reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry:baffled: ale mi dzisiaj jakoś "nie halo" nie wiecie dlaczego :-D:-D:-D:-D:-D

Miłej soboty życzę a teraz muszę jakoś wrócić do żywych na jakiś czas mam już dość wina :baffled::sorry2::zawstydzona/y::-)

Do następnej imprezy na BB:-) ja się czuję świetnie ale co tu się dziwić skoro aktywnie w imprezie zaczęłam uczestniczyć dopiero koło 23:zawstydzona/y:

reklama
Dzien dobry
Jak glowy Marianny? Cieeezkie.?..moja bedzie jutro cos czuje...Bedzie Gin z tonikiem to i beda skutki:nerd:
A tak w ogole to udanej soboty...no i gdzie ta Justyna hmmmm?:-p

Hejka.

Dzis rano wstałam wq...., wściekła, ...... bo nie wyspana......... ale nie przez impre tylko przez synolka, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................
przed 5 się obudził i po napiciu sie nie chciał spac, tylko mnie trącał i mama, mama, mamam, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................................ usnął po 6 wrrrrrrrrrrrrrrrr a o 7 pobudka na stałe, a ja jak osa, więc J zabrał dzieciaki do pokoju, ale musiałam i tak wstać bo jechał na budowę.

Juz troche lepiej...... nerw póścił, ale wyrzyłam się na Mai - niepotrzebnie, teraz to wiem, ale ją przeprosiłam i żyjemy w zgodzie.........

Lecę na kawke i ogarnać bałagan, gnaty jakies do gara wrzucić i pranie nastawić, i....i...i....i........ do póxniej.

Pogada do dupy......

Hrudzia u Justyny oki tylko miała taki dzień....... sprawdzam codziennie co u niej, by wiedziała , że z nią jestesmy myslami

Hrudzia u Justyny oki tylko miała taki dzień....... sprawdzam codziennie co u niej, by wiedziała , że z nią jestesmy myslami
oj Ty mój duszku:-D widzę,że normalnie e-alkoholiczki :-D:-D nie miałam wczoraj jakoś natchnienia cały dzień. lecę mięsko obsmażyć i idziemy na spacer,bo u nas w końcu zrobiło się ładnie

witam kobietki!!!

jest mi baaardzo smutno, ze ominela mnie taka wirtualna imprezka:-:)-:)-:)-(
a zorientowlaalm sie (nadrobic nie amm szns, bo to az 18storn:szok::szok:), ze sie dzialo, dzialo:tak::-)

jak u was poogda? bo my od rana mamy piekan wiosen: sloneczko, cieplutko...:-)

a burde* mam w domu, ze hej! syf wszedzie. jak mala wstanie to lece odkurzac:tak:

wczorja chcialo mi sie slatki, wiec upieklam ciasto:rofl2: nawet sie udalo:tak:

Mały juz śpi od 30 min a Maja sie kręci, bo słychać z za ściany.

Dzień minął nerwowo, córcia doprowadzała mnie do. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mały po niej powtarzał, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lecę coś wyszuakać w słodyczach i pod kołderkę do J na jakis filmik. Miłego wieczoru i niedzieli, będę jutro wieczorem jak zakupy sie udadzą

Hrudzia życze lekkiego kaca po dzisiejszej imprezie.
Monia miłej zabawy karnawałowej.
Mam nadzieję, że wszyscy w miarę zdrowi. Pa

Witam wieczorem. Mnie też imprezka ominęła:-(
Idę się uczyć do jutrzejszego kolokwium z matmy:sorry2:

Możemy wyszperać coś na necie a Majndra pisała że ma w Łodzi rodzinę więc może ładnie poprosi by sprawdzili czy to miejsce warte jest zachodu:tak: albo jeszcze lepiej może oni będą mogli coś polecić:tak:
Popytam:tak::-)

Wpadłam się przywitać wieczorkiem a tu takie puchy:szok: no cóż my wczoraj wyczerpałyśmy limit jak za kilka dni więc pewnie teraz odpuszczacie;-) u mnie dzień zleciał jak szalony. Za oknem niby wiosennie ale jak wyszłyśmy z Tuśką okazało się że pizga taki wiatr że głowę chce urwać:wściekła/y: więc popołudniowy spacerek odpuściłyśmy sobie:zawstydzona/y: Tuśka też mnie dziś wkurzyła na maksa naprawdę przez chwilę przeszła mi myśl że albo zaraz się zabiję albo ją zamorduje:crazy: już po 11 była śpiąca a zamiast iść spać postanowiła upierdliwić na maksa:angry: w końcu zasnęła o 12:40 co u niej jest conajmniej dziwne bo zawsze najdalej 12 nie mam dziecka:no: pospała tylko półtora godziny ale jak wstała była w znacznie lepszym nastroju i szalała do wieczora:tak: w efekcie zasnęła jakieś 20 minut temu. Ja jutro też zajrzę dopiero wieczorem i trzymajcie kciuki za moje łowy wyprzedażowe we Wrocławiu;-):-D

reklama
BBholiczki, alkoholiczki kochane i wariatki w jednym ,witam was:-)
Działo się, działo:tak::tak::szok:
Poczytałam ale na pisanie nie mam siły- mały zrobił pobudkę o 4:50:szok::szok::szok::szok: pierwszy raz w życiu. Ale był " na służbie" u ciotki więc my nie odczuliśmy jego niewyspania. Poza tym dzisiaj znowu było u nas pogotowie i teścia zabrali do szpitala. Teściowa zmarnowana na czym świat stoi, a Chwast ma wszystko w dupie i standardowo narąbany:szok::szok::szok:
Agulka, nie doszłam do Textilu:-(
Miłego wieczorku bbonki

Do góry