reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

niunka jest niezadowolona, bo tatus skonczyl najlepsza zabawe: dal jej sie napic wody mineralnej z butelki i tak jej sie spodobalo, ze pila bez umiaru, a ile sie przy tym naglaskakala brzuyszek, ze pyyycha!!!!:-D:-D:-D

reklama
Witam Bebony! :cool2:

Jutro mam urodzinki i przychodzi najbliższa rodzinka, więc zaraz biorę się za pichcenie. A że cześc z nich jest baaaaardzo wierząca i mega praktykująca to musi być postnie :dry: Rany ile ja sie nawymyślałam, zeby nie podać w końcu jajka z majonezem ;-)

Donkat - Zabieranie zabawek to prawie norma. Nie porywam sie za doradzanie, moim zdaniem można już delikatnie wychowywać dzieci i wprowadzać zasady.

Dzis oglądałam trochę superniani i chyba sobie kupię jej poradnik.

Stasiu byl dzis zaszczepiony i dostał naklejkę "dzielny pacjent". Zrobił wrazenie na lekarce bo wzial ulotkę i zaczął niby czna głos czytać. Pierwszy raz coś takiego zrobił, mało nie padłam z wrażenia i śmiechu.

Aha, nie jestem w ciąży :(

Jutro mam urodzinki i przychodzi najbliższa rodzinka, więc zaraz biorę się za pichcenie. A że cześc z nich jest baaaaardzo wierząca i mega praktykująca to musi być postnie :dry: Rany ile ja sie nawymyślałam, zeby nie podać w końcu jajka z majonezem ;-)

Donkat - Zabieranie zabawek to prawie norma. Nie porywam sie za doradzanie, moim zdaniem można już delikatnie wychowywać dzieci i wprowadzać zasady.

Stasiu byl dzis zaszczepiony i dostał naklejkę "dzielny pacjent". Zrobił wrazenie na lekarce bo wzial ulotkę i zaczął niby czna głos czytać. Pierwszy raz coś takiego zrobił, mało nie padłam z wrażenia i śmiechu.

urodzilas sie w ten sam dzien, co moj chrezsniak, ten naukowy nygus-hahahaha!
na zapsa, gdybym jutro nie byla na forum serdeczne zyczonka, duzo zdrowka, radosci i zadowolenia z zycia rodzinnego, spelnienia planow i zamierzen i pogody ducha na kolejny roczek:happy2:

ojje, zaczelam sie zastanawiac, czy to juz adwent, a to tylko piatek. faktycznie sa baaardzo wierzacy:tak:

stas dal popis jak na prawdziwego showmana przystalo:-D:-D:-D

Myślałam że właśnie z wami popiszę ale okazało się że znalazła się chwilowa niańka dla śpiącego Oskara (mój tato) i zmykam na babski wieczór :-):-) W końcu czwartek :-) papa dobranoc

Donkat - bardzo dziekuje :-) O widzisz to ten mały od razu mi się podoba ;-) Powiem Ci w zaufaniu, ze i ja potrafiłam zataic złe oceny, bałam się wyrzutów mojej mamy i krzyków taty. Nie potrafiłam brać na klate konsekwencji moich czynów, bo moi rodzice byli bardzo wymagający i przedstawiali mi tego typu niepowodzenia jako koniec swiata, a nie jako rzecz do naprawienia.

Miłego wieczorku Doti!
Właśnie musze gdzieś skoczyć przed ciążą, potem zonu ze dwa lata posuchy.

dzis zaatakowałam butle wina i widze, ze na kulturalnym kieliszku to tu sie nie skonczy.
Siedze i ogladam ten katalog od Doi zamiast wwziac sie za robote.

Też bym się winka napiła:tak:Ale narazie siedzę w pracy i wstyd się przyznać zgłodniałam i zjadłam serek wiejski który kupiłam na jutro dla Tusi:zawstydzona/y:

Sto lat sto lat sto lat!!!!!

I wielkie brawa dla Stachulca:-)
...moj zaczal dzis wspinaczki na cokolowiek badz: kanapa, odkurzacz, zabawki, rowerek, wozek, krzeslo:szok:

Myślałam że właśnie z wami popiszę ale okazało się że znalazła się chwilowa niańka dla śpiącego Oskara (mój tato) i zmykam na babski wieczór :-):-) W końcu czwartek :-) papa dobranoc
Jakie dobranoc;-)...my tez mamy babski wieczor, co nie? U mnie w lodowce tylko zubrowka i gorzka zoladkowa i pepsi...wystrzalowy fikolek by wyszedl hehe
Też bym się winka napiła:tak:Ale narazie siedzę w pracy i wstyd się przyznać zgłodniałam i zjadłam serek wiejski który kupiłam na jutro dla Tusi:zawstydzona/y:
Kochana...ja regulanie zjadam specjalnie dla Stasia kupiny twarozek:baffled: Cos te twarozki maja w sobie:-p:-D

Ostatnia edycja:
wyrodna matka, zjadla dziecku serek :-p

ratunku, ubzdryngoliłam się, a idę pichcić. Ciekawe co z tego wyjdzie.

Hruda, Nuśka, Maraniko - przyszły piątek, wyjście wieczorne. HOWK!

reklama
Do góry