reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

dzis kupilam juz kwiatki do doniczek na tarasik i na okna, posadzialm, ale schowalam do garazu, bo w nocy ma byc mroz:szok:

oby sie juz ciepelko zaczelo:tak:uwielbiam cieple letnie noce, yten zapaszek w wpowietrzu, to cykanie swierszczy, aaach!:-)

mam wesele 30.05 i szukam butow, atu jak an zlosc zadnych co by mnie urzekly. musze jeszcze w poniedzialek skoczyc na sklepy i poszukac, bo stare juz nie za bardzo sie nadaja na wyjscia:sorry2:

zawsze jak próbuję to ta mała łobuzica ucieka gdzie pieprz rośnie:-D chyba prawdziwa kobitka mi rośnie bo nie chce się przyznać publicznie ile waży:-D:szok:

Julitka uwielbia sie wazyc. waga stoi wlazience, wiec nieraz sama sobie wystawia i wchodzi, a jak slyszy, ze ja to robie, to od razu mnie zgania:-D

Na koniec m-ca są Dni Czarnego i moja córcia będzie wystepowała ze swoją grupa taneczną, teraz ma treningi 3xw miesiącu , akurat wrócimy na ostatnia próbę przed wystepem....

oooo, fajnie! ale Maja bedzie miala przezycie:tak:Wy-rodzice zreszta nie mniejsze:-D

Pozdrowienia od Harsh:-) Jutro po 15 mamy trzymać kciuki,bo ma ustny z polaka

o mater, ja bym juz chyba nie przezyla kolejnej matury:no:
powodzenia!!

Donkat zostaw już to sianie ile można i choć do nas:-D

nie moglam siac, bo trzymalam kciuki za Hrude!!!:-D:-D;-):tak:

Hrudzia, swietnie!!! oj, tego Ci kobietko trzeba bylo: docenienia, uwierzenia w siebie, rozmowy na poziomie i wyrwania sie do ludzi:tak:

a co J na to?:sorry2:

A ja jestem jeszcze dodatkowo dziś zła na mamę i moją siostrą:wściekła/y: .

oj, bidulko zameczysz sie mysleniem za nich:-(

Suma sumarum nie miałam po co tam stać,bo kuroniówki już nie mam,a oferty pracy nie chcę więc wyszlam i tym sposobem pozbyłam się statusu osoby bezrobotnej-poszukującej-gotowej:nerd:

ale nabroilas:tak:

ja dzis dostalam wypowiedzenie z pracy:-(firma upadla, a nowa przejela tylko czynnych pracownikow, wiec mnie nie:-(niedlugo dolacze do osob odmeldowujacych sie w UP:-(

j

my dzis bylismy na szczepieniu Julcia zniosła dzielnie
nasze pomiary wzrost 79
waga 10,75
malutka moja ksiezniczka:-D

oj, kruszynka:tak::-)

Ja zwolniłam trochę tempo z pracą. I tak się nie wyrobię do końca maja, więc ...:-p:sorry2:

wiec mam czas na BB:-D:cool2:

A u mnie chyba angina się kluje:shocked2:

czy u Mateuszka?:-(

reklama
Julitka uwielbia sie wazyc. waga stoi wlazience, wiec nieraz sama sobie wystawia i wchodzi, a jak slyszy, ze ja to robie, to od razu mnie zgania:-D
hehe Sts tez lubi. Zreszta on jest ostatnio papuga nad papugami. wszystko nasladuje: siedzi na kibelku, przymierza moje szpilki:szok::baffled::-D i musze sie miec na bacznosci bo ostatnio wzielam paleczke od cymbalek i popukalam w meble..i swoja glowe - tak dla zabawy:sorry2:...nie musze konczyc co zrobil Stas:szok::-p:baffled:

A J sie cieszy, tak przynajmniej okazuje przez telefon...ale nie bede za wiele rozmyslac o naszej wspolnej Holandii i sie denerwoac i blokowac bo w tej sytuacji...:sorry2:

Justyna - jak angina?:szok: wez cos na wzmocnienie, syrop, tantum itp

Harsh ma jutro te mature? oj trzymam kciuki mooocnoooo!!!!!!

Justyna nawet nie wiedziałam, że jest taki status jak bezrobotny nie poszukujący pracy :szok:
jak zwał tak zwał w każdym bądź razie wymeldują mnie z PUP
czy u Mateuszka?:-(
nie, u mnie:angry: nie wiem skąd,ale wczoraj zaczęło boleć mnie gardło,a dzisiaj od rana ciężko ślinę mi się przełyka. Psikałam Tantum i jakieś tam tabsy znalazłam,a jak młody zasnął to porządnie w gardlo spojrzałam i dojrzałam 2 białe jakby krostki. Zobaczymy jutro. Mam nadzieję,że nie polegnę... Przecież jestem niepokonana:szok:
Byłam w bibliotece:-) Wyporzyczyłam sobie "Slumdog.milioner z ulicy", "2 i 3 rok życia dziecka". I dentysta się zbliża do mnie:dry:

j
nie, u mnie:angry: nie wiem skąd,ale wczoraj zaczęło boleć mnie gardło,a dzisiaj od rana ciężko ślinę mi się przełyka. Psikałam Tantum i jakieś tam tabsy znalazłam,a jak młody zasnął to porządnie w gardlo spojrzałam i dojrzałam 2 białe jakby krostki. Zobaczymy jutro. Mam nadzieję,że nie polegnę... Przecież jestem niepokonana:szok:
ostatnio czytałam ( bo myślałma, że Adaś może mieć) że angina jest zarażliwa, drogą kropelkową, więc uważaj, żeby mały nie złapał:tak::tak::tak: ja tak z troski;-):-):-):-)

Witam. o tej porze nikogo nie ma??:szok: ja pierwsza :-) dziś na spotkanko z Monia :-) ciekawe jak dzieciaczki na siebie zareagują...
Hrudzia gratulacje ogromne, moze jak bedziesz miec prace to zapomnisz o tych problemach:tak:

Dzien dobry
Mam dzis ambitny plan sprzatania ale procz tego mam dzis umowione pazury i mala robotke kosmetyczna:-). Lubie takie zajete dni:-)

Hrudzia gratulacje ogromne, moze jak bedziesz miec prace to zapomnisz o tych problemach:tak:
A zebys wiedziala...Taka rozmowe moge miec co tydzien ( ale nie pracujac:-p:cool2:;-):-D) i niebo od razu jasniejsze... i gdyby moj chlop tez o tym widzial to nie dobijalby mnie tylko co jakis czas podnosil na duchu. Takie proste:sorry2::baffled:

Monia, Alusia - fotki fotki fotki!!!!!!

witam my dziś wstaliśmy o 9.00:szok::tak::-)
Ola wczoraj zostala na noc u babci więc MAti mial spokój w pokoju i dlatego tak dlugo spal:tak:

reklama
Do góry