o dziwo przyjeli nas dzis i to na kase chorych:szok::szok:
lekarka super zreszta ponoc najlepsza w zielonej
obejzala niunie i stwierdzila ze faktycznie cos sie dzieje
zapisla krople i w poniedzialek mamy miec badanie dna oka
troche sie martwie ale jestem pod ogromnym wrazeniem tej kliniki
dawno nie spotkałam się z tak ludzkim traktowaniem :tak:

Do góry