reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ja też się dołańczam.

Jestem i ja, ale dzieciaki nie dają usiąść do kompa a jak mały pójdzie spać to Mai obiecałam zagrać w Monopol bo J wczoraj dopiero przywiózł prezent gwiazdkowy od chrzestnej i Majka męczy i męczy.......... a z Adasiem to wiecie jak mozna grać:no::no::no::no: szczególnie jak są małe elementy:tak:

Anetasa podtrzymam od czasu do czasu Ci towarzystwa:tak: obiadu nie robie , bo mam odgrzewany.

Na prawdę ostatnio nas mało na forum i w dzień ( wiadomo z jakich powodów:tak:) i wieczorem chyba też;-) wiadomo........ :tak::tak::tak:

Umrzemy śmiercią naturalną:sorry::-:)-:)-:)-(

reklama
Jestem i ja, ale dzieciaki nie dają usiąść do kompa a jak mały pójdzie spać to Mai obiecałam zagrać w Monopol bo J wczoraj dopiero przywiózł prezent gwiazdkowy od chrzestnej i Majka męczy i męczy.......... a z Adasiem to wiecie jak mozna grać:no::no::no::no: szczególnie jak są małe elementy:tak:

Anetasa podtrzymam od czasu do czasu Ci towarzystwa:tak: obiadu nie robie , bo mam odgrzewany.

Na prawdę ostatnio nas mało na forum i w dzień ( wiadomo z jakich powodów:tak:) i wieczorem chyba też;-) wiadomo........ :tak::tak::tak:

Umrzemy śmiercią naturalną:sorry::-:)-:)-:)-(
Skąd ja to znam my mamy swoją ulubioną grę w kości i zawsze spotykaliśmy się w kilka osób i tak przy piwku się grało teraz nie da rady wcześniej niż jak Tuśka pójdzie spać bo nam kostki podkrada:wściekła/y: Cieszę się że chociaż raz na jakiś czas do mnie zajrzysz nie będzie mi tu tak smutno:tak: a co do aktywności na forum to faktycznie coś ostatnio ciężko trafić tak aby chociaż ze trzy naraz się świeciły:sorry::-( ale śmierć nam chyba jeszcze nie grozi przynajmniej ja mam taką nadzieję:tak:

Cześć dziewczyny.
Staram się na bieżąco was podczytywać, ale na pisanie kompletny brak weny:zawstydzona/y: Poza tym stosunkowo mało jestem na necie bo staram się być z małym jak najwięcej poza domen-dzisiaj też, zaraz po drzemce małego spadamy z domu bo już niby-szwagier wrócił narąbany jak stodoła ( a dopiero południe) i klimaty w domy do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Porażka.

GRATULACJE, ciężar z serca pewnie Wam obojgu spadł:-)

jeszcze mialam napisac ze u nas jest 11stopni ciepla:szok:tylko ze leje ale to nic moze wiosna juz idzie:-)
Lece szpinak gotowac do nalesnikow.

U nas 11 stopni ale na minusie:szok:
Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
U nas głównie gotuje teściowa, ale jak ja działam w kuchni to mały albo stoi przy mnie ewentualnie z M sie próbuje bawić

Czesc wieczorowo

I musze sie pochwalic ze moj maz kupil mi (juz) prezent urodzinowy - kompka:-):-):-) bo moj stary choc poczcciwy lapek sie zbuntowal i nic nie szlo...nie wspominajac o wyrwanym klawiszu W ( przez wiadomo kogo;-):baffled:)
..i udalo mi sie dopchac do prezentu bo przeciez kompy to to co facei uwielbiaja najbardziej:szok::baffled: wiec dzis chyba zasypiam sama:-(
Ja szczerze mówiąc ostatni prezent od M dostałam.......hm, kiedy to było?

Zapomniałam sie pochwaliś, że weekend majowy juz zaplanowany mamy. Jak zwykle (od 4 lat ) jedziemy najpierw do Darłówka na basen a potem do Ustki. To juz tradycja - z firmy J.

OK dzieki jeszcze raz, łojciu jak się cieszę................. że mam kierowcę
No to super.
Ja rzadko kiedy snuje tak odległe plany- należę do typu ludzi dość spontanicznych jeżeli chodzi np.o wyjazdy. Czasem kiepsko na tym wychodzę -wiadomo brak miejsc czy coś podobnego, ale już taka jestem- chyba konkretnej nauczki jeszcze nie dostałam:sorry2:

Gagulec współczuje Ci a jednocześnie podziwiam że to wszystko wytrzymujesz bo ja bym chyba ich wszytskich powybijała:wściekła/y:
Dlatego staram sie byc teraz jak najwięcej poza domem, żeby nie uczestniczyc w tej tragicznej komedii, która sierozgrywa w miwszkaniu:-( Ponadto poniekąd nie mam wyjścia:-( Poza tym szkoda już moich nerwów bo później odbija się to na Damianie. Kłócenie się niczego dobrego nie przyniesie, a gadka z teściowa kończy się jej nerwowym: "dajcie mi spokój" ( plus kilka niecenzuralnych słów). Pozostaje tylko myśl o jak najszybszym wyprowadzeniu się i rozstaniu w miarę zgodnym.

Mam nadzieję że wszystko ułoży się tak że będziecie mogli wyprowadzić się jak najszybciej bo co to za życie że człowiek musi sam się usówać z domu bo w takiej atmosferze się nie da żyć a co dopiero dziecko wychowywać.

Witam sie i ja
Anetasa ja bede zagladac od czasu do czasu.
Hruda ja tez mialam kanalowe gornej 1 i puki sie nie zaleczyl to co pare dni chodzilam po scianach.A leczyl sie skubaniec dlugo.A Ty ktorego leczysz zabka?
No i za Twoja rada kupilm sobie bluzeczke zielona bluzeczke z takim fikusnym zabocikiem tylko nie wiem co do tego i jaki kolor najlepiej by pasowal?do butelkowej zieleni?
Doti buziaczki cmok,cmok.Ja tez styczniowka:tak:i moj malz i Fabek:-D

reklama
Moje dziecie dzisiaj mnie wykonczy.Ciagle cos chce.Pokazuje ze chce to a jak dam to nie chce i odkladam a ona zla bo to jednak chciala. i tak ciagle cos wymyslaWRrrrrrr

Do góry