reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam wieczorową porą. Maciuś zasypiał dziś godzinę :sorry::eek::szok:
Widzę, że mało kto tu dziś zaglądał.:confused2:
Boli mnie ząb i jest to dominujące od wczoraj uczucie. nie mam dziury (widocznej)
A ja mam i też mnie już boli. Myślałam, że jeszcze z tydzień wytrzymam i pójdę do dentysty jak mąż już będzie w domu, żebym nie musiała mamy do Maciusia zatrudniać, ale nie wytrzymam dłużej niż kilka dni :no:

może jutro albo w poniedziałek porobię zdjęcia to wkleję na zamknikęty
Czekamy :tak::-)

Pamięta mnie ktoś?
Jasne. Wpadaj częściej :-)

Agulka - a co z toba??? cos przeoczylam???
Ja chyba też. :sorry::eek: O co chodzi? :confused:

reklama
Witam wieczorową porą:-) wpadam na chwilkę bo moi sie kąpią bo przed chwilawróciliśmy z wojaży:-D Niuńka się wyszalała szkoda tylko ze nowo zapoznana koleżanka 7 miesięcy starsza 2 razy zafundowała jej pożądną glebę przy drugom upadku krew z nosa się lała:-( ale młoda szybko o tym zapomniała i szalała z Zuzią dalej:tak:

Pamięta mnie ktoś?
Czy pamięta:cool: też pytanie:szok: :-D jasne że tak zaglądaj częściej:tak::-) i melduj co u Was;-)

Aneta - to jednka nie bedzie tej kanapki/sofki? Ze niby za nisko jest?

Moim zdaniem jest ok;-) ale opinia się nie zgadza ze zdaniem dziadków więc jak już pisałam nie chcę się z nim zreć:no: sama przez ten tydzień spałam z małą tam po ok 3 godziny i nie czułąm żebym marzła:no: a z nowej w nocy się nie zjebutała ale w dzień i wczoraj i dziś rano wywinęła orła:wściekła/y: jak się wkurzę to tą nowa zlikwiduje i postawię na swoim ale dam jej kilka dni na oswojenie się z nowym sprzętem ;-)

Alusia ja bylam tam w Bukowie fajnie jest dla dzieciakow napewno frajda choc teraz dokladnie ci nie powoem co tam jest bo bylo to z jakies 3 lata temu ale jak bede w polce nastepnym razem napewno sie tam z hani wybiore

Agulka ma gości
DOKŁADNIE:tak::tak::tak:

Witam.
Chciałam tylko zameldować że żyję, ledwo żyję:eek: z Ewą siedziałyśmy do 3:rofl2: i obaliłyśmy po flaszce na łebka, jak dla mnie to za dużo. dzis był tego efekt......... do 15 byłam tak wypruta i wyrzygana, żw myśląłm że flaki zobaczę:cool2: Ale tak to jest jak rzadko się pije:sorry: ostatni raz tak wygladałam na moim panieńskim:cool::cool::cool::cool:
Goście odjeżdzają we wtorek z rana, więc do teego czasu mało mnie tu będzie, nawet nie mam kiedy poczytać Was, ale nadrobie później.......

J z Marcinem jadą dziś w nocy w trasę, wrócą jutro na noc, teraz juz spią tylko jeszcze ja w całym domu przyszłam na chwilę do Was, widomo, nałóg:laugh2::laugh2::laugh2:

Dzieciaki zdrowe

witam o poranku
dzieci jeszcze śpią a ja zamiast korzystac to już od 6 na nogach:eek:posprzątałam już trroszkę jedno pranie wisi już na dworze a następne sie kręci no i umyłam już okno w kuchni:cool: rano ładnie słoneczko świeciło więc zapał do roboty był ale coś zaszło wiec i chęci poszły sobie gdzieś:-p
Rano mnie D tak jakoś wnerwił że aż sie z samego rańca popłakałam:-(oczywiście chodzi o kasę bo ledwo co jesteśmy po wypłacie a już prawie że kasy nie ma:wściekła/y:zrobiło sie tylko opłaty no i auto wkońcu trzeba było przerejstrowac i ubezpieczyc no i raz byliśmy w biedronce na zakupach a jeszcze muszę kupic prezent na bierzmowanie oczywiście na ostatnią chwilę:wściekła/y:i coś do ubrania kupic bo nie mam w czym isc:crazy:

witaj Majandra:-)
ja myślę że jak wyjdziemy z długów to też bedzie lepiej:tak:najgożej jednak boje się tych wczasów i często zadaje se pytanie czy podołamy czy wystarczy nam kasy, czy dobrze zrobiliśmy że sie zdecydowaliśmy jechac?:eek:
a moje dzieci jeszcze śpią:szok::-)

reklama
zmykam narazie bo właśnie dzieciaczki się obudziły więc koniec laby:-Didę im jakieś śniadanko zrobic i poranną toaletę:tak:

Do góry