reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat, niestety Maciuś przestał przejawiać chęć do nauki, więc robię to już coraz rzadziej, ale cały czas próbuję, może mu wróci. Dopóki nie chodził bardzo go to interesowało. Ale zauważyłam, że coś tam zapamiętał, bo np. dziś mąż wyjął te karty i pokazał małemu kartę z napisem Słoń (nic nie mówiąc przy tym) i Maciuś przyniósł mu słonia.

Coś tu dzisiaj puściutko. Na szczęście wzięłam sobie dzisiaj książkę do pracy i poczytałam trochę przynajmniej mi dzień w pracy zleciał:tak: inaczej bym z nudów umarła.

A ja pierogi mam juz ulepione i zamrozone. Najgrosza robota za mna uff.f. Dzis bylam z Mandy w klubie dla dzieci, a M latal za prezentem dla mnie :-) Ide po jakiegos drina i obejrze film i spac, jutro czeka mnie sprzatanie domu.milego wieczorku!

ja też juz lepiłam pierogi z kapuchą i grzybai ale mam za dużo farszu a ciasta niet więc albo będą krokiety albo jutro od nowa polska ldowa pierogi cd

ale jestem na siebie zła przytarłam sobie nowego pazura na tarce eh i usze jutro isc babce pokazac zeby cos z tym zrobiłą niby mocno nie widac ale zel naruszony i lipa jak się od wody posypie cały
jutro jedziemy po choinke i ciekawa jestem jaką wybierzemy

Wpadłam się przywitać! My dopiero wstałyśmy nie wiem jak to się stało. Tuśka obudziła się po 6 marudna i chciała mniam mniam wstałam zrobiłam jej kasze i przed 7 już leżałyśmy w łóżku spowrotem i zasnęłyśmy. Teraz zastanawiam się o której pójdzie spać:baffled: Zaraz się zbieramy i lecimy po resztę zakupów. yczę wszystkim miłego dnia!

Czesc Babony
Ja tez sie witam bo zaraz zmykaMY na zakupy a potem rybke bede pitrasic...dzis tez ubieranie drzewka. Z J oczywiscie byly jazdy ale juz jest jakos przyzwoicie :baffled::happy:

Zdrowka dla malutkich chorowitkow zycze a takze mocy sil dla was BaBony w tym szle przygotowan:-):tak:

Witam i ja.

Donkat
uwielbiam dużą żywą choinkę i nawet komputer nie da jej rady. Wolę nie mieć "okienka"na świat niż maleńką chioneczkę < ale jak widzicie nałóg jest silniejszy i znów rozłozyłam sprzęt na podłodze.
My jedziemy 80 km, jak na razie u nas jeszcze czarno

Hrudzia te małe spięcie to normalka, musicie do siebie teraz przywyknąć, ale sama wisz, że będzie cool.

Tygrysku
mi też został farsz więc robię te chińskie pierogi.

Miłego pichcenia, sprzątania i krzątania w tym świątecznym klimacie.

reklama
wiitaaam!!!

ale jestem na siebie zła przytarłam sobie nowego pazura na tarce eh i usze jutro isc babce pokazac zeby cos z tym zrobiłą niby mocno nie widac ale zel naruszony i lipa jak się od wody posypie cały
jutro jedziemy po choinke i ciekawa jestem jaką wybierzemy

oj tygrysku, chyba jednak nie przywyklas jescze do nowych rozmiarow paznokci:-D:rofl2:

Wpadłam się przywitać! My dopiero wstałyśmy nie wiem jak to się stało. Tuśka obudziła się po 6 marudna i chciała mniam mniam wstałam zrobiłam jej kasze i przed 7 już leżałyśmy w łóżku spowrotem i zasnęłyśmy. Teraz zastanawiam się o której pójdzie spać:baffled: Zaraz się zbieramy i lecimy po resztę zakupów. yczę wszystkim miłego dnia!

u nas podobnie. wstalismy o 9.15:szok::szok: tez mialam juz wizje, ze mala pojdzie spac dopiero po 14, ale o dziwo juz spi, czyli jak zawsze:tak:

Czesc Babony
Ja tez sie witam bo zaraz zmykaMY na zakupy a potem rybke bede pitrasic...dzis tez ubieranie drzewka. Z J oczywiscie byly jazdy ale juz jest jakos przyzwoicie :baffled::happy:

Zdrowka dla malutkich chorowitkow zycze a takze mocy sil dla was BaBony w tym szle przygotowan:-):tak:

a ja myslalam, ze jest super kolorowo, bo nas baaardzo zaniedbujesz:-(
jakis czas musicie ze soba "powalczyc" jak dwa lwy na jednym terytorium;-)
oby sie obylo bez strat mateiralnych i duchowych:-)

Witam i ja.

Donkat
uwielbiam dużą żywą choinkę i nawet komputer nie da jej rady. Wolę nie mieć "okienka"na świat niż maleńką chioneczkę < ale jak widzicie nałóg jest silniejszy i znów rozłozyłam sprzęt na podłodze.
My jedziemy 80 km, jak na razie u nas jeszcze czarno

.

:-D:-D:-D:szok:

Powiedźcie jak zmniejszyć wszystko na monitorze, coś mi się zrobiło i są kulfoniaste litery, wszystko OGROMNE

nacisnij CTRL i jednioczesnie reguluj koleczkiem myszki

Do góry