No właśnie ja należę do takich osób które nie lubią takich sytuacji i potem się tym wszystkim gryzę i przejmuję w niedzielę idę ostatni raz do pracy przed urlopem jak przez ten czas jej nie przejdzie to z nią pogadam i zapytam dlaczego się na mnie gniewa skoro ja tylko wykonywałam polecenie kierownika
reklama
a może to były wymuszone rzygi?????? Moja Maja czasami tak robiła ( z pół roku temu) ju z jej przeszło bo powiedziałam, że jak jeszcze raz tak zrobi to będzie musiała zjeśc te rzygi i jeszcze dodatkowo porcjęAgulka tylko przy obiedzie rzygnął. Naprawde był dobry
No właśnie ja należę do takich osób które nie lubią takich sytuacji i potem się tym wszystkim gryzę i przejmuję w niedzielę idę ostatni raz do pracy przed urlopem jak przez ten czas jej nie przejdzie to z nią pogadam i zapytam dlaczego się na mnie gniewa skoro ja tylko wykonywałam polecenie kierownika
Wiem coś o Tym też tak mam dlatego warto to wyjaśnić tak jak piszesz
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no nie wiem,czy wymuszone, nie jest za mały? Strasznie przy tym placze, taki wystraszony jesta może to były wymuszone rzygi?????? Moja Maja czasami tak robiła ( z pół roku temu) ju z jej przeszło bo powiedziałam, że jak jeszcze raz tak zrobi to będzie musiała zjeśc te rzygi i jeszcze dodatkowo porcję
czytałam kiedys o dziecięcej bulimii, nie wiem...........:-(no nie wiem,czy wymuszone, nie jest za mały? Strasznie przy tym placze, taki wystraszony jest
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
kobieto nie straszczytałam kiedys o dziecięcej bulimii, nie wiem...........:-(
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justyna, nie pamiętam czyje dziecko, ale którejś z forum, mały wkładał paluszki do buzi i wymiotował, więc jest to możliwe. A może Mateusz jest na coś uczulony i to się objawia właśnie wymiotami
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nie, no nie... On zaczął teraz przy tym przeziębieniu. Nie umie się wysmarkać, więc wszystko spływało mu do gardła. Jak kaszlał to łykał to spowrotem,a jak się nazbierało to cofnęło mu się tak,że rzygał. A teraz chyba za dużo mięsa wziął na raz do połknięcia i mu się cofnęło
Podziel się: