reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Asiek, a masz z kim o tym porozmawiać? Może jest ktoś, kto mógłby Ci pomóc.
oj Asiek :---(
Majandra - co tam porabiasz, jestes jeszcze?
Monia - oj zakupki były super, zwłaszcza jak się wyda średnio 3 ziko za ciuch :-) Ale naprawdę, naprawdę ladne i niemal nówki mi sie trafiły :-)
Nie wiem czy doczytałaś, ale zastanawiam sie nad zakupem wozka podwojnego, takiego dla rodzenstwa. Bo i tak zakup wozka niestety nas czeka, to stwierdzilam, ze kupie podwojny, nie sa takie drogie. ciekawa jestem Twojego zdania, bo nasze dzieci bedzie dzielic podobna roznica wieku.
Mój mąż wspomnial o spaghetti i normalnie takiego slinotoku dostałam, że musiał mi raz-dwa zamawiac przez telefon. Masakra. mam nadzieje, ze się tak nie zapasę jak w pierwszej ciąży
Majandra - co tam porabiasz, jestes jeszcze?
Monia - oj zakupki były super, zwłaszcza jak się wyda średnio 3 ziko za ciuch :-) Ale naprawdę, naprawdę ladne i niemal nówki mi sie trafiły :-)
Nie wiem czy doczytałaś, ale zastanawiam sie nad zakupem wozka podwojnego, takiego dla rodzenstwa. Bo i tak zakup wozka niestety nas czeka, to stwierdzilam, ze kupie podwojny, nie sa takie drogie. ciekawa jestem Twojego zdania, bo nasze dzieci bedzie dzielic podobna roznica wieku.
Mój mąż wspomnial o spaghetti i normalnie takiego slinotoku dostałam, że musiał mi raz-dwa zamawiac przez telefon. Masakra. mam nadzieje, ze się tak nie zapasę jak w pierwszej ciąży
Asiek, a masz z kim o tym porozmawiać? Może jest ktoś, kto mógłby Ci pomóc.
generalnie to za bardzo z nikim o tym nie rozmawiam ale jestem bardzo dobrze doinformowana a problem mam bardzo przeanlizowany wiec... polegam na sobie...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ciarioca doczytałam doczytałammoja Ola mając 2 lata bardzo mało korzystała z wózka bo grzecznie chodziła za rączkę. w niedzielę jak chodzilismy do kościoła ok.1,5km to przez jakiś czas na dwa wózki jeden pchałam ja a drugi mąż ale Ola coraz mniej chciała w nim siedziec wolała używac nózek. Ale jak pomyślę że Mateusz by miał tak grzecznie chodzic za roczkęz nim to nawet do sklepu nie idzie iśc bez wózka bo ucieka , wyrywa się i kładzie na ulicyno więc to dużo zależy od dziecka jeśli bym miała miec teraz następne dziecko to napewno bym się zdecydowała na taki podwójny wózek a wtedy ani mi do głowy coś takiego nie przyszło bo z Olą nie było problemówa Staś grzeczny jest na spacerkach? ucieka? chętnie chodzi za rączkę?
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jestem, Carioca. Próbuję się pozbyć ubranek po Maciusiu. Nie mam już gdzie ich przechowywać. Wystawiam na allegro, na BB, ale jakoś chętnych nie ma (EDIT:mam jedną chętną, już 2 razy ode mnie kupowała, ale bierze tylko kilka sztuk), a naprawdę tanio chcę sprzedać.
Ja też myślę, że podwójny wózek będzie lepszy, niż taki z dostawką. Choć AsiaKC świetnie sobie radzi z jednym wózkiem bez żadnej dostawki. Jej chłopcy potrafią obaj spać w jednym wózku :-)
Ja też myślę, że podwójny wózek będzie lepszy, niż taki z dostawką. Choć AsiaKC świetnie sobie radzi z jednym wózkiem bez żadnej dostawki. Jej chłopcy potrafią obaj spać w jednym wózku :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: