reklama
Kasiu to nie Twoja wina, że ta cholerna zima nadal trzyma, a tak poważnie to wrzuć na luz....... za parę dni Kubus będzie zdrów jak rybka, tylko pamiętaj o zbawiennym czosnku.
A jak R Ci tak ciągle suszy tym głowę to mów: MOJA WINA, MOJA WINA, MOJA BARDZO WIELKA WINA i się śmiej..... jak on Cię dobija to Ty go też
Juz myślałam, że kiecka dziś nie przyjdzie, zbawiennie czekałam na listonosza a on tylko śmignął przed domem rowerem Dostawałam wścieklizny...... po 16 przyjechała Szybka Paczka Sukienusia cudo tylko ma małą skazę , mało widoczną, ale ja dopatrzyłam si,.ę i w jednym miejscu była dziura nitka puściła, ale zaraz wezmę ją w obroty i zszyję
Etka znów antybiotyk, Wy to biedulki się nałykacie tych lekarstw
Hrudzia miłego popijania dzisiejszego wieczora
Donkat zdrówka dla Waszych żołądków i odpoczywaj u mamusi
Anka jutro przyjeżdza z narzeczonym do pilnowania dzieci i nam przywiezie pączki, które teściowa jutro o 6 rano będzie robic specjalnie dla nas
A jak R Ci tak ciągle suszy tym głowę to mów: MOJA WINA, MOJA WINA, MOJA BARDZO WIELKA WINA i się śmiej..... jak on Cię dobija to Ty go też
Juz myślałam, że kiecka dziś nie przyjdzie, zbawiennie czekałam na listonosza a on tylko śmignął przed domem rowerem Dostawałam wścieklizny...... po 16 przyjechała Szybka Paczka Sukienusia cudo tylko ma małą skazę , mało widoczną, ale ja dopatrzyłam si,.ę i w jednym miejscu była dziura nitka puściła, ale zaraz wezmę ją w obroty i zszyję
Etka znów antybiotyk, Wy to biedulki się nałykacie tych lekarstw
Hrudzia miłego popijania dzisiejszego wieczora
Donkat zdrówka dla Waszych żołądków i odpoczywaj u mamusi
Anka jutro przyjeżdza z narzeczonym do pilnowania dzieci i nam przywiezie pączki, które teściowa jutro o 6 rano będzie robic specjalnie dla nas
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
za każdym razem kiedy Mateusz jest chory to też słyszę,że to moja wina... a to za lekko ubrany,a to za grubo,a to okno rozszczelnione, a to ja chodziłam bez skarpet! i mam katar i młodego zaraziłam. A takie przeziębienie to nic strasznego, ani niesamowitego,bo teraz co 2 czlowiek coś ma i naprawdę nie trudno złapać jakieś dziadostwo z powietrzaBojdziu dziewczyny R jest na mnie wściekły za ten poniedziałek. Wiem, że to na pewno przeze mnie Kuba jest chory, ale R normalnie nie daje mi o tym zapomnieć.
Kuba przed chwilą miał napad kaszlu R się popkałał i powiedział "to przez Ciebie" JEZU alesię z tym źleczuje. Jakbym mogła to oddałabym pół życia aby Kuba szybko wyzdrowiał.
Kasiu dobrze zrobiłaś, teraz możesz również dodac do tego rozgniecione ząbki czosnku, dość sporo. równiez na wątku Leki z babcinej apteki sa przepisy na takie specyfiki, rozgnieć też czosnek i włóż do łóżeczka by wdychałAgulka zrobiłam małemu dodatkowo syrop z cebuli sądzisz, że mogędodać do niego ząbek czosnku??
Jeżeli nie to w jaki inny sposób podawać mu ten czosnek??
Kasiu dobrze zrobiłaś, teraz możesz również dodac do tego rozgniecione ząbki czosnku, dość sporo. równiez na wątku Leki z babcinej apteki sa przepisy na takie specyfiki, rozgnieć też czosnek i włóż do łóżeczka by wdychał
Właśnie to zrobiłam :-)
tzn???????Agulka Ty perfekcjonistko dobre masz oko
reklama
a o to chodzi spoko luzik nawet do głowy mi nie przyszło by się obrażać:-):-):-):-)Przepraszam nie chciałam Cie obrazić to o tej sukieneczce co pisałas, że małaskaza a zobaczyłaś
Podziel się: