reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat Nasze wzajemne uwielbienie już nigdy nienastapi :sorry: niestety kobietka zamroziła do siebie moje jakiekolwiek uczucia. To co jest teraz mogę nazwać mega kompromisem i mega mega mega tolerancją i szacunkiem jako do rodziców R.

Co do kotletów jest i pozytywna tego strona na najblizsze dni czy tygodnie masz drugie danie z głowy :-D a taki pyszny kotlecik równie wspaniale smakuje z bułeczką lub chlebkiem

Ależ mi dzisiaj dzień zleciał raz że sporo osób przewinęło sie po foldery i info na przyszłość a dwa że syn szefa przywiózł mi projekt nowej strony internetowej do oceny i siedzę nad nim i zastanawiam się gdzie co wstawić żeby miało ręce i nogi:sorry: ale już nie mogę się doczekac efektu końcowego bo ta nasza obecna strona przy tej nowej jest beznadziejna:confused2:

Grill, się udał. Dzieci dostały zaległe świąteczne prezenty a ja urodzinowo-imieninowy.
Zimno było, mały miał dzis 37 temperatury i teraz na tym zimnie, więc dałam mu witaminki i Imbfen na noc. Teraz juz spią. J właściwie też z pilotem w ręku.

Donkat super, że P zostaje, ja tez nie wyobrażam sobie, aby mój J był rzadko w domu. A kotlety to zamroź i przywieź na spotknaie BB-onek.

Justyna jak tam weselicho, teraz na pewno jeszcze na poprawinach jesteście.

Kasia ja podobnie jak Anetasa marzę czasami, by ktos na kilka godzin mnie odciążył od dzieci i aby chociaz godzinkę było w domu CICHO.

znow mielsimy gosci:-) i to podwojnych. na poczatku bylo troche dretwo, bo nie za bardzo sie znali, ale jak siostra P pojechala, to sie zrobilo fajnie:tak:

jeszcze mi zostaje troche zmywania, ale czekam az sie woda nagrzeje porzadnie

znow zimna noc. P zabezpieczyl warzywka w tunelu, zeby nie nosic skrzynek w te i z powrotem,a tak to by przemarzly

Jutro pobudka baaardzo wczesnie, prawie w nocy, bo przed 5.00:szok:a pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno byla to dla nas normalna pora i tak wstawalismy do pracy, albo i wczesniej:szok:

kotleciki popakuje i pomroze, nie am problemu. dobrze, ze mielonych nie robilam wczoraj, tylko mialam je popiec dzis:happy:

ale już nie mogę się doczekac efektu końcowego bo ta nasza obecna strona przy tej nowej jest beznadziejna:confused2:

tamta byla calkiem fajna, wiec juz nie wiem jaka ta bedzie:szok::-D

Grill, się udał.

Kasia ja podobnie jak Anetasa marzę czasami, by ktos na kilka godzin mnie odciążył od dzieci i aby chociaz godzinkę było w domu CICHO.

:tak::tak::tak:

oj, o tej ciszy to chyba kazda marzy. ale zaraz sie nudzi i teskni za malymi lobuzami. bez nich teraz to jak bez reki:sorry:

Jutro pobudka baaardzo wczesnie, prawie w nocy, bo przed 5.00:szok:a pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno byla to dla nas normalna pora i tak wstawalismy do pracy, albo i wczesniej:szok:

tamta byla calkiem fajna, wiec juz nie wiem jaka ta bedzie:szok::-D

A czemu tak wczesnie musicie wstać?:baffled: a co do strony to zmieniamy bo wreszciebędziemy mieć nazwę pensjonat no chyba że nie przejdziemy kontroli w środę:baffled: i przy okazji wymieniamy foldery, wizytówki i wygląd ta która teraz będzie różni się przede wszystkim wyglądem bo jest stworzona na zasadzie takich zawieszek jakie wiesza się na klamkach w hotelch typu nie przeszkadzać ale nie potrafię tego opisać jak będzie gotowa to się nią pochwalę;-)

raz na jakis czas wskazane:tak::tak::tak: ale ja juz nie pamiętam jak to jest:sorry::no:

Oj wskazane wskazane ale ja tak jak Ty nie wiem co to oznacza:zawstydzona/y:

A czemu tak wczesnie musicie wstać?:baffled:

poniewaz P mial jechac do tego Plocka i pzry okazji zabrac jeszcze jednego pracownika. teraz, gdy zrezygnowal z tej pracy w ostatniej chwli, to tamten nie ma jak dojechac, a w sumie to P chce sie ten sposob tez i zrehabilitowac za te zmaine decyzji i postanowil zawiezc tamtego goscia

a co do strony to zmieniamy bo wreszciebędziemy mieć nazwę pensjonat

a jaka nazwa byla do tej pory?
...

reklama
Pokoje Gościnne żeby byc pensjonatem trzeba spełnić wiele róznych wymagań i dla tego szef się z tym ociągał ale teraz już po tylu remontach postanowił załatwić i to:tak:

Do góry