witaaam!!!!
wczoraj poszlam o 22spac
taka przemeczona bylam i w dodatku glowa mnie bolala. pewnie troche od jekow malej, bo po poludniowej drzemce jakas marudna byla
Witam
ale mnie wkurzają z tym stażem a konkretnie chodzi o umowę kierownik powiedział że mam podpisać i podać wszystkie dane co też uczyniłam a dzisiaj dzwoni jakaś pani że nie wiedzą jaki mam pesel i datę urodzenia a że akurat nie było mnie w domu to oddzwoniłam i odebrała jakaś inna pani która była bardzo zdziwiona że chcą ze mną podpisać umowę bo podobno mają taką zasadę że robią to po jakimś czasie (po okresie próbnym) a mnie mówiąc szczerze ta umowa do niczego nie jest potrzebna powiedziałbym nawet że dla mnie lepiej by było nic nie podpisywać bo i tak kasy nie będą mi za to płacić a ubezpieczenie nie jest mi potrzebne bo mam z pracy W
nie lubie takiego krecenia, motania, odsylania od jednej osoby do drugiej..... ja jestem osoba konkretna i tego samego oczekuje od innych.
z tego co mowilas, to juz dawno powinnas zacza ten staz, a tu klapa
Doti głowa do góry przynajmniej będziesz mogła dokładnie określić dzień ostatniej @ a tak w ogóle to ja coś czuje że Ty czekasz na mnie ;-) a ja zaczyna starania za jakiś miesiąc :-)
razem razniej
:-)
Wiktoria to straszny lepik do mnie jak wracam z pracy to dopóki nie zaśnie nic za bardzo nie mogę z nią poprobić w domku męczące to jest, a najbardziej mnie denerwuje to że raz jest z mamą raz z B i każde z nich różnie się z nią obchodzi i o różnych porach karmią i kładą ją spac na szczęście po 16 jest już ze mną i każdy dzień wyglądatak samo dla niej
B pojechał do pracy a ja sama z dziećmi w domku
u nas znow jest tak samo. byl czas, ze sie ode mnie troche odkleila. teraz natomiast, gdy p jest w domu i mala spedza tez duzo czasu z nim, to ciagle jeczy za mna. przeciez powinno byc wlasnie inaczej. a ja mysle, ze to dlatego, ze teraz nie jest caly dzien tylko ze mna i jej mnie brakuje:-( a mnie meczy to przyklejenie 24h/dobe
A ja tak z doskoku,bo nie mam chęci
Jakiegos doła mam ogólnego,czyli we wszystkich dziedzinach i tyle. Nie chce mi się o tym pisać,bo to takie ble ble bez składu siedzi we mnie więc nawet nie bardzo wiem jak nazwać to co czuję.
Czytam oczywiście wszystko na bieżąco,bo jakżeby inaczej
Zerkniecie? Takie zwykłe kozaki bym chciała sobie sprawić. Niedrogie. Ale najbardziej przekonuje mnie to,że są wąskie,bo ja mam bardzo szczupłą łydkę (zawsze miałam).
MODNE CZARNE OFICERKI r.40 OKAZJA CENOWA (36-41) (466738031) - Aukcje internetowe Allegro
HIT KOZAKI Donna Mara r. 39 (36-40) (466970322) - Aukcje internetowe Allegro
Ogólnie to marzą mi się czerwone,ale same na szpilkach są
kazda z nas po kolei przechodzi doly:-(pocieszajace jest, ze ten stan mija
co do kozaczkow, to ja bardzo lubie taki fason: prosty, aczkolwioek elegancki. te pierwsze ladniejsze;-)
Witam się i ja!
Jestem, ale weny brak chyba i mnie dopadło jakieś jesienne przesilenie bo kompletnie nic mi się nie chce. Wczoraj popołudniu odwiedziła mnie siostra z małym. Dzieciaki już coraz ładniej potrafią się ze sobą bawić aż miło na nich patrzeć
a
le na koniec jak szwagier po siostre przyjechał zrobiło się nie miło i ta cała sytuacja ogólnie z nimi związana dobiła mnie już do reszty. Ach szkoda gadać
smutno, smutno, ze ciagle przez nich-najblizszych cierpisz:-(
a nie mozesz raz na jakis czas im sie odgryzc i postapic jak oni, zeby zrozumieli swoje postepowanie?
Ide na montaz tej cholernej szyby samochodowej
...ze Staskiem rzecz jasna.I bed sie wloczyc po ulicach z wozkiem przez 3 godziny
a na dwoerze pizdziawica chyba
brrrr
Do pozniej!
ja bylam zima u mechanika z julitka rok temu, czyli jak byla malym brzdacem
musialam pojezdzic po miescie z mechanikiem zeby zobaczyc, czy wsyzstko gra, a dziecko zostawilam w warsztacie
Dzieńdoberek.
Witam wszystkie mamy.Czy macie już buciki dla swoich maluchów na zimę.My właśnie będziemy jechać za tydzień na zakupy,będzie wielkie łażenie po sklepach.Może ktoś ma już sprawdzone buciki i może doradzić,również mi chodzi aby nie były koszmarnie drogie!!!!!!
doradze z dioswiadczenia: dobrze przymierz czy pasuje bucik w ludce po zasunieciu, bo u nas sa z tym problemy
widzialam fajne kozaczki w CCC, ok 50zl
Jesienne buciki nosiła rozmiar 20.Więc zimowe musimy kupić 21 bo to przynajmniej 4 miesiące noszenia,nóżka z pewnością urośnie
oj, nie wiem, czy nawet nie 22, bo przeciez bedzie rajtuzka, skarpetka, wiec miejsca wiecej potrzeba