reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas wczoraj wiosna była, nawet pokusiłam się o wejście na działkę,bo na samym końcu mam kwiaty. Prawie utonęłam w błocie ale są już tak na 5cm irysy i przebiśniegi na jakieś 2cm. A dzisiaj szaro i mgliście i zimno. S właśnie pojechał. Wczoraj przyszła szwagierka i popiliśmy i graliśmy w tysiąca. Byłą kupa śmiechu. Lucyna poszła przed 1,a my spać przed 3:-p

reklama
wita!!!!!!!

jestem wszoku:szok::szok::szok::szok:wlasnie wrocilam z kosciola a tu cisza wdomu.....niunka spi:szok::szok::szok::szok:P mowi, ze ogladali na kompie 9tak spedzajja czas:crazy:) bajke Sasiedzi i na niej Julitka usnela:-D:-D nie wiem co jej sie stalo, bo to sie nie zdarza:no: wlaczylam glosno muzyke, zeby sie obudzila, bo jak nie to usnie w srodku nocy i ciekawe kto z nia bedzie siedzial:szok::szok:

poza tym dzien milutki. bylismy na dluuugim spacerku we 3. bylo wtedy jescze cieplo i ladnie, bo teraz pada deszcz:-(

majandra
, jak kolos?

gagulec, a tesciu to jecsze w miare ma zdrowko od tych procentow, czy juz ledwo zipie?

Agulka, Anetasa, zyjecie po zakupkach? udaly sie?

Monia, wy wczorja sie bawiliscie? fajnie bylo?

Czesc dziewczeta
Niedziela jak zwykle u rodzicow...wczoraj na "domowce" bylo suuuper ( wyszlam z fasonem tzn w pionie:-p) gralismy w kalambury i plakalalm ze smiechu. Gralam tez turniej walki samurajow ( wlasciciel kolekcjonuej szpady itp) i smacznie podjadlam! Dzis jestem troche niewyspana ale do zniesienia...Potrzeba mi takich wypadow. Stachulec juz kima:-)

reklama
czuję sie dobrze, miałam niestety trochę plamienia, ale ginka dała mi duphaston i przeszło. Pozostaje czekać do usg, zeby zobaczyc czy wszystko ok, a usg za 10 dni. Troche się martwię, trochę wierze że wsyztko będzie dobrze. Jedynym objawem są skoki nastrojów, a kiedy się zdenerwuję to bolą mnie piersi :sorry2:

Do góry