reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Moniu zależy jeszcze od firmy kurierskiej ale generalnie jest na drugi dzień od wysłania ostatecznie w sobotę dostaniesz bo oni w soboty też jeżdżą:tak:

wlasnie tak powinno byc:tak:
pamietam jak anm przywizeli lozeczko dla malej przed porodem. ok.8ranow sobote kurier przyjechal i nas obudzil-oszalal!!!!!!!!!:rofl2:

no to super na weekend już Mati będzie spal w nowym łóżeczku :-)Ok spadam bo Ola mie męczy żebym się z nią pobawila w 1-2-3 BABAJAGA PATRZY:-Dno a za godzinkę przyjadą goście

milego przyjecia i trafionych prezentow:tak::-)

Pani doktor powiedział to co ja przypuszczałam. Gardło zainfekowane przez katar od ząbków albo coś z powietrza złapał, bo przez ząbki osłabiony. Mamy eurespal, ambroksol, tantum verde, lipomal no i do noska to co mam. Na szczęście nie poszło nic na oskrzela. Teraz śpi od 13. A noc była spokojna,bo zasnął po 12,ale sam, bez histerii, lulania i nawet dyducha porzucil.

dobrze, ze sie upewnilas, ze to nic groznego:tak:

No i po obiedzie. Pralka chodzi. Znowu:crazy: Nie wiem ile z lekarstw zostało w brzuszku. Qrwa co ja mam mu dawać?? Przecież nie będzie żyl o samej wodzie i sucharach. Przecież na pusty żołądek nie powinno się barć leków. Po mału opuszczają mnie siły. S będzie dzisiaj na noc to ja idę spać,bo podam na ryj

justyna, a to czemu maly tak wymiotuje? tylko jak mu dajesz lekarsrtwa, czy teraz przy tych zebach wszystko zwraca?
niedobrze:-:)no:

reklama
Hej hej
A stare auto wystawiliśmy na allegro i wiecie co? Sprzedalismy:szok::szok::szok: za 450z~ł. hihihihihi, bili sie o tego starego trupa. Nawet takiego meila dostalam, cyt:

"Dzień dobry. Jestem osobą reprezentującą wytwórnię filmów fabularnych w
> Łodzi. Jesteśmy zainteresowani Państwa samochodem. Samochód będzie użyty
> na potrzeby scen kaskaderskich. Czy samochód ma sprawny układ
> kierowniczy i hamulcowy.Proszę o odpowiedź drogą mailową, z góry
> dziękuję.
> :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-Dniezle. Twoja fura przed smiercia zawrotna kariere zrobi w showbizie - na czarnym ekranie hehe

Moniu wszystkiego naj naj lepszego dużo szczęścia, miłości zadowolenia z dzieciaków i męża i zdrówka dla Was wszystkich z okazji urodzin!:-)
Dolaczam sie do zyczen!!!!:-):-):-)

hey dziewczynki

U mnie zawrot swiateczny, wczoraj M zostal w domu z corcia, a ja pojechalam na zakupy. Od 12:30 do 18 nie bylo mnie w domu!Prezenty,zakupy ahhh ale fajnie bylo, a i tak wszystkiego nie kupilam :-)
Ja tez umiem tyle czasu 'przepuscic' na zakupach:-p:szok::-)
Ale juz mam prawie wszystko, tylko popakowac bo uwielbiam gustownie zapakowane prezenciki:tak:

musimy w koncu jechac kupic dla nas zywa, bo niedlugo zostana same rozgi
A my wlasnie kupilismy, jodle, do sufitu...i o dziwo od wczoraj podrozaly o 50 zika:szok::crazy::wściekła/y::baffled:

Pani doktor powiedział to co ja przypuszczałam. Gardło zainfekowane przez katar od ząbków albo coś z powietrza złapał, bo przez ząbki osłabiony. Mamy eurespal, ambroksol, tantum verde, lipomal no i do noska to co mam. Na szczęście nie poszło nic na oskrzela. Teraz śpi od 13. A noc była spokojna,bo zasnął po 12,ale sam, bez histerii, lulania i nawet dyducha porzucil.
Zdrowka dla Matiego!!!:tak::tak::tak:
No i po obiedzie. Pralka chodzi. Znowu:crazy: Nie wiem ile z lekarstw zostało w brzuszku. Qrwa co ja mam mu dawać?? Przecież nie będzie żyl o samej wodzie i sucharach. Przecież na pusty żołądek nie powinno się barć leków. Po mału opuszczają mnie siły. S będzie dzisiaj na noc to ja idę spać,bo podam na ryj
Oj wspolczuje ci, kochana...juz w drzwiach wrecz S dzieciaka a sama sie udaj na odpoczynek..nalezy ci sie i juz!!!!!!.:tak::happy:

Bylimsy dzis w Wawie ( pozdrawiam Warszawianki:-):tak:) , podroz meczaca, rozmowy J o prace owocne.
Spadam odpoczac przy winku bo padaMY
Buziaki Babony

Ostatnia edycja:
hejka widzę że choróbstwa się panoszą jak trza a i do nas nowy wirus zawitał mała ma gorączkę Symek chore gardło a B zasmarkany na razie mi ni c nie dolega

ostatnio faktycznie szaleje wiecie co zrobiłam .......
zrobiłam sobie paznokcie tzn mam czerwone tipsy są super tylko ciężko się pisze ale się wyrobie mam nadzieje bo ja musze pisac na klawiaturze non stop w pracy, to mój pierwszy raz

zrobiłam sobie paznokcie tzn mam czerwone tipsy są super tylko ciężko się pisze ale się wyrobie mam nadzieje bo ja musze pisac na klawiaturze non stop w pracy, to mój pierwszy raz
Przyzwyczaisz się kochana tylko daj sobie kilka dni:tak: ja też tak miałam jak pierwszy raz założyłam tipsiory.

Moniu wszystkiego naj naj lepszego dużo szczęścia, miłości zadowolenia z dzieciaków i męża i zdrówka dla Was wszystkich z okazji urodzin!:-)
ja też dołańczam się wieczorem:tak::tak::tak:

Hej hej

:-Dniezle. Twoja fura przed smiercia zawrotna kariere zrobi w showbizie - na czarnym ekranie hehe

A my wlasnie kupilismy, jodle, do sufitu...i o dziwo od wczoraj podrozaly o 50 zika:szok::crazy::wściekła/y::baffled:

Hrudzia to na przyszły rok robimy interes, bo u nas są za 15zł. Ja u nas kupie a Ty sprzedaż u siebie a potem będziemy dzieliły się zyskami:-D:-D:-D

Dzis też napisał facet emeila, że jest zainteresowany naszym trupem, bo chce jeździć nim na rajdach:szok::szok::szok::szok: Ale nasze auto ma wzięcie.:tak::-D:-D:-D

Justyna dobrze, że z Matim dobrze.

U nas choróbsko u Mai. Juz wieczorem wczoraj źle sie czuła, nos zatkany, gorączka....... Oby mały nie załapał bo za niecałe 3 tyg mamy ten zabieg a musi byc zdrowiutki. Dzis bylismy na zakupach a Maje zostawiłam u mamy. Nie mam jescze prezentu dla rodziców, ale może w sobotę:baffled:
Jutro w przedszkolu przychodzi Mikołaj a Mai znów nie będzie, mwięc znów bo rok temu tez była chora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem na maxa wku..... bo wczoraj dzieci poszły na jakieś tam przestawienie jakies 700m od przedszkola i wiecie co, te pindy nie założyły Mai rajstop/ nie dopilnowały bo sama umie zakładać / i poszła w cieniutkich spodniach od dresu:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz mamy tego skutki - choróbsko na maxa. Ale J idzie jutro po tą paczkę , więc zajrzy do dyrektorki:angry::angry::angry::angry:i narobi rumoru.
Maja mówi, że to własnie szanowna Pani dyrektor kazał szybko sie ubierac, bo niby by nie zdążyli. Ale w dupie to mam, bo sama suka mówiła na zebraniu, żeby zostawiać rajstopy w szatni a one ubiorą jak będą wychodzic na dwór.

wiem anetas wiem ale to dla mnie przeżycie bo zawsze sobie obiecywałam że to zrobie i zawsze cos było ważniejsze i fak już lepiej mi się pissze ale się obawiam co a to B powie eh
idę się kąpac bo potem londyńczycy nie wiem jak wy ale ja uwielbiam ten serial

justyna, a to czemu maly tak wymiotuje? tylko jak mu dajesz lekarsrtwa, czy teraz przy tych zebach wszystko zwraca?
niedobrze:-:)no:
nie wiem dlaczego wymiotuje. Podejrzewam,że po mleku przy gorączce. Dzisiaj nie dostał mleka na spanie.Dałam mu płatki na wodzie z bananem, za dużo nie zjadł,ale zawsze coś. Ale po obiedzie też rzygnął. Może jak kaszle po posiłku to jedzenie podchodzi mu do góry? Jak na razie śpi.

reklama
Ja odkąd pamiętam miałam naturalne pazurki stosunkowo długie i dziwnie mi było jak skrócone zostały. Teraz przy małym przeszkadzałyby mi na maksa, wiec mam średniej długości

Dzis też napisał facet emeila, że jest zainteresowany naszym trupem, bo chce jeździć nim na rajdach:szok::szok::szok::szok: Ale nasze auto ma wzięcie.:tak::-D:-D:-D

Justyna dobrze, że z Matim dobrze.

U nas choróbsko u Mai. Juz wieczorem wczoraj źle sie czuła, nos zatkany, gorączka....... Oby mały nie załapał bo za niecałe 3 tyg mamy ten zabieg a musi byc zdrowiutki. Dzis bylismy na zakupach a Maje zostawiłam u mamy. Nie mam jescze prezentu dla rodziców, ale może w sobotę:baffled:
Jutro w przedszkolu przychodzi Mikołaj a Mai znów nie będzie, mwięc znów bo rok temu tez była chora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem na maxa wku..... bo wczoraj dzieci poszły na jakieś tam przestawienie jakies 700m od przedszkola i wiecie co, te pindy nie założyły Mai rajstop/ nie dopilnowały bo sama umie zakładać / i poszła w cieniutkich spodniach od dresu:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz mamy tego skutki - choróbsko na maxa. Ale J idzie jutro po tą paczkę , więc zajrzy do dyrektorki:angry::angry::angry::angry:i narobi rumoru.
Maja mówi, że to własnie szanowna Pani dyrektor kazał szybko sie ubierac, bo niby by nie zdążyli. Ale w dupie to mam, bo sama suka mówiła na zebraniu, żeby zostawiać rajstopy w szatni a one ubiorą jak będą wychodzic na dwór.
Agulka, wasze autko robi karierę w zawrotnym tempie:tak::tak::-D
A dyrektorce należy się konkretnie:tak::tak:

nie wiem dlaczego wymiotuje. Podejrzewam,że po mleku przy gorączce. Dzisiaj nie dostał mleka na spanie.Dałam mu płatki na wodzie z bananem, za dużo nie zjadł,ale zawsze coś. Ale po obiedzie też rzygnął. Może jak kaszle po posiłku to jedzenie podchodzi mu do góry? Jak na razie śpi.
Oj bidulek. Niech zdrówko powraca szybciutko, a mamę niech cierpliwość nie opuszcza.

Do góry