reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka glosik oddany :) jak zawsze ;) A co do poronienia to sumutne i naprawde wspolczuje :( Tylko nie jestem w temacie kto.. :/

donkat boze wspolczuje i rodzicom i malenstwu :( nie wyobrazam sobie jak bym miala teraz latac tak po szpitalach, jak Filipus taki malutki :) Duzo wiary i sily dla nich a z pewnoscia okaze sie to nie grozne <przytul> :)

Witam wieczorem my juz po wycieczce bylo super zdjecia na zamknietymopis na blogu
:-(No i nie ma dzidziusia:-:)-:)-( Poroniła
bardzo mi przykro mam nadzieje ze kolejnym razem wszystko bedzie ok
Oddałyście dziś głosik:tak::tak::tak:
Oczywiscie oddany

Bede potem tylko mala poloze
w ogole zauwazylascie ze od kilku dni sie poprawialm z pisaniem:-)

Hej, witam wieczorkowo. Ja jestem na BB co dziennie i czytam od deski do deski ale tak się składało, że jak zaczynałam pisać swoje wypracowanie to qurcze, zawsze coś wypadało i nie mogłam skończyć. A to Tymek, a to Kuba, a to co innego. Tyle chciałam wam napisać a nie miałam jak, bo co zacznę to muszę kończyć.

Teraz też tylko szybko, co by nie uruchomiły się radary "antyBB" mojej dziatwy.

Nuśka - w pracy nie zapeszając atmosfera jakoś się wypogodziła... Ale nie zapeszam, bo licho nie śpi. A jutro jadę na szkolenie więc nie wiem czy zdążę zajrzeć na BB:-(
Tyle chciałam napisać ale już nie dam rady odpisać każdej to co chciałam. Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie chorutkie maluchy. Matko ale mi tekst wyszedł po polskiemu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Normalnie dwa tygodnie w pracy i już doznaję odmóżdżenia literackiego:sorry2:

Shinead - pozdrówki dla ziomalki!

Carioca - czekam na raport ze staranek;-):-D:-D:-D

Tygrysku - gdzie jesteś?! Mam nadzieję, że wszystko w porządku?

Agulka - przykro mi z powodu fasolki twojej bratowej. Może za jakiś czas się uda!

Cina - nie zazdroszczę jazd z teściową.

Jejku, jak zwykle reszty nie skończę bo już słyszę jęki... Ale tym razem zatwierdzę odpowiedź!

moje dzieciaczki już śpią:-):-):-)
Mały nauczył się przez te ostatnie dwa dni i beze mnie nie chciał usnąć. Ale byłam twarda darł japkę jakieś 15 min. Mai to nie przeszkadało, bo usnęła a on w ich pokoju odstawiał cyrki. Pofolgowałam , bo mi go było szkoda a teraz to wykorzystuje przeciwko mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Brat załamany, bratowa została w szpitalu a Lilę jutro też będę pilnować, bo P do pracy idzie.

Klavell
zauważyłam, że Ciebie więcej na BB:-D:-D:tak:

reklama
Agulka, tak mi przykro... Nie da się pocieszyć w takiej sytuacji, sama za dobrze to wiem...

Ja dzisiaj z kolei byłam w szpitalu odebrać wyniki badania histopatologicznego... no i przyczyna czemu u nas tak się stało pozostaje nieznana.

Do góry