donkat
Fanka BB :)
witam!!!
dzis kupilam juz kwiatki do doniczek na tarasik i na okna, posadzialm, ale schowalam do garazu, bo w nocy ma byc mroz
oby sie juz ciepelko zaczelouwielbiam cieple letnie noce, yten zapaszek w wpowietrzu, to cykanie swierszczy, aaach!:-)
mam wesele 30.05 i szukam butow, atu jak an zlosc zadnych co by mnie urzekly. musze jeszcze w poniedzialek skoczyc na sklepy i poszukac, bo stare juz nie za bardzo sie nadaja na wyjscia
Julitka uwielbia sie wazyc. waga stoi wlazience, wiec nieraz sama sobie wystawia i wchodzi, a jak slyszy, ze ja to robie, to od razu mnie zgania
oooo, fajnie! ale Maja bedzie miala przezycieWy-rodzice zreszta nie mniejsze
o mater, ja bym juz chyba nie przezyla kolejnej matury
powodzenia!!
nie moglam siac, bo trzymalam kciuki za Hrude!!!;-)
Hrudzia, swietnie!!! oj, tego Ci kobietko trzeba bylo: docenienia, uwierzenia w siebie, rozmowy na poziomie i wyrwania sie do ludzi
a co J na to?
oj, bidulko zameczysz sie mysleniem za nich:-(
ale nabroilas
ja dzis dostalam wypowiedzenie z pracy:-(firma upadla, a nowa przejela tylko czynnych pracownikow, wiec mnie nie:-(niedlugo dolacze do osob odmeldowujacych sie w UP:-(
oj, kruszynka:-)
wiec mam czas na BB
czy u Mateuszka?:-(
dzis kupilam juz kwiatki do doniczek na tarasik i na okna, posadzialm, ale schowalam do garazu, bo w nocy ma byc mroz
oby sie juz ciepelko zaczelouwielbiam cieple letnie noce, yten zapaszek w wpowietrzu, to cykanie swierszczy, aaach!:-)
mam wesele 30.05 i szukam butow, atu jak an zlosc zadnych co by mnie urzekly. musze jeszcze w poniedzialek skoczyc na sklepy i poszukac, bo stare juz nie za bardzo sie nadaja na wyjscia
zawsze jak próbuję to ta mała łobuzica ucieka gdzie pieprz rośnie chyba prawdziwa kobitka mi rośnie bo nie chce się przyznać publicznie ile waży
Julitka uwielbia sie wazyc. waga stoi wlazience, wiec nieraz sama sobie wystawia i wchodzi, a jak slyszy, ze ja to robie, to od razu mnie zgania
Na koniec m-ca są Dni Czarnego i moja córcia będzie wystepowała ze swoją grupa taneczną, teraz ma treningi 3xw miesiącu , akurat wrócimy na ostatnia próbę przed wystepem....
oooo, fajnie! ale Maja bedzie miala przezycieWy-rodzice zreszta nie mniejsze
Pozdrowienia od Harsh:-) Jutro po 15 mamy trzymać kciuki,bo ma ustny z polaka
o mater, ja bym juz chyba nie przezyla kolejnej matury
powodzenia!!
Donkat zostaw już to sianie ile można i choć do nas
nie moglam siac, bo trzymalam kciuki za Hrude!!!;-)
Hrudzia, swietnie!!! oj, tego Ci kobietko trzeba bylo: docenienia, uwierzenia w siebie, rozmowy na poziomie i wyrwania sie do ludzi
a co J na to?
A ja jestem jeszcze dodatkowo dziś zła na mamę i moją siostrą .
oj, bidulko zameczysz sie mysleniem za nich:-(
Suma sumarum nie miałam po co tam stać,bo kuroniówki już nie mam,a oferty pracy nie chcę więc wyszlam i tym sposobem pozbyłam się statusu osoby bezrobotnej-poszukującej-gotowej
ale nabroilas
ja dzis dostalam wypowiedzenie z pracy:-(firma upadla, a nowa przejela tylko czynnych pracownikow, wiec mnie nie:-(niedlugo dolacze do osob odmeldowujacych sie w UP:-(
j
my dzis bylismy na szczepieniu Julcia zniosła dzielnie
nasze pomiary wzrost 79
waga 10,75
malutka moja ksiezniczka
oj, kruszynka:-)
Ja zwolniłam trochę tempo z pracą. I tak się nie wyrobię do końca maja, więc ...
wiec mam czas na BB
A u mnie chyba angina się kluje
czy u Mateuszka?:-(