pozyczylismy kompa od znajomego do czasu az naprawia nam naszego laptopa, wiec jestem i bede codziennie. Mam nadzieje, ze mnie wiele nie ominelo!!!!Amanda juz chodzi bardzo ladnie, smiga w kazdy kat, ciezko ja upilonowac. Ostatnio pokochala ogladac ksiazeczki, wiec to najczestsza zabawa-opowiadanie jej, co jest na obrazku.2 dni miala zatwardzenie,zwijala sie z bolu, nic jej nie pomoglo, wiec wzielam od kolezanki polskiego czopka, bo tu nie maja cZegos takiego i zadzialalo, odrazu malutka poczula sie lepiej i poszla juz spac.
Carioca...zabawne ze pytasz,bo wlasnie z 3 tygodnie temu sytuacja sie powtorzyla....szkoda gadac, wszystko dzieje sie w kolko...blaganie,przepraszanie,jest milutki jakis czas i potem znow. przyznam z przykroscia, ze nie ma takiej bliskosci jak kiedys miedzy nami, wlasnie przez TO. Ale kocham go jak szalona i wiem, ze on mnie tez. Gadalismy ostatnio o tym powaznie i wierze, ze sytuacja sie zmieni na lepsze. Oj duzo by gadac. Ale milo,ze pamietasz :*
Carioca...zabawne ze pytasz,bo wlasnie z 3 tygodnie temu sytuacja sie powtorzyla....szkoda gadac, wszystko dzieje sie w kolko...blaganie,przepraszanie,jest milutki jakis czas i potem znow. przyznam z przykroscia, ze nie ma takiej bliskosci jak kiedys miedzy nami, wlasnie przez TO. Ale kocham go jak szalona i wiem, ze on mnie tez. Gadalismy ostatnio o tym powaznie i wierze, ze sytuacja sie zmieni na lepsze. Oj duzo by gadac. Ale milo,ze pamietasz :*