reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziendoberek laski
A ja dochodze do siebie po wczorajszych urodzinach mezczyzny mojego zycia:happy:Fajnie bylo.
U Fabka juz wszystko dobrze,ostatni raz zagoraczkowal w piatek nad ranem 40,3 i od tamtej pory nic.Dzisiaj poszedl do szkoly zadowolony jak nie wiem i od razu na basen ida z klasa:confused:
Agulka no to bedziecie opijac teraz:-)Gratulacje dla mezulka to nie lada wyczyn zdac prawko staremu kierowcy- stazem nie wiekiem of course:-)
Donkat moja mama dostanie jakas reczna robotke od wnukow a ja dokupilam piekny,wielki szal z paszminy i zawieziemy to w lutym.
Larcia trzymaj sie ten tydzien zleci nie wiadomo kiedy:tak:
Hruda tak mam jasna karnacje i uwielbiam zielony kolor:tak:ale niestety nie pasuje on do mnie w zadnym odcieniu-wygladam strasznie blado.Najbardziej mi pasuja czerwienie,brazy,czern,burgundy.

Ostatnia edycja:
jeszcze mialam napisac ze u nas jest 11stopni ciepla:szok:tylko ze leje ale to nic moze wiosna juz idzie:-)
Lece szpinak gotowac do nalesnikow.

Majandra po wysypce nie ma sladu.
Jak ja gotuje to mala spi w tym czasie a jesli nie to gotujemy razem tylko wtedy to juz takie szybsze potrawy.
A tak na marginesie to w 2 polowie lutego jade na tydzien do Pl wiec moze sie spotkamy?AsiaKC moze tez dolaczy.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
gotują razem ze mną. Adas podaje ziemnieki do obierania, a jak obiorę to wkłada do zlewu, wrzuca przyprawy, miesza....... itp.....

gabits
super dober wiadomości

Dzięki dziewczyny za dodanie otuchy, trzymanie kciuków i grtulacje..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spadamy na obiadek i spacerek

Ostatnia edycja:
Agulka, dopiero teraz przeczytałam: ogromne gratulacje!

Ja też się staram, żeby Maciuś mi "pomagał", ale jemu ciągle mało:wściekła/y::szok:

Gabids, ja oczywiście chętna na spotkanko. Asia pewnie też.

Ostatnia edycja:
Hej, kubek nawet fajny pomysł,sprawdzi się u moich rodziców. Zobaczę po ile u nas robią i czy zdążą. W zeszlym roku dostali duże zdjęcia w ramce. A w tym myślalam o czekoladkach. Może mało ambitnie,ale jakoś nie chciało mi się wymyślać. Może dodam do tego aktualne zdjęcie,żeby sobie wymienili.
Cały czas czekam,aż zadzwonią od S z pracy,że łaskawie wypłatę uszykowali. Normalnie w huja sobie lecą:wściekła/y:

donkat on tam mieszkal pol swojego zycia i musi co rok latac, zeby mu green card nie przepadla.I wlasnie w tym zawsze byl problem,ze urlop i kasa szly na jego wyjazd, a ja przez to nie mam wczasow,ciagle w domu.Rodzice drugi rok z rzedu przyjezdzaja, zeby zostac z cora,zebysmy gdzies razem pojechali, a on ZNOWU drugi rok z rzedu wykiwal mnie i sam sobie pojechal,bo przeciez ja nie mam jak tam wjechac.Pojechal po to,zeby przedluzyc green card i zalatwic papiery dla nas.Zawsze znajdzie sie powod. A mial juz olac us, bo ja wcale nie chce tam mieszkac!I i gadalam gadalam wkurzalam sie,ze a niech se jedzie, a jak pojechal, to ja mam dola, ze zostalam sama.Ahhh dluga historia. W kazdym razie zla na niego juz nie jestem, bo i tak pojedziemy chociaz na 3 dni gdzies sami, bo rodzice przylatuja juz w ta sobote, a ona wroci za pare dni, wiec i tak sie wyrwiemy.Aj wczoraj poprostu mialam dola, wiec przynudzalam na BB. Dzis juz ciut lepiej.

majandra kupilam amandzie wczoraj namiocik i wstawilam do kuchni z jakimis zabawkami. Wiec ja gotuje, a ona sie spokojnie bawi. Rzeczy tyou magnesy na lodowke itp tez dzialaja. Albo wlaczam jej tv w salonie i sobie biega raz tu raz tam.

reklama
Dzien dobry:-)
Dziewczyny, jak gotujecie to co Wasze dzieci w tym czasie robią?
Jak to co?:-) Stasiek stoi i patrzy, czasem poprzynosi ktores ze swoich garnkow i nasladuje. I chocbym stala tam kilka godzin on stoi nieugiecie razem ze mna. On uwielbia wszytsko co zkuchnia zwiazane:-p:-D

Hruda tak mam jasna karnacje i uwielbiam zielony kolor:tak:ale niestety nie pasuje on do mnie w zadnym odcieniu-wygladam strasznie blado.Najbardziej mi pasuja czerwienie,brazy,czern,burgundy.
Eee bede uparta...na bank jakis odcien zielonego pasuje do twojej karnacji.:-p:happy:

No to suuuuuper!

U nas po staremu...a zab mnie wciaz boli. Jesl leczony ale dzis w nocy chodzilam po scianach...teraz juz lepiej:baffled:

Do góry