reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Okazuje się, że mam dwie kreseczki na teście ciążowym :tak: Jak narazie termin @ minął, temperatura właściwa jest na wysokim poziomie, więc mam nadzieję, że już tak zostanie przez 9 miesięcy.
Kochane, mam nadzieję, ze wkrótce do mnie dołączy kilka Bebonków.

:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::rofl2::rofl2::rofl2: GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!

reklama
Okazuje się, że mam dwie kreseczki na teście ciążowym :tak: Jak narazie termin @ minął, temperatura właściwa jest na wysokim poziomie, więc mam nadzieję, że już tak zostanie przez 9 miesięcy.
Jak sie ciesze!!!!!! Trzymam kciuki za groszka/fasolke:tak::-)

Co do spotkania to Luandzia ma racje. Jesli mamy sie spotkac z dziecmi ( wiadoma sprawa) plus mezowie to chyba najlepiej byloby w jakims osrodku, na swiezym powietrzu. Ja do Wrocka mam kawal drogi ale jesli juz bede jechac to wygodniej byloby mi z noclegiem. Moze ktras zna jakis w srodk. Polski co by bylo sprawiedliwei i Niedzwiedziom Polnocy i Goralom z Poludnia, co?

Milego dnia Mamuski!

Teraz mi głupio bo głosowalam na Poznań myśląc że większości tak pasuje:zawstydzona/y: a w sumie też wolałabym Wrocław z wiadomych powodów to dla mnie rzut beretem;-)

I dobrze zrobiłas bo skoro kazda zaznaczy tam gdzie ma najbliżej to bez sensu to całe glosowanie bo np:ja, Hrudzi i Carioca bysmy zaznaczyły Gdańsk ale wydaje mi sie że nie o to tu chodziło.Prawda czy tylko ja to tak widzę

Carioca trzymam kciuki a Gratulacje zostawiam na później duza BUŹKA

Ostatnia edycja:
Jak sie ciesze!!!!!! Trzymam kciuki za groszka/fasolke:tak::-)

Co do spotkania to Luandzia ma racje. Jesli mamy sie spotkac z dziecmi ( wiadoma sprawa) plus mezowie to chyba najlepiej byloby w jakims osrodku, na swiezym powietrzu. Ja do Wrocka mam kawal drogi ale jesli juz bede jechac to wygodniej byloby mi z noclegiem. Moze ktras zna jakis w srodk. Polski co by bylo sprawiedliwei i Niedzwiedziom Polnocy i Goralom z Poludnia, co?

Milego dnia Mamuski!

Dokładnie tez tak uważam:-)

Milego dnia Mamuski!

Dla mnie to bez różnicy czy to Poznań czy Wrocław czy jeszcze co innego ale cały czas myślę że powinno to być w jakimś ośrodku gdzie byłby plac zabaw i gdzie posiedzieć na świeżym powietrzu ze względu na dzieci:tak: a że z noclegiem to też wydawało mi się oczywiste. Jakoś nie wyobrażam sobie spotkania żeby tak gdzieś usiąść porozmawiać 3 godziny i rozjechać się każdy w swoją stronę:no: to by moim zdaniem nie było warte zachodu.

witam kobietki!!

nocka minela w miare spokojnie. teraz mala juz drzemie:-);-)

wybierzemy sie potem do tesciow i wstapie do kolder. jakies 3tyg oddalalm puvchowa pierzynke(wiano od mamy;-):rofl2:) do przerobienia na koldry. jedna ma byc dla Julitki. czuje , ze sie zima skonczy, a oni nie oddzwonia:crazy: a w dodatku to nie jest taki tani biznes, bo ponad 300zl:angry:

Z moim też będzie kiepsko. W zasadzie nawet nie wiem,czy ja będę. Czy mnie Pan puści:-(

nawet tak nie gadaj:no:

najfajniejsze, że jeszcze wypłaty nie dostała a tak szaleje:baffled::baffled::baffled:

najwazniejsze, ze sobie poprawilas humorek i jestes zadowolona:-)

Wogóle S mówi,że oraz gorzej się u nich dzieje. Coś wspomina o szukaniu nowej pracy

oj, chyba wszedzie sie coraz gorzej dzieje, tylko moze nas to bezposrednio tak ejscze nie dotknelo.

a ja znow dostaje delirki jak aptrze na kurs funta, bo gdy my juz sprzedalismy, to pnie sie w gore jak wariat:szok: biedbemu to zawsze wiatr w oczy:crazy:

strasznie mi ciąży kredyt a zwłaszcza to że będę musiała go jeszcze spłacać blisko 30 lat :-(

to jest chyba najgorsze:-(

Pisałam do BLIMKI bo się za nią stęskniłam :tak: prosiła żeby przekazać Wam uściski i pozdrowienia no i jak wszystko sobie poukłada to do Nas wróci będziemy czekać prawda???

A i chciałam się pochwalić że moje cudowne dziecko było dzisiaj dzielne i zostało u babci jakby rozumiał że mama i tata muszą wrócić do pracy :-) ciekawe jak będzie jutro .....
.

blimka to juz daaaaaawno do nas nie zagladala:-(

Igorek, madry chlopiec, dlatego nie dokucza rodzicom:-):tak:

a jak byście zapatrywały na Łódź?

ja bardzo chetnie juz daaawno mnie tam ciagnie ale jakos sie wybrac nie mozemy

carioca, zeby nie zapeszyc, ale hhhhuuuuuuuurrrrraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

hrudzia, Tobie zycze teraz duuuzo spokojnych chwil, odpocznij, wyluzuj i ze zwiekszona energia za jakis czas ............dzialaj:tak::-)

powiem wam jescze ciekawostke. to bardziej dla tych starajcych sie;-)
kolezanka siostry dlugo sie z mezem niezabezpieczali i nie wpadali. zaczeli sie zastanawiac, ze cos widocznie ejst nie tak. poddali sie badaniom. okazalo sie, ze plemniki jej meza sa bardzo slabe i nie daja rady dotrzec do komorki. w zwiazku z tym probowlali kilkakrotnie zaplodneinia przez***(nie pamietam nazwy zabiegu, polega na wstrzyknieciu nasienia do pochwy, zeby moglo szybciej dotrzec). nie bylo to mile dla nich, zwlaszcza dla niego. jednka po wielu m-cach bez rezultau.:-(
lekarz kazal zaprzestac, aby sie zreggenerowali(zwlaszcza ich umysly) i mieli dzialac dalej. jak sie za jakis czas okazalo, ta kolezanka zaszla w ciaze.:-) nie poprzez zabieg, tylko domowym sposobem. podobniez moglo pomoc w tym to, ze wlasnie w tym czasie byla chora i przyjmowalal antybiotyki. one oslabily jej organizm, co mialo niby pomoc plemnikom:rofl2:
niby dziwne, ale prawdziwe.
teraz maja juz piekna kruszynke:tak::-)

GRATULACJE:tak::tak::tak::tak::tak:

Dla mnie to bez różnicy czy to Poznań czy Wrocław czy jeszcze co innego ale cały czas myślę że powinno to być w jakimś ośrodku gdzie byłby plac zabaw i gdzie posiedzieć na świeżym powietrzu ze względu na dzieci:tak: a że z noclegiem to też wydawało mi się oczywiste. Jakoś nie wyobrażam sobie spotkania żeby tak gdzieś usiąść porozmawiać 3 godziny i rozjechać się każdy w swoją stronę:no: to by moim zdaniem nie było warte zachodu.

U nas też z kasą krucho( tzn jest tylko przeznaczona na cos innego:sorry2:) , ale .....:tak::tak::tak:.......

Luandzia my nie mamy nawet tyle( jak Gagulec) , co Twój mąż z tych umów:baffled::baffled::baffled:

Kredytu jeszcze nie mamy na 30 lat ale w najbliższej przyszłości jak tylko pójdę do pracy to wziąć będziemy musieli na wykończenie domku, i to chyba na 20 lat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A termin tego spotkania to oczywiście jak będzie już ciepło????????:confused::confused::confused::confused: Prawda?????????:baffled::baffled::baffled::baffled:

U nas sopko, oby tak dalej. ZIMMMMMMNNNNNOOOOO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie wiem dlqczego, ale u nas w domku jest zimniej niz wtedy gdy na zewnątrz było -20. Dzis jest tylko -4. Chyba przez ten wiatro chata się wychładza, ja już w piecach napaliłam, bo marznę.

Doti
jak koza się spisuje????

reklama
Luandzia my nie mamy nawet tyle( jak Gagulec) , co Twój mąż z tych umów:baffled::baffled::baffled:
A termin tego spotkania to oczywiście jak będzie już ciepło????????:confused::confused::confused::confused: Prawda?????????:baffled::baffled::baffled::baffled:

To i ja do Was dołączam bo też miesięcznie tyle nie mamy:no: chyba że w sezonie gdy szef się lituje i daje konkretne premie:tak: a co terminu spotkania to ja myślałam o maju lub czerwcu żeby już było cieplutko:tak:

Do góry