reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wrrrrr, dzisiaj mieli przywieźć S telefon i umowę. A ja szłam wyrzucić śmieci i kupić twaróg. Jak wyszłam zadzwonił S i powedział,że za pół godziny będzie kurier. No to se myślę ok, zdążę wrócić. Jasne... Z facetem minęłąm się na drodze,a S wqrwiony kazał mi jechać za nim do Trzemeszna. Pojechałą i przy okazji kupiłam twaróg,bo te oślice z lubińskich 2 małych sklepików uważają,że twaróg je się tylko w piątki i nie miały:wściekła/y: Dobrze,że S nie wraca jednak dzisiaj tylko jedzie na Litwę,bo normalnie łep bym mu urwała przy samej dupie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witajie babeczki!!!

wczoraj sie nie moglam dopchac do kompa, bo P mial same"pilne" sprawy i co widze???????????plodne byly te godziny u was, bo tyle stron ze szok!!:szok::rofl2:
wydarzylo sie raczej sporo i jakies sensacje mnie ominely:-:)-D

byalm dzis po skierowabnie do alergologa dla malej i P.

dzis wieczorem albo jutro pojedizemy do mojej mamy i zrobimy sobie dluzszy weekend.

u nas dzis wieje jak w kieleckim i pada caly dzien.

bylam z julitka u fryzjerki obciac jej fachowo grzywke:rofl2:

A my dzis dzień udany, oprócz tego konkursu to wygrałam jeszcze koszulkę RMFu i juz ją przysłali a J dzis kupił okna dachowe i dostał rabacik w wysokości 400zł.

Justyna czasem o 17 nie wygrałas koszulki w Leonie, mi o tej godzinie sie nie udało

A my dzis dzień udany, oprócz tego konkursu to wygrałam jeszcze koszulkę RMFu i juz ją przysłali a J dzis kupił okna dachowe i dostał rabacik w wysokości 400zł.

Justyna czasem o 17 nie wygrałas koszulki w Leonie, mi o tej godzinie sie nie udało

agulka, skresl dzis kupon totka, do wygrania 30mln!!!!!

Agulka,a przypadkiem udało mi się:-p Jeszcze 2 muszę zgarnąć.
Idziemy w poniedziałek do dermatologa,bo ta buzia ciągle ma jakieś liszajowate wykwity:baffled: Zobaczymy co powie.
Wczoraj kupiłam mojemu cudownemu synusiowi kredki. A dzisiaj mój artysta pomalował panele i tv:szok: na zielono.
Aaa, oglądałam wczoraj "Zgon na pogrzebie" myślałam,że się uduszę ze śmiechu,bo maly już spał, internet gdzieś wichura mi przewiała i pocieszałam się poleconą komedią;-)
A o kredkach to mama opowiedziała mi historyjkę... Znajomy mamy przyszedł po pracy do domu. Żona jakś dziwna, synus ciuchutki... Usiadł w fotelu i nagle: Elaaa, qrwa co to jest??:szok: A Ela : jak to co? Dinozaury! Z drugiej strony też są :-D:-D Mały wyrysował 2 ściany tak wysoko jak sięgnął rączką

Wczoraj kupiłam mojemu cudownemu synusiowi kredki. A dzisiaj mój artysta pomalował panele i tv:szok: na zielono.

julitka jak wyjmie kredki, to prychodzi do mnie po kartke i rysujemy:tak: ostatnio odkryla, ze mozna je tez gryzc, co nie za bardzo mnie ucieszylo:no: poza tym to bardzo lubi je wyjmowac i wkladac do pudelka:-D

Na zamkniętym wrzuciłam te zimowe piosenki, poza tym Asia zrobiła punkt wymiany plików, więc jak macie tez cos fajnego to wrzućcie.

Agulka - gratuluje wygranych, faktycznie idź lotka skreslic. W tym fotokonkursie widze ze wygrala tez Etka :)

Miłęgo wieczorku Bebonki :)

Dziś przyszła nagroda a dopiero dziś się dowiedziałam, że się załapalismy. Miś jest super, później wkleję zdjęcie.
MamZdroweDziecko.pl -

Agulka gratulacje wygranych:tak:mam nadzieje że kupon w totolotka wysłany a za wygraną będzie zlot wrześniówek;-)
te piosenki są super właśnie siedzę i ściągam:tak:

reklama
Niestety Totka nie wysłałam,:no::no::no: bo z domu nosa dzis nie wystawiłam, brrrrrrrrrrrrr .:wściekła/y:
Szkoda, że internetem nie można jeszcze puszczać losów.:-D

Dopiero usiadłam, bo piekłam torta na jutro dla J , już wystygł tylko teraz masa budyniowa chłodzi się a potem przełożę i będzie co do kawki postawić. Na sałatkę też nastawiłam makaron. Właśnie kipi.:szok:

Justyna a ja wygrałam koszulkę o 20.:tak: Znów coś dziś wygrałam.:-D:-D:-D

Do góry