reklama
Ja zajrzałam żeby jeszcze podczytać choć sił i weny brak na pisanie idę zaraz się zrelaksować pod prysznicem i póki Tuśka śpi i leki działają może M coś na to moje spięcie pomożeHiHI pewnie będzie chętny tylko żebym ja nie odpadła przed;-)
Hrudzia już po tej mamografii niestety wiemy że nie jest dobrze kolejne badania są w celu potwierdzenia jak bardzo jest źle bez operacji chyba się nie obejdzie ale modlę się i wierzę że wszystko dobrze się skończy.
Hrudzia już po tej mamografii niestety wiemy że nie jest dobrze kolejne badania są w celu potwierdzenia jak bardzo jest źle bez operacji chyba się nie obejdzie ale modlę się i wierzę że wszystko dobrze się skończy.
Ostatnia edycja:
monia_l
Wrześniowe mamy'07
:---(PRZYKRO MI :---(ale trzeba mieć nadzieję że wszystko będzie dobrzeHrudzia już po tej mamografii niestety wiemy że nie jest dobrze kolejne badania są w celu potwierdzenia jak bardzo jest źle bez operacji chyba się nie obejdzie ale modlę się i wierzę że wszystko dobrze się skończy.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
d
Monia o której jutro zabieg?Będę trzymać kciuki.
Moniu - trzymam jutro kciuki
Monia - o 7.30 wysylam aniolki do Was. Bede myslami z Wami!Daj znaka jak najszybciej sie da:-)
DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI , ANIOŁKI I WASZE MYŚLI:-):-):-)
napewno zaraz po zabiegu napisze Asi smsa
A teraz to już na mnie pora bo jutro przed 6 pobudkaDobranoc
Nadzieję zawsze trzeba mieć. Ja jednak należę do pesymistek i zawsze zakładam najgorszą wersję bo wolę być przyjemnie zaskoczona niż się rozczarować i muszę przyznać że jakoś dobrze mi się z tym przez życie idzie co pewnie niektórym móże się wydać dziwne.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ten chlebek to nie dla mnie. Za skomplikowane, za dużo babrania No i juz drzemnął bez dyducha i obudził się. Tak smiesznie płakał jakby cos go bolało. Dałam mu i śpi. Chyba jakieś piwko otworzę i idę prasować,bo dzisiaj dostałm klucz od suszarni,a tu jeszcze jakies pranie stare schowane wygląda A propos suszarni... właśnie kumpela z klatki obbok zapytała,czy mam klucz,bo tam jej pranie wisia i czy mi to nie przeszkadza? Qrwa pewnie,że przeszkadza,bo najpierw się pyta,a później wiesza. To nie pierwszy taki nr,a najlepsze jest to,że każdy m suszarnię 2 doby,a ona zawsze tydzień,bo się nie wyrabia
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Chyba sama sobie muszę jakąś cenzurę wprowadzić,bo piszę jak zrzędliwa stara kura domowa Młodemu zapisał Emo-bazę i Claritine
reklama
Podziel się: