reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids, ja oczywiście chętna na spotkanko. Asia pewnie też.
no to super.a spotkanko mozemy zrobic w jakims miejscu typu fikolandia.Asi starszak z moim by sobie polatali a my z wrzesniakami mozemy zatopic sie w jakims basenie z pileczkami:-DPierwsze miejsce jakie przychodzi mi na mysl to centrum Targowek pamietam ze tam zawsze personel dobrze pilnowal maluchow.Ale nie wiem jak u Was z dojazdem.

Eee bede uparta...na bank jakis odcien zielonego pasuje do twojej karnacji.:-p:happy:

pomyslalam nad tym i wyciagnelam z otchlani szafy koszule w oliwkowym kolorze i masz racje:happy:calkiem ,calkiem.Chyba wybiore sie na dniach do sklepu i zaatakuje wieszaki z zielonym i bede przymierzac bo jednak lubie ten kolor. A narazie posilam sie pistacjami a na kolacje szpinak:)))

No to suuuuuper!

U nas po staremu...a zab mnie wciaz boli. Jesl leczony ale dzis w nocy chodzilam po scianach...teraz juz lepiej:baffled:
Masz leczenie kanalowe?Jak tak to wspolczuje.

Ostatnia edycja:
reklama
kobietki, jak wiecie Dzien Babci i Dziadka tuz tuz, nie mam pomyslu na prezent:zawstydzona/y: co wy zamierzacie kupic/zrobic? (oprocz laurki oczywiscie:-D)
ups zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też nie mam żadnego pomysłu w tym roku bo rok temu na pierwszy dzień babci babcie dostały kubek ze zdjeciem wnuka z jednej strony a z drugiej zdjęcie babci z wnukiem prezent trafiony babcie zadowolone a w tym roku zero pomysłu:-:)confused:
my w zeszlym roku kupiliśmy male albumy i wywolaliśmy po kilka zdjęc i daliśmy albumy za zdjęciami, 2 lata temu byly ramki ze zdjęciami a teraz...:baffled:może wlaśnie te kubki:tak:

GRATULACJE!!!!

U Fabka juz wszystko dobrze,ostatni raz zagoraczkowal w piatek nad ranem 40,3 i od tamtej pory nic.Dzisiaj poszedl do szkoly zadowolony jak nie wiem i od razu na basen ida z klasa:confused:
.
Fajnie że dzieciaczki już zdrowe:-)

Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
Mateusz zazwyczaj śpi a Ola koloruje lub uklada puzzle albo bawi się w swoim pokoiku

a my dzis wkońcu wyszliśmy na spacerek dzieci jeszcze kaszlą ale to juz pikus z porównaniem co bylo na początku:tak:ale dlugo ne byliśmy bo jakos mocno wialo i jak szliśmy juz do domku to Mateusz plakal bo byl juz spragniony podwórka:sorry2:
Ściągnelam wkońcu Madagaskar 2 i dziś wieczorem będziemy z D oglądać:-)

Czesc wieczorowo
Ząb napierd...:crazy::-:)baffled:ale coz...jutro do denta na zatrucie chyba bo to kanalowe bylo:szok::-(

I musze sie pochwalic ze moj maz kupil mi (juz) prezent urodzinowy - kompka:-):-):-) bo moj stary choc poczcciwy lapek sie zbuntowal i nic nie szlo...nie wspominajac o wyrwanym klawiszu W ( przez wiadomo kogo;-):baffled:)
..i udalo mi sie dopchac do prezentu bo przeciez kompy to to co facei uwielbiaja najbardziej:szok::baffled: wiec dzis chyba zasypiam sama:-(

Czesc wieczorowo
Ząb napierd...:crazy::-:)baffled:ale coz...jutro do denta na zatrucie chyba bo to kanalowe bylo:szok::-(

I musze sie pochwalic ze moj maz kupil mi (juz) prezent urodzinowy - kompka:-):-):-) bo moj stary choc poczcciwy lapek sie zbuntowal i nic nie szlo...nie wspominajac o wyrwanym klawiszu W ( przez wiadomo kogo;-):baffled:)
..i udalo mi sie dopchac do prezentu bo przeciez kompy to to co facei uwielbiaja najbardziej:szok::baffled: wiec dzis chyba zasypiam sama:-(

Hrudzia
prezent I klasa, ale nie długo będzie cały Twój:tak:;-):-D:-D
No ciekawe co mi małż na urodzinki walnie, ja mam też niedługo:tak:

Czesc wieczorowo

Hurdzia extra prezęt ci mężuś zrobil tylko pozazdrościć:tak: mi też by się taki prezent przydal bo ten nasz to chodzi jak...:wściekła/y:ale o takim prezencie to ja mogę tylko pomarzyć:-(

reklama
Do góry