reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka, Atru - powodzenia. Zobczycie że będzie fajnie.
Atru, cieszę się bardzo że z guzkiem to nic poważnego. Żal mi cię z tą rwą. Może jednak byś wzięła wolne? Ja miałam podobną sytuację, też miałam wrócić ale się to przeciągnęło o dwa tygodnie z powodu choroby. Nie sądzę że była to dla nich jakaś różnica...
Aneczka dzięki za gratulacje :-D Naomi też pogratuluj!:tak:

no dość sporo bo ok 9-10kg:tak:ale ostatni to zaczelam żreć nie jeść no i 2 kg mam do przodu ale i tak jestem zadowolona z efektów:-)

też by mi się taki kosz podobal ale niestety nigdzie takiego nie widzialam:no:

No i Atru , Nuśka jesteśmy z wami i trzymamy kciuki żeby wszystko bylo dobrze;-)

Monia a potem nie ma efektu jojo? Jak te tabletki działają?

reklama
Artu- ciesze sie ze to nic powaznego, dobrze ze sprawdzilas bo tylko niepotrzebnie stresow bys sie najadla chociaz podejzewam ze zanim dziewczyny Cie naklonily minelo troche czasu:sorry2: Co do meridi to slyszalam ze skuteczna cos typu xenical (jakos tak sie pisalo) ale jakby nie bylo lek i to dosc powazny, u nas ciezko go bylo zdobyc jak sie nie mialo dosc powaznej nadwagi a od tych ktorzy go mieli slyszalam nieslychane historie...czyli uroki wydalania wszelkiego rodzaju tluszczu na kibelku a czasami produktow w calosci:-D:-D tak ze chyba skuteczny:sorry2:

Ja jestem w stanie rozkladu, dzis wzielo mnie na maxa...Nel tak samo ma taki kaszel ze pierwszy raz tak mocno slychac jakby sie jej odrywalo cos z oskrzeli..( coz za fachowy opis:-D) dzwonilam dzis do tej naszej pani doktor i ona ndala nie chce podac jej antybiotyku kazala brac witamine c i jakis Deflegmin...szczerze mowiac nie widze zadnej poprawy wrecz jest gorzej ale ona stwierdzila ze kaszel to dobry znak bo jej sie to swinstwo wlasnie zaczelo odrywac- czyli dziala wyksztusnie...ona to w ogole jest wielka zwolenniczka leczenie NIEANTYBIOTYKOWEGO i dobrze bo jak slysze summamed i augmentin to mam dosc...tylko boje sie zeby nie skonczylo sie to zapaleniem oskrzeli albo zapaleniem ucha bo zazwyczaj po katarze miala takie cyrki....
Sciagam jej co chwile frida z noska i tak jak ktoras z was pisala ryk niesamowity...i tez jestem ciekawa co mysla sasiedzi:dry:
wszystko zaczelo sie w piatek, w sobote pojechalismy do centrum zdrowia dziecka w Katowicach i akurat przywieziono tam 3 tygodniowego malucha ktory spadl z wozka...Boze nie lubie takich miejsc...bylam przerazona....
Nel zbadaly niemile Panie ktore widzac ze chodzi po korytarzu i zaglada im do otwartego na osciez ganinetu na glos zwrocily uwage 'CZY MOGLYBYSMY POSIEDZIEC I POCZEKAC SPOKOJNIE NA MIEJSCU'......
opadly mi rece....no ale reasumujac uszka ma czyste wiec chyba pozostalo mi dalej sciagac ten cholerny katar i podawac jej syrop...przy ktorym tez sa wielkie zlosci bo mala jest antytabletkowa antysyropowa i jedynie czopek da sobie wsadzic bez problemu...
Meczy sie biedactwo i budzi sie w nocy co chwile a ja jak lunatyk z ta frida probuje jej ulzyc...
UCIEKAM SPAC I PRZESYLAM CIEPLE PROMYCZKI WSZYSTKIM CHORYM MALUSZKOM, a mamusie fridy i marimery w dlon i do ataku:-D
dobranoc

Tylko melduję się,bo maly już śpi,a mi prasowanie wyłazi z każdego kąta więc muszę opanować ten syf. No i wszystkie bodziaki już wyszły z szuflady.
Od dłuższego czasu łażą za mną paznokcie żelowe i S dał mi na imieniny kasę i powiedział,że mam kupić sobie storczyka(bo chiałam) albo mam zrobić sobie paznokcie. I teraz oglądam te cuda. Muszę się umówić:-)

Aneczka dzięki za gratulacje :-D Naomi też pogratuluj!:tak:

:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::-D:-D:-D:-D:-D Naomi kochana coz za niespodzianka...teraz to mi juz podwojnie glupio....ZEby tak za moimi plecami:-D:-D A tak powaznie zycze duzo zdrowka i gratuluje tych pieknych momentow ktore masz przed soba bedac w tym jakze UROKLIWYM stanie:tak:
Kwiatkow kosz:)
Mixed%20Flowers.jpg

Nuska- juz wyszykowana, jutro w pracy zrobisz furore:) tyrzymaj sie tam kobitko i nie doluj sie, w koncu wpadniesz w rytm byle atmosfera byla ok bo to najwazniejsze!

Anulka jeśli o mnie chodzi to Deflegmin jest dobry. Ładnie oczyszcza. Wiadomo,że im większy kaszel gdzie slyszysz jak coś tam się odrywa (a dzieci potrafią powiedzieć wtedy mniam, mniam:-D) to dobrze,bo ta flegma schodzi.

Kochane, BaBonki, bardzo wam dziękuję za wsparcie. Trzymajcie za mnie (i za Nuśkę) jutro kciuki, żeby nic nie fajnego się nie przydarzyło w tej nowej odsłonie mojej/naszej kariery zawodowej.

Ja też będę o was myślała i tęskniła:tak:

Teraz już życzę miłej nocki. Jakbym nie mogła zasnąć z wrażenia, to jeszcze zajrzę.
Na zamknięty dałam parę fotek chłopaków;-)

Monia - o ten kosz mi chodziło, DZIEWCZYNY NIE LICYTOWAĆ proszę, bo go biorę! No chyba, że Ty chcesz to masz pierwszeństwo, bo znalazłaś.
Atru - no komu jak komu, ale mnie o odchudzaniu nie musisz tłumaczyć. Pewnie teraz się odchudzisz, ale uważaj na siebie.
Aneczka - a ja oczywiście polecam czosnek :tak:

Idę spać, dobranoc :happy2:

reklama
justyna a pamietasz ile mialas tego podawac? ja mam razy dziennie 20 kropli..kurde moze to za malo...szczerze mowiac po eurespalu widzialam rezultaty juz po paru dniach, tylko ze mala nie chce mi go brac...a ten deflegmin tez niedobry ale nieduzo go wychodzi i jakos jej to mozna zaaplikowac

Do góry