reklama
donkat
Fanka BB :)
hej babeczki!
ja juz sie zalamuje:-( znow nam sie pojawia wilgoc/plesn/grzyb w pokojuwlasnie wysprzatalam szuflady w lozku, bo troche juz wanialy. co rok na jesien i zima mamy ten problem! juz mi sie odechhciewa tego starego domu
znacie jakies skuteczne srodki przeciwko temu dziadostwu?
ja juz sie zalamuje:-( znow nam sie pojawia wilgoc/plesn/grzyb w pokojuwlasnie wysprzatalam szuflady w lozku, bo troche juz wanialy. co rok na jesien i zima mamy ten problem! juz mi sie odechhciewa tego starego domu
znacie jakies skuteczne srodki przeciwko temu dziadostwu?
poprasowałam,a moje cudo obudziło się o 22 pobawił sie i niedawno zasnął.
Stał w łóżeczku i ciągle tylko am,am dostal kromkę trochę zjadl, pokruszył,a resztę schował do wywrotki i darł się jak chciałm sprzątnąć
Idę do śmieci,bo właśnie wywaliłam resztkę syropu...
Ja miałam 2x po 10 kropli. A może kup jeszcze Flegaminę w syropku, jest truskawkowa i można podawać ją do 6 miesiąca.
miód jest razem z truskawkami i orzechami mocno uczulający. Chociaż powiem Wam,że Mateuszowi słodzę czasami troszeczką miodku.
Ja od zawsze mam dlugie paznokcie tylko przy małym nie bardzo mam możliwośc na zabawę w fajne malowanie. Kochana, dzień przed terminem, po umyciu okien wymalowałam sobie pięknie paznokcie (również u stóp) i w nocy pojechałam rodzić
niezlu agregat z matiego!
a wiesz, ze podobniez nie mozna miec umalowanych paznocki u stop przy porodzie? nie widac wtedy czy sinieja.
Nocka u nas do kitu.Mala sie wiercila,poplakiwala i na dodatek mazonek rozkrecil ogrzewanie na full a nad ranem obudzilam sie z kotem na plecach bo niedomknelam drzwi i przylazl.
ja sie wyspalam jak nigdy:-) niunka sie malo budzila. nawet dalam rade wstac przed 6 i zrobic P snaiadnako
czesc dziewczyny! matko, juz nie pamietam kiedy tu ostatnio bylam...
u nas wszystko ok... maz pracuje na dwa etaty i to dlatego nie mam czasu na internet-
iza, niealdnie tak zaniedbywac e-kolezanki
fajnie, ze bediecie miec wiecej grosza, szkoda tylko ze ty jestes podwojnie umeczona.
trzymaj sie i wpadaj do nas czesciej;-)
Monia no niby jestem szczupła, ale za Chiny nie mogę się pozbyć 4 kg, słodkości same mi wchodzą do buzi, nie mam silnej woli i się z tym męczę.
Iza dziś mi sie śniłaś i że Twój nowy interes kwitnie niesamowicie.
U nas noc taka sobie, nie najgorsza, mały całą dłoń wkłada do buzi. Od wczoraj nie ma gorączki, więc może dzis jak pogoda pozwoli wyskoczymy na jakiś mały spacerk, bo 4 dni już nie wychodziliśmy
Iza dziś mi sie śniłaś i że Twój nowy interes kwitnie niesamowicie.
U nas noc taka sobie, nie najgorsza, mały całą dłoń wkłada do buzi. Od wczoraj nie ma gorączki, więc może dzis jak pogoda pozwoli wyskoczymy na jakiś mały spacerk, bo 4 dni już nie wychodziliśmy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj wydaje mi się że te tabletki nie są dla ciebiewątpie żeby ci je lekarz przepisalMonia no niby jestem szczupła, ale za Chiny nie mogę się pozbyć 4 kg, słodkości same mi wchodzą do buzi, nie mam silnej woli i się z tym męczę.
już któraś prędzej pisala że one nadają się żeby stracić więcej niż 10 kg
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Donkat my tez pare dni temu w korytarzu na suficie zobaczylismy grzyba.Najprawdopodobniej cieknie z pod prysznica.Podobno skuteczny jest ACE lub domestos.Ja narazie nic z tym nie robie bo czekam na odpowiedz z agencji i oni sie tym zajma.
donkat
Fanka BB :)
a jak to jest z goraczka przy zabkach? jesli np julitce wszysly 3 zabki bez goraczki, to znaczy ze juz tak bedzie, czy moze sie pojawic przy nastepnych?
Donakt ja mam dobry środek nawt zwalczył grzyba ze starego wózka Mai który chcę sprzedać. Nazwy Ci teraz nie podam, bo jest w budynku gospodarczym, jak yjdę póxniej na dwór to zobaczę i Ci wtedy podam
Ja od kilku dni kiedy Adaś robi sobie pierwszą drzemkę też kładę się i dosypiam, potem chodzę jak nowo narodzona.
Mały pomocnik mi rośnie. Kiedy J przywióz zakupy ( podpaski też) to Adasko wziął sie za chowanie rzeczy i wiecie co, wiedział gdzie co leży, nawet te podpaski zaniósł do szafki w łazience
Ja od kilku dni kiedy Adaś robi sobie pierwszą drzemkę też kładę się i dosypiam, potem chodzę jak nowo narodzona.
Mały pomocnik mi rośnie. Kiedy J przywióz zakupy ( podpaski też) to Adasko wziął sie za chowanie rzeczy i wiecie co, wiedział gdzie co leży, nawet te podpaski zaniósł do szafki w łazience
Ostatnia edycja:
reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
niekoniecznie tak musi byc Angelina tez nie goraczkowala przy zakowaniu ale przy dolnych trojkach tak.a jak to jest z goraczka przy zabkach? jesli np julitce wszysly 3 zabki bez goraczki, to znaczy ze juz tak bedzie, czy moze sie pojawic przy nastepnych?
Podziel się: