Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Atruviell, miałaś iść dziś też do lekarza. Zapomniałaś?
ATRU do lekarza!!!!
O, kochane, na dziś nie dało rady. Zarejestrowałam się na jutro na 10:50 i pójdę na 100%.
GratulacjeJa Ci pomogę Agulka, Ty mi też pomogłaś
Znowu wygrałam:
Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoimi wakacyjnymi wspomnieniami!
Wkrótce prześlemy do Ciebie Nagrodę Dnia - wybielający zestaw pastę blend-a-med 3D White LUXE i manualną szczoteczkę Oral-B 3D White.
Hurra
Witaj, Aneczka! Jak się cieszę, że zajrzałaś Pozdrawiam Cię serdecznie i zaglądaj do nas częściej!Czesc laseczki My juz w domu a po imprezie roczkowej zostalo tylko chorobsko...nie wiem juz co mam robic, mala kaszle kicha a kazdy lekarz tylko antybiotyki jej przepisuje, ostatni jaki brala to summamed i co...nadal katar sie utrzymuje, teraz przeszlam tylko na cebion i jakis deflegmin...ja tez jestem chora i mam dosc tej pogody, ktora juz chyba zupelnie rozwiala moje nadzieje co do pogodnego pazdziernika...o zaleglosciach na bb nawet nie wspomne...mam nadzieje ze ukazdej z Was wszystko ok. Czy zaszly jakies diametralne zmiany? Ostatnio z rozmowy z hruda wynikalo ze macie jakies problemy z natarczywymi uzytkownikami serwisu...jak sie sprawa rozwiazala? Buziaki kochane, zbieram sie do banku i znow na ten cholerny chłod...do dzis mialam wplacic abonament za te komorki macierzyste malej i oczyiwscie wszystko na ostatnia chwile...cholerna bieganina
Hm... Też nie wiem, co to może być. Kuba też robił mi takie jazdy raz na jakiś czas... Może odreagowuje jakieś wydarzenie, albo coś go boli (brzuszek, ząbki)... Jak mu nie przejdzie to wybierz się do pediatry i tyle.Czesc Laseczki
Nie bylo mnie przez week i chyba nie nadrobie
A u nas kiepsko Filip wogole nie sypia w nocy budzi mi sie po 5 razy i tylko jak go przytulam to sie uspokaja nie wiem co jest troszke sie martwie