reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa, ja tez jeszcze sto lat za Murzynami, jezeli chodzi o zakupy-zostawaim je na niedzielę ( czyli w niedzielę bede klnac na czym swiat stoi:baffled:)
Mi by też pasowało w niedzielę bo zostawiłabym M z małą w domu ale cóż w niedzielę trzeba do pracy:crazy: więc koniec końców będę ją ciągać za sobą w sobotę.

reklama
oj, te pomocnice sa kochane!! po julitce musze wiecej poprawiac jak ona pomaga, niz bez tej pomocy, ale to jest urocze!!
jak tylko widzi paprochy lub kropki picia na podlodze to zaraz biegnie po scierke lub szcotke:rofl2:
swoja pieluszka do buzi powyciera meble, podloge i wszystko co sie da, a na koncu buzke!!
:tak::tak::tak::tak:
U nas najlepsza zabawką i towarzyszem dziennych przygód jest...mała miotełka. :tak::tak::tak: a jak się jej domaga aż piszczy :szok::szok: brakuje tylko, żeby zaczął sypiać z miotełką:-D:-D .Wycieranie wszystkiego co się da ( i czym się da-w zależności co jest pod ręka) :tak::tak::tak::tak::tak:

Dziękuje wszystkim za życzenia tu i na NK:tak:
no i mam pytanko jak dlugo idzie paczka kurierem bo wlaśnie dostalam wiadomość że wyslali już łóżeczko czy jest możliwość żeby bylo już jutro czy raczej dopiero w poniedzialek:confused::dry:

Moniu zależy jeszcze od firmy kurierskiej ale generalnie jest na drugi dzień od wysłania ostatecznie w sobotę dostaniesz bo oni w soboty też jeżdżą:tak:

no to super na weekend już Mati będzie spal w nowym łóżeczku :-)Ok spadam bo Ola mie męczy żebym się z nią pobawila w 1-2-3 BABAJAGA PATRZY:-Dno a za godzinkę przyjadą goście

oj, te pomocnice sa kochane!! po julitce musze wiecej poprawiac jak ona pomaga, niz bez tej pomocy, ale to jest urocze!!
jak tylko widzi paprochy lub kropki picia na podlodze to zaraz biegnie po scierke lub szcotke:rofl2:
swoja pieluszka do buzi powyciera meble, podloge i wszystko co sie da, a na koncu buzke!!
Mateusz też sprząta. Na Mikołaja dostał od teściowej miotełkę i zamiata... tv, stól w kuchni,a dzisiaj łazil jeszcze z dużym wiadrem:dry: a kropki na podłodze robi się tak: kubek lub butelkę do góry nogami i puka o podłogę, jak jest wystarczająca ilość kropek,a jak się uda to kałyża to wyrzuca kubek za plecy i rozmuzguje szybko raczką i ucieka:crazy:

Dziękuje wszystkim za życzenia tu i na NK:tak:
no i mam pytanko jak dlugo idzie paczka kurierem bo wlaśnie dostalam wiadomość że wyslali już łóżeczko czy jest możliwość żeby bylo już jutro czy raczej dopiero w poniedzialek:confused::dry:
Przyłączam się do pięknych życzeń dziewczyn.
Dostałam właśnie zabawki dla Mateusza, zamowiłam wodny świat i happy ball, wysłane wczoraj GLS.

Pani doktor powiedział to co ja przypuszczałam. Gardło zainfekowane przez katar od ząbków albo coś z powietrza złapał, bo przez ząbki osłabiony. Mamy eurespal, ambroksol, tantum verde, lipomal no i do noska to co mam. Na szczęście nie poszło nic na oskrzela. Teraz śpi od 13. A noc była spokojna,bo zasnął po 12,ale sam, bez histerii, lulania i nawet dyducha porzucil.

No i po obiedzie. Pralka chodzi. Znowu:crazy: Nie wiem ile z lekarstw zostało w brzuszku. Qrwa co ja mam mu dawać?? Przecież nie będzie żyl o samej wodzie i sucharach. Przecież na pusty żołądek nie powinno się barć leków. Po mału opuszczają mnie siły. S będzie dzisiaj na noc to ja idę spać,bo podam na ryj

reklama
Oj Justynka współczuje Ci wykorzystaj S niech się w nocy zajmie Matim a Ty się wyśpij bo daleko tak nie zajedziesz:no: a nie wyspana i znerwicowana to nie wiele małemu pomożesz.

Do góry