Anetasa chodzi o datę urodzenia czyli on z 12 czerwca
Ale ja z 21 czerwca jestem gdzieś się walnęłam podając datę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetasa chodzi o datę urodzenia czyli on z 12 czerwca
ojejku... a co go bolalo bo cos przeoczylak :-(on się tak męczy, boli go...
kochana, moje dziecko zje WSZYSTKO!Iza, niezły ten Piotruś, że jest w stanie zjeść taką kaszkę. U nas mały wyczuje wszelkie niezgoności smakowe i strajkuje
moj piotrus tez juz 3 dni ma katar. w nocy na szczescie spi ladnie. w dzien jakos sie budzi ale dajemy rade. dzisiaj na zewnatrz bylo u nas tak pieknie, ze nawet wyszlismy na przejazdzke rowerkiem. mysle, ze bedzie dobrze. czosnek pomagaoj choroba znów dopadla dzieciaczki na BB Mateuszek, Natalka, Oskarek no i mój Matimam nadzieję ze reszta zdrowa
wiem, ze jak piotrs mial grype jelitowa to nie moglam mu dawac mleka. do dwoch dni po ustapieniu objawow. dzieki temu pozegnalismy sie z butelka . no ale piotrek nie wymiotowal...Czy mi się coś pomyliło czy przy wymiotach nie powinno się podawać mleka? I jak długo po ostatnich torsjach?
juz to przerabialismy i dawno przestalo dzialac. teraz dolewam mu wszystkich syropow do kaszki na szczescie je.Właśnie to cholerne podawanie leków jest najgorsze teraz na Tuśke działa oszustwo z herbatką tzn ona lubi jak się jej daję herbatkę łyżeczką więc dostaje kilka łyżeczek potem lekarstwo i tak w kółko ale ciekawa jestem jak długo jeszcze ten sposób będzie działał
moj maly nawet jak mial 39,5 goraczki to w zyciu bys nie powiedziala, ze chory. mial apetyt, pieknie sie bawil. gdybym go nie dotknela bo mi sie jego czerwone policzki nie podobaly to nawet nie wiedzialabym, ze ma goraczke. i tak jest zawsze.normalnie je i pije i w sumie bawi się ładnie ale widać że jest słabsza i nie ma już takiego powera jak zawsze
ja bym obudzila. zreszta kiedys tak zrobilam.teraz niewiem co robić czy budzić go i dać mu czopek z paracetamolem czy robić mu oklady?boje się że jak go obudzę że może miec problemy z uśnięciem kurde i tak żle i tak niedobrze...
Izabela - milo czytac taki historie o pracy...troche Ci zazdroszcze
Nie..troche mnie mdlilo przy zapachach chemicznych w markecie ale to i "nieciezarnego" zemdlic moze
Cześć Kasia, czyli że jest szansa, że się będziesz częściej pojawiać?
Ale ja z 21 czerwca jestem gdzieś się walnęłam podając datę?