reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiek dobrze że mi przypomniałaś o fryzjerze muszę zadzwonić i się umówić bo odrosty mam już jak przysłowiowa czeszka:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D ja przed chwilą dzwoniłam i jestem umówiona na piątek na 11:tak::tak::tak::tak: Jak wszystkie to wszystkie:-D:-);-):-D:-D:-D;-);-);-)

Pamiętacie jak w zeszłym tygodniu pisałam o TV. Wtedy J otworzył, wyczyścił i działał do wczoraj:baffled:. Smuga dymu i smrodu po nim pozostała:wściekła/y::wściekła/y::tak::tak::tak::tak:

reklama
troszke sie zdziwilam :)
Myslałam, że tylko dla mnie Poznań będzie odpowiedni a tu tyyyyyle chętnych.

No i się zgodzę że Poznań jako tako sam w sobie jest niezbyt ok dla dzieci. Wręcz przeciwnie, ostatnio w listopadzie zrobiłam wypad na tydzień tam i każdego dnia robiliśmy coś innego. No i nie aż tak drogo w końcu wyszło. Chociaż chyba rzeczywiście najlepiej byłoby znaleźć miejsce 'koło' i do tych najlepszych atrakcji zrobić wypad :)

W ogóle kto mieszka w miarę blisko Poznania? Oprócz mnie i Justyny?

Jeny, jak ja sobie humor poprawiłam hehe :) Jeżeli trzeba coś załatwić calkiem na miejscu, w Poznaniu, to możecie na mnie liczyć. Bywam tam bardzo często :)

Agulka, telewizor w moim domu jest tak stary,że czasami sama mam ochotę zrobić z nim coś takiego co stało się z waszym, ale generalnie to współczuję.

Asiek, ale Ci zazdroszcze takiego fajnego dnia. U mnie nie ma szans ani funduszy wielkich :)

Majandra, jestem pewna ze twoj synek uwielbia rehab, prawda ?

Anetasa, u nas jest tak, ze Olo wstaje i do mnie do lozka smiga :) I sie tulimy z rana zawsze ( o ile ma humor oczywiscie...)

Doti, ja tez jak sobie pomysle o tych lydkach, zgadze i innych dolegliwosciach to az skreca od srodka :D Ja nie wiem jak w ogole bylam w stanie sie poruszac :D

Monia, Naomi tez jest w ciazy? Nie wiedzialam...:)

Olaf wczoraj zasypial w lozeczku. Ja czytalam ksiazke obok niego... W sumie bylam do niego zwrocona bokiem. Nagle slysze smiech... i odglos konia... patrze.. a tam Olo jedzie na poreczy od lozeczka !
Co sie okazalo... Podnosil noge do gory, jak na trzepaku, podciagal sie i siadal...
Automatycznie 2 szczebelki wyjete :)
A w ogole to rozmawialam ze specjalista, ale to pozniej na zamknietym napisze :)

Dzień dobry BBony. Witam się z pracy.Jeszcze nie poczytałąm co namnożyłyscie, ale zaraz postaram się nadrobić zaległosci. Na początek się pochwalę, że niespodziewałam sie tak miłego powitania w pracy:)

My już po pierwszym spacerku:tak: spotkałam swoją fryzjerkę i ma mi zadzwonić i dać znać w który mój wolny dzień po południu jej pasuje także myslę że i ja w tym tygodniu upodobnię się do człowieka:-D do okulisty się nie umówiłam byłam u 3 i terminy tak odległe że postanowiłam spróbować umówić się w Polanicy mam nadzieję że tam będzie łatwiej:sorry2:

reklama
Do góry