reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No właśnie własnie Majandra jak tam Maciuś???? :-D

Hruda zawsze tak jest, że pomimo wszystko co się stanie i kto zawini to kobieta jest zawsze winna :sorry2: u mnie też tak jest.

Oj 13-sty dlatego dziś nie ruszam się nigdzie z domu :-p

reklama
A 13 w piatek !!!!! To dlatego byłą poranna zwara z M. Kuxwa wszytsko mu cieżko zrobić, a ja mam ubierać , zabawiać karmic małego i jeszcze miedzyczasie samej szykować siedo pracy i to wszystko wciagu 45 minut- a i jeszcze jem śniadanie i pije poranną kawke, krtórę i tez M miał zrobioną!!! A on- pierwsze co włacza kompa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A 13 w piatek !!!!! To dlatego byłą poranna zwara z M. Kuxwa wszytsko mu cieżko zrobić, a ja mam ubierać , zabawiać karmic małego i jeszcze miedzyczasie samej szykować siedo pracy i to wszystko wciagu 45 minut- a i jeszcze jem śniadanie i pije poranną kawke, krtórę i tez M miał zrobioną!!! A on- pierwsze co włacza kompa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tak::tak::tak: jak ja Cię rozumiem!!!! :tak::tak::tak:

Zadzwoniłam do R mówię że są tańsze te Huggiesy w Biedronce i aby kupił jeszcze ze dwie paczki, a ten, że to pewnie bujda bo to niemożliwe, aby były takie tanie.To mówię dosadniej, że biedronkowe ceny są chyba takie same w całym kraju : / staneło na tym, że może pojedzie ..... ależ mnie wkurzył!!!!

Aaaaa no tak 13-sty teraz rozumiem nerwy z samego rana na Kube.

Ostatnia edycja:
Dziś na obiad nic nie gotuje : ) mam mały garnuszek pomidorowej z wczoraj to będzie dla małego, a my z R wpałaszujemy kebaba hmmmm już się doczekać nie mogę wczoraj już miałam smaka na niego, ale te kalorie : (

witam tylko na sekunde:-)nie mam kompa bo jest w naprawie i jestem u kolezanki i korzystam z jej komputera;-)niestety jestem 1 dzien do tylu ale obiecuje ze nadrobie jak tzlko D przywiezie komputer a mam nadzieje ze jeszcze dzis go przywiezie:tak:

Dziewczyny widziałyście coś takiego??? :szok:

Teraz pomyślcie sobie o swoich facetach, ależ oni są wspaniali :-D

Ostatnia edycja:
cześć witam sie na szybko. u nas nocka kiepsko, spałam u rodziców, a mama miała jakiś atak związany z sercem i ciśnieniem, już nie pierwszy raz. no i nici ze spania. była u lekarza, dostała mocniejsze tabletki. to jest okropne, to jest moja młoda mama, aktywna jak mało kto, a już ma takie poważne problemy ze zdrowiem...

Do tego mnie łapie przeziębienie, Oskar ma katar.
Ale żeby nie było tak smutno - jestem nastawiona pozytywnie i wcale nie jest tak strasznie źle :tak: wszystko pod kontrolą, śnieżek ładnie sypie a w domu ciepło i przyjemnie :-):-) No i Kasine przebiśniegi takie ładne :tak: Serdecznie Was pozdrawiam i życzę miłego dnia.

reklama
Do góry