reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A jeśli chodzi o ten placz - to może ząbek jakiś idzie? Powiem Ci że latem mój Stasio się budził około 23ciej przez jakiś czas z takim płaczem i wystraszony, jakby ktoś stanął koło łóżeczka i go przestraszył.
Zadne zeby. Pediatra obejrzala buzke i nic sie nie szykuje.
Czy możecie mi polecić jakąś spokojną, refleksyjną muzykę, najlepiej z kobiecym głosem?
Loreena McKennitt :-)

reklama
Majandra - jakiś powód musi być, powiesz czy taki ukiszony będzie smaczniejszy?;-)
Nuśka - foremki zakupiłam niedawno w realu w zwiazku z planem świątecznych wypiekow i juz dwa razy zostaly wykorzystane :-) Plasikowe, jest księżyc, gwiazdka, cos jakby kwiatek, misio, romb i serduszko. Kosztowały 6 ziko. A co do podejscia, lepiej teraz niz pozniej.
Agulka - no to zdrówko. Tez nie pilam takiej wodeczki, ale dziekuje, mam piwko :-)

Aha, zrobilismy te cynamonki. Trzy blachy nam wyszło! Bardzo smaczne, nie mialam cukru pudru wiec dalam zwykly, ale slabo sie rozpuscil. Mimo to cala rodzina chrupie. A Stasio nie mógł załapać o co kaman z tym ciastem, podziubał i chciał jeść, więc taki bardziej przeszkadzacz niż pomocnik z niego był :)
Kobieto! taki pomocnik,a Ty nie doceniłaś:-D

Tylko na chwilkę wleciałam,bo muszę umyć podlogę w pokoju i wyprasować,bo wczoraj byłam śmierdzący leń,a między 23,a 24 przyjedzie S. no i zamiast ruszyć się to:zawstydzona/y:muszę wtygodniu jeszcze raz cynamonki upiec:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no cóż...
Majandra ja bardzo lubię Norah Jones, jak chcesz to wrzucę na pocztę.

O zamianie kapci gdy dziecko przekrzywia nóżkę to słyszałam tylko przypomniałam sobie o tym dopiero jak przeczytałam.
Może i ja sobie chlapnę? Na lepszgo powera:-p
Twaróg taki kaszaniasty wyszedł. Tzn. za dużo siły mam w łapach i za suchy się zrobił.

Donkat na sałatkach na 55str. podawałam 2 przepisy na zupy rybne.
Agulka koszulki tak zajebiste są,że zostawiłam baterie,bo się przydadzą,a koszulki zostawiłam na szmatki. Ciekawe jakie te kapcie będą
Czy wódka pasuje z kompotem brzoskwiniowym? Bo kurna soku nie mam żadnego

Agulka koszulki tak zajebiste są,że zostawiłam baterie,bo się przydadzą,a koszulki zostawiłam na szmatki. Ciekawe jakie te kapcie będą
Czy wódka pasuje z kompotem brzoskwiniowym? Bo kurna soku nie mam żadnego

to takie same przeznaczenie maja jak i u mnie:tak::tak::tak:

A co do wódki, to wszystko pasuje, ja popijałam nawet wodą z ogórków kiszonych i zagryzałam chlebem ze smalcem i ogórkami owymi

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry