reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Anetasa - trzymam kciuki za twoja mame i za pomyslne wyniki badan:-)
Monia - o 7.30 wysylam aniolki do Was. Bede myslami z Wami!:tak:Daj znaka jak najszybciej sie da:-)

Ja zajrzałam żeby jeszcze podczytać choć sił i weny brak na pisanie idę zaraz się zrelaksować pod prysznicem i póki Tuśka śpi i leki działają może M coś na to moje spięcie pomoże:dry:HiHI pewnie będzie chętny tylko żebym ja nie odpadła przed:-D;-):tak:
Hrudzia już po tej mamografii niestety wiemy że nie jest dobrze kolejne badania są w celu potwierdzenia jak bardzo jest źle bez operacji chyba się nie obejdzie ale modlę się i wierzę że wszystko dobrze się skończy.

Ostatnia edycja:
Hrudzia już po tej mamografii niestety wiemy że nie jest dobrze kolejne badania są w celu potwierdzenia jak bardzo jest źle bez operacji chyba się nie obejdzie ale modlę się i wierzę że wszystko dobrze się skończy.
:-:)-:)-(PRZYKRO MI :-:)-:)-(ale trzeba mieć nadzieję że wszystko będzie dobrze :tak:

Nadzieję zawsze trzeba mieć. Ja jednak należę do pesymistek i zawsze zakładam najgorszą wersję bo wolę być przyjemnie zaskoczona niż się rozczarować i muszę przyznać że jakoś dobrze mi się z tym przez życie idzie co pewnie niektórym móże się wydać dziwne.

ten chlebek to nie dla mnie. Za skomplikowane, za dużo babrania:dry: No i juz drzemnął bez dyducha i obudził się. Tak smiesznie płakał jakby cos go bolało. Dałam mu i śpi. Chyba jakieś piwko otworzę i idę prasować,bo dzisiaj dostałm klucz od suszarni,a tu jeszcze jakies pranie stare schowane wygląda:-p A propos suszarni... właśnie kumpela z klatki obbok zapytała,czy mam klucz,bo tam jej pranie wisia i czy mi to nie przeszkadza? Qrwa pewnie,że przeszkadza,bo najpierw się pyta,a później wiesza. To nie pierwszy taki nr,a najlepsze jest to,że każdy m suszarnię 2 doby,a ona zawsze tydzień,bo się nie wyrabia

reklama
Do góry