reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.

Nuśka, Hruda - jutro aktualne? Bo ja i Staś już bardzo się cieszymy na myśl o spotkaniu. ciekawe jak się chłopaki będą zachowywać na swój widok :happy:

Majandra - ostatnio w Ranczu był wykład o subkulturach, a Ty niedawno pisałaś taką pracę :-D Oglądałaś może ostatni odcinek?

Luandzia - dziękuję, czuję się bardzo dobrze. Odstawiam własnie duphaston - tzn z dawki 3x1 przeszłam już na 2x0,5 i nie ma rewelacji. Minęły mi nudności, tylko potrzebuję bardzo dużo snu. Śpię 7 godzin w nocy i jeszcze z godzinkę drzemki w ciągu dnia. Dziś w Rossmanie widziałam herbatkę imbirową, ponoć imbir łagodzi nudności i tak sobie od razu pomyślałam o Tobie. Może zdecydujesz się na suwaczek? Cieszę się że inhalator już u Was, jestem przekonana że pomoże :tak:

Xeone - co u Ciebie?

Anetasa - masz rozmiar nóżki 35? Jak Kopciuszek ;)

Kasiu - no pewnie, ze nie ma jak u mamy, nikt nie ma wątpliwości, nawet Twoja teściowa. Doczytałam, ze budujecie domek?

Gagulec - zdaża Ci się przespać ciurkiem 6 godzin? N ie czujesz się wyczerpana przez te nocne karmienia?

Monia - własnie bardzo milo ze strony Twojego brata, skoro wiedział że nie weźmiecie za pracę Twojego M pieniędzy, a Wy dawajcie do 50 zł zgodnie z umową.

reklama
Kasiu - no pewnie, ze nie ma jak u mamy, nikt nie ma wątpliwości, nawet Twoja teściowa. Doczytałam, ze budujecie domek?.

Nie my tylko teściowie :tak: właściwie domek już stoi, ale przez parę ładnych lat stał w stanie kompletnie surowym stanie :eek: teściu na górze urządza pałac swoim pipulkom tzn gołębiom a oni będą mieszkać na dole. Mają dwa pokoje z kuchnią i łazienką :tak:

Agulka tort hmmm czemu nie :rofl2: czuje się na siłach, aby podołać temu zadaniu. teściowej ciasteczka baaardzo smakują :-p

Monia mi sie wydaje że tu chodzi o termin wystawienia , te tańsze juz kończą się a te droższe dopiero co wystawił. Chyba.

Choc nie polecam tego dostawcy, bo przysłał nam inną hulajnogę ( tandeta) niz na zdjęciu a potem nawet sie nie wytłumaczył z istotnych róznic tylko napisał; jak chę to moge odesłać. Nam sie nie opłacało kolejne prawie 20zł pakowac w to badziewie za przesyłkę.

Witam. Maciuś na nocniku ogląda teletubisie. Ja popijam kawkę, mąż jeszcze śpi. A za oknem szaruga:eek::-(
Majandra - ostatnio w Ranczu był wykład o subkulturach, a Ty niedawno pisałaś taką pracę :-D Oglądałaś może ostatni odcinek?
Nie, nie oglądam tego wcale. Czy to jest serial z Cezarym Żakiem?

Dzień dobry:-)

Nu ska ale się za dnia rozpisałaś:baffled::sorry::sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D bo to w pracy było. A później w domku troszkę sprzątałam i jak położyłam Igorka to padłam razem z nim o 20 :szok::-)

Witam.

Nuśka, Hruda - jutro aktualne? Bo ja i Staś już bardzo się cieszymy na myśl o spotkaniu. ciekawe jak się chłopaki będą zachowywać na swój widok :happy:

Oczywiście że aktualne Igor od rana mówi "taś " "bawić " co ma oznaczać "Staś bawić " do zobaczenia o 15:-) ciekawe czy nie będzie sie wstydził bo ostatnio cos sie zawstydza

reklama
Do góry